Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetSaglam bir Araba yarisi simulasyonu tavsiyesi (PC-PS3-PS4) ?
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Saglam bir Araba yarisi simulasyonu tavsiyesi (PC-PS3-PS4) ?  (Okunma Sayısı 31094 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Ekim 23, 2014, 21:23:27 ÖS »

Grid 1 ve 2

Grid 1 i ilk oynamaya başladığımda değil yarışı birinci bitirmek,  tamamlayabildiğime seviniyordum.

2 yi biraz daha kolaylaştımışlar.

Grid 2 de henüz denk gelmedi ama 1 dee formula araçları ile de yarışlar yapabiliyorsunuz.

Ayrıca ayarlarda hasarı görüntü ve fiziksel yaparsanız.  Atıyorum araba direksiyon sisteminden hasar aldıysa direksiyon sağa sola çekiyor. Motor sisteminden hasar aldıysa araba hızlanamıyor vb..

Grid 1 oyununu arastirdim cok mukemmel deniliyor hala  baya oynayan varmis.
Ancak Grid 2 icin kotu deniliyor aciklamalarda su Project Cars ertelenmeseydi cok guzel olurdu.

@Cdemir

Tesekkur ettim tavsiye icin.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Ekim 23, 2014, 21:33:36 ÖS »

LFS (Live For Speed) PC'ye az bilinen ve çok çok iyi oyundur. 2 programcı arkadaşın yaptığı, en düşük sistemlerde bile çalışır. Online yarışlara katılabilirsiniz. 2003'de ilk çıktığı zamanlardan beri takip ederim. Bilmeyenlere de tavsiye ederim:

https://www.lfs.net/

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 23, 2014, 22:22:10 ÖS »

Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bu tür kokpit içerisinde olunan simulasyonlarda Oculus Rift gibi bir VR sistemine ihtiyaç var. Yanlara bakacaksınız, aynaya bakacaksınız, tuşa basarak koskoca ekranı o açıyla doldurmak çok saçma...Oyunun tüm büyüsünü ortadan kaldırıyor...

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Ekim 23, 2014, 22:39:53 ÖS »

Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bu tür kokpit içerisinde olunan simulasyonlarda Oculus Rift gibi bir VR sistemine ihtiyaç var. Yanlara bakacaksınız, aynaya bakacaksınız, tuşa basarak koskoca ekranı o açıyla doldurmak çok saçma...Oyunun tüm büyüsünü ortadan kaldırıyor...
Abim video nedeniyle yanlış anladın. Normal oynamak da çok çok zevkli

DrIceCream
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 24, 2014, 12:28:11 ÖS »

Pcde assetto corsa yı tavsiye ederim
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 24, 2014, 15:48:46 ÖS »

Grid 1 oyununu arastirdim cok mukemmel deniliyor hala  baya oynayan varmis.
Ancak Grid 2 icin kotu deniliyor aciklamalarda su Project Cars ertelenmeseydi cok guzel olurdu.

GRID çok iyi bir seri ancak bayağı bir emek vermek gerekiyor. Bu serinin bir diğer özelliği de -birçoğuna burun kıvırdığımız- 8-bit 'budget' oyunların vazgeçilmez yapımcısı Codemasters tarafından geliştirilmesi.

Xbox360 deseydin Forza Motorsport serisinden şaşma derdim.

Gran Turismo serisi de oldukça keyifli ama rakipleri kadar kendini geliştiremedi.

Alakasız olacak ama bir dönem neredeyse günde 2-3 saat online oynadığım Trackmania Nations vardı. Hala yaşıyor mu, oynayan var mı bilmiyorum ama bir hiçbir araba yarışından bu kadar keyif almamıştım (buna yakın bir keyfi Amiga'da Stunt Car Racer'da almıştım).
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Ekim 24, 2014, 23:05:25 ÖS »

Bugün yayınlanan tanıtım videosu....Oyun için görüntüleriymiş...

byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Ekim 25, 2014, 00:50:56 ÖÖ »

@LW3D

Abim bunlar gercekten oyun iciyse bu oyun inanilmaz gumbur gumbur geliyor izledigim videolardan yol tutus mukemmel tam bir simulasyona benziyor

20 mart cikis tarihiymis daha bekliyecez 
Seventhwonder
Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : Ekim 26, 2014, 20:55:52 ÖS »

Logitech'in direksiyonlarını PS4'te (muhtemelen XBOX ONE da) kullanamıyorsunuz..
7-8 dakika sonra direksiyon devre dışı kalıyor. Logitech Sony ile gerekli anlaşmayı yapmamış okuduğuma göre..

XBOX 1'de Forza Horizon 2 open world haritaya sahip daha arcade
PS4'te DriveClub daha ciddi ve simülasyon gibi.

ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 27, 2014, 17:00:17 ÖS »

ps3 gran turismo

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ekim 27, 2014, 17:56:35 ÖS »

Ben de daha bir casual araba yarışı arıyorum; virajlarda fazla savrulmayacak, sürekli gaza basarak kullanabileceğim, hata yapınca rakipleri yakalamanın mümkün olduğu, fren + tam sağ/sol yaptığımda kolaylıkla drift yapabileceğim bir oyun arıyorum yani Ridge Racer, Screamer vb tarzı arcade hissi veren bir oyun. Var mı böyle bir oyun bilen?
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Kasım 03, 2014, 16:47:36 ÖS »

Ben de daha bir casual araba yarışı arıyorum; virajlarda fazla savrulmayacak, sürekli gaza basarak kullanabileceğim, hata yapınca rakipleri yakalamanın mümkün olduğu, fren + tam sağ/sol yaptığımda kolaylıkla drift yapabileceğim bir oyun arıyorum yani Ridge Racer, Screamer vb tarzı arcade hissi veren bir oyun. Var mı böyle bir oyun bilen?

Bence PS4 Driveclub tam aradiginiz oyun ben aldim mukemmel olmus oyun ne arcade nede simulator inanilmaz grafikleri var CGI gibi kesinlikle size tavsiye ederim
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #27 : Kasım 03, 2014, 20:49:20 ÖS »

Dediğin tanıma uyan Mario Kart var
Full eğlence.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
Simon (Özay Turay)
Yönetici

Commodore Forever

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Kasım 03, 2014, 20:56:26 ÖS »

Bizim oğlan fena sardı bu sıralar Mario Kart'a, arabalı adam oynucam diyor. Gerçekten de çok eğlenceliymiş. Bir ara forumdan arkadaşlar online oynuyordu galiba.

Yakında YouTube'daki Mario ve Donkey Kong videolarına Mario Kart ve Wario ekleyeceğim.

https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.com

Retro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200
Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
byjapan
Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : Kasım 05, 2014, 16:35:24 ÖS »

Is bence eglence tarafina girerse Crash Team Racing oyunu Mario Kart'i yer bitirir 
Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: