Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetHerkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun...
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun...  (Okunma Sayısı 17045 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 04, 2014, 10:42:30 ÖÖ »

hayırlı bayramlar arkadaslar
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Ekim 04, 2014, 11:14:52 ÖÖ »

Tüm forum üyesi arkadaşların kurban bayramı mübarek olsun hayırlı ve güzel bir bayram geçirmenizi temenni ederim.
Fasa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 04, 2014, 12:44:00 ÖS »

Herkeze iyi bayramlar herşey istediginiz gibi olsun
Atacan
Deneyimli

Msx

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ekim 04, 2014, 12:53:34 ÖS »

4 Ekim hayvanları koruma gününün Benim gibilerin yas tuttuğu kurban bayramının hele ki 1. gününe denk gelmesi oldukça manidar,

Bu vesileyle tüm dost ve arkadaşlarıma, sevdikleriniz ve aileleriniz ile  Hayvanların ve İnsanların katledilmediği Barış ve huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir dünya temenni ederim.

Hepinize iyi Bayramlar.

Saygılar....

'80 Doğumlu İzmir'li
ibo1973
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 04, 2014, 14:16:07 ÖS »

HERKEZİN BAYRAMINI TEBRİK EDERİM . Birde Müslüman mahallesinde salyongoz satmayınız burası hindistan değil hiç kimsede hayvanlara eziyet etmiyor kurban allah rızası için kesilir gidip biraz din öğrenin bilmiyorsanızda fikirlerinizi düşüncelerinizi daha uygun bir yerde belirtmeniz yerinde olucaktır . Siz tahminimce et yiyorsunuzdur balık tavuk dana eti vs vs kurban bayramında bayram tebrik mesajının altına gereksiz şeyler yazmanın ne anlamı var ? her neyse tekrardan herkezin kurban bayramını tebrik ediyorum.
xeon83
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2014, 14:34:33 ÖS »

4 Ekim hayvanları koruma gününün Benim gibilerin yas tuttuğu kurban bayramının hele ki 1. gününe denk gelmesi oldukça manidar,

Bu vesileyle tüm dost ve arkadaşlarıma, sevdikleriniz ve aileleriniz ile  Hayvanların ve İnsanların katledilmediği Barış ve huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir dünya temenni ederim.

Hepinize iyi Bayramlar.

Merak etme dostum, hayvanları zevkine boğazlayıp çöpe atmıyoruz. Yılbaşı hindisi gibi tamamını masanın üstüne koyup kendimizde yemiyoruz. Kurban bayramı sayesinde bir sürü fakirin evine et giriyor. Bu hayvanlarda bunun için yetiştiriliyor zaten, ormandaki geyiği avlayıp yavrusunu yetim bırakmıyoruz yani..
Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ekim 04, 2014, 14:44:31 ÖS »

Bütün arkadaşlarımızın bayramını en içten dileklerime kutlarım.Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ekim 04, 2014, 18:07:09 ÖS »

tüm arkadaşların bayramı mübarek olsun

EmuMaster
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 04, 2014, 19:30:24 ÖS »

Tüm retro ve islam aleminin kurban bayramı mübarek olsun, daha nice bayramları sevdiklerinizle beraber geçirmeniz dileğiyle
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ekim 04, 2014, 19:41:46 ÖS »

IŞİD Commodore.gen.tr'de. Kahkaha

Alper
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ekim 04, 2014, 21:03:25 ÖS »

TEK kişimi? Grupmu ?

IŞİD Commodore.gen.tr'de. Kahkaha

daruga_13
Deneyimli

Genesis Does What Nintendon't

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Ekim 04, 2014, 22:20:33 ÖS »

Hayırlı bayramlar herkese.

Aradığım Orjinal Sega Mega Drive/Genesis oyunları:Bölge kodu farketmez...

-Snowbros
-Sunsetriders
-Mega Turrican
-Comix Zone
-Teenage Mutant Hero Turtles The   Hyperstone Heist
Nes/Famicom oyunları:
-Astyanax
amiga.os
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 05, 2014, 01:15:39 ÖÖ »

iyi bayramlar arkadaşlar.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Ekim 05, 2014, 01:57:00 ÖÖ »

Hepinize iyi Bayramlar.

Hayvanlar katledilmiyor, islam dininin bir gerekliliği olarak imkanı olanlar için kurban kesmek vaciptir.Bir katliyam olarak gördüğünüz bu eylem Allah katında Müslümanın ibadetidir. Kurban neden keselir niçin bu bayram vardır diye merak ediyorsanız da Google'da araştırabilirsiniz.
Yok ben bu dine mensup değilim diyorsanız saygı duyarız ama bu konu bayramı eleştirmek değil kutlama konusudur.

Tüm müslümanların ve inananların kurban bayramı mübarek olsun, iyi bayramlar arkadaşlar. 

ylk
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Ekim 05, 2014, 03:01:45 ÖÖ »

Commodore ve emülasyon türkiye forumundaki tüm arkadaşların bayramını tebrik ediyorum.
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: