Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Capcom Play System 2 (CPS2) - X-Men vs Street Fighter Tamiratı
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Capcom Play System 2 (CPS2) - X-Men vs Street Fighter Tamiratı  (Okunma Sayısı 18781 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 29, 2014, 13:32:54 ÖS »

Yavuz üstad
Dan Brown yada Adem Fawer okur gibi, bir solukta okuyup bitiriyorum maceralarını Kahkaha

RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 29, 2014, 13:54:13 ÖS »

Boardumuza ''saatler olsun'' diyoruz Ellerine sağlık ustam...
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Ekim 29, 2014, 14:23:23 ÖS »

her zamanki gibi harika... Elimde aynı boarddan olması lazım. Sağlam mı bilmiyorum ama bozuk olsa bile hayata döndürecek birinin olması insanı rahatlatıyor

g 600
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 29, 2014, 18:04:20 ÖS »

elıne saglık usta..

fakat benım gozler mı bulanık goruyor yoksa yanlıs mı yazılmıs?

Eğer hata yoksa ve board intihar etmişse gelen menü'de herşeyin "GOOD" gözükmesi ve Q-Sound sample'larından birinci muziğin arkaplanda çalması lazım...

derken ıntıhar etmemısse degıl mı?
neyse bende yatıyorum..

yavuz üstad eline sağlık, bu onarımlar çok keyif veriyor, izninle zangief'in sorduğu soruya açıklık getireyim
zangief, yazım hatası yok, orada GOOD gözükmesi donanım hatası olmadığını, donanımın normal çalıştığını ancak pil bitmesi nedeniyle şifreyi bulamadığını bu nedenle kartın açmadığını anlamamızı sağlıyor,misal bir BAD hatası alsaydık, bad veren ramı değiştirerek kartı GOOD duruma getirmemiz gerekli olurdu 
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 29, 2014, 21:31:55 ÖS »

Abi ellerine sağlık.Bende de bir CPS2 var.Onun içinde kozalak bile vardı.Bu kirlenmiş kartı görünce hiç şaşırmadım

Fare ya da sincap yuva yapmıştır o CPS'in içine Noldu peki akibeti? çalıştırdın mı?

ne uçan ne kaçan misali  boş saglam pcb si olsun yeter diyorsun

Yok canım o kadar değil. Şanslıydım diyelim

Ölüye sormuşlar "son isteğin nedir?" diye, "beni yavuzg'ye götürün." demiş. Eline sağlık hocam süper çalışma.

açık kalp ameliyatı izler gibi oldum ellerine sağlık

Valla kalp mi mide ameliyatı mı ben de pek anlamadım pisliği temizlerken biraz midem kalkmadı desm yalan olur. Ben kaşınıyorum böyle tozdan bi de Kahkaha

Mesajlar kısmında Yavuz'un adını gördüm mü başka hiç bir şeye bakmadan direkt konuya girip bir solukta okuyorum. Gene her zaman ki gibi harika bir iş çıkartmışsın, tebrikler.

Eyvallah hocam, gördüğün gibi aslında düzeneği oturttun mu bu hobi çok zevkli. Hele bi de power düğmesini her çevirişinde ha açıldı mı açılacak mı heyecanı yok mu

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 29, 2014, 21:37:59 ÖS »

Yavuz üstad
Dan Brown yada Adem Fawer okur gibi, bir solukta okuyup bitiriyorum maceralarını Kahkaha

Heyecanlı oluyor, hele bi de mutlu sonla bitince

Boardumuza ''saatler olsun'' diyoruz Ellerine sağlık ustam...

Sorma valla, banyosunu da yaptırdık, tedavisini yaptık, altını bezledik, beşiğine yerleştirdik Bu arcade boardlar böyle, devamlı ilgi alaka bekliyorlar...

her zamanki gibi harika... Elimde aynı boarddan olması lazım. Sağlam mı bilmiyorum ama bozuk olsa bile hayata döndürecek birinin olması insanı rahatlatıyor

Şu supergun'ı bitirsek de sen de elindeki malzemeleri bi test ediversen artık LW3D... Yattıkça ölüyö bunlar biliyorsun...

elıne saglık usta..

fakat benım gozler mı bulanık goruyor yoksa yanlıs mı yazılmıs?

Eğer hata yoksa ve board intihar etmişse gelen menü'de herşeyin "GOOD" gözükmesi ve Q-Sound sample'larından birinci muziğin arkaplanda çalması lazım...

derken ıntıhar etmemısse degıl mı?
neyse bende yatıyorum..

yavuz üstad eline sağlık, bu onarımlar çok keyif veriyor, izninle zangief'in sorduğu soruya açıklık getireyim
zangief, yazım hatası yok, orada GOOD gözükmesi donanım hatası olmadığını, donanımın normal çalıştığını ancak pil bitmesi nedeniyle şifreyi bulamadığını bu nedenle kartın açmadığını anlamamızı sağlıyor,misal bir BAD hatası alsaydık, bad veren ramı değiştirerek kartı GOOD duruma getirmemiz gerekli olurdu 

Aynen @g600 CPS işinde bir tecrübe sezinledim

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ekim 30, 2014, 02:18:21 ÖÖ »

Ve bir destanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız

@axeseytan, oradaki malları beraber gördük işte... insanın zamanı olsa ne gizli  cevherleri daha hayata döndürmek mümkün.

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2014, 09:37:59 ÖÖ »

Kahkaha siz merak etmeyin o gizli cevherler hayata döner biraz kendimi toparlayım oda olacak gerçi ben yavuz hocam gibi foto roman yapamam ama belki bende bir iki çalışmayı yazıya döker fotolarım Kahkaha
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 30, 2014, 10:16:28 ÖÖ »

Kahkaha siz merak etmeyin o gizli cevherler hayata döner biraz kendimi toparlayım oda olacak gerçi ben yavuz hocam gibi foto roman yapamam ama belki bende bir iki çalışmayı yazıya döker fotolarım Kahkaha

Abi sen yazıyla fotoyla falan uğraşma, vaktin yok zaten sadece senin depoda eline geçen "orijinal" kartları bi kenara ayır yeter, ben ara ara gelir kurtarırım seni bu dertten

yolcunet
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 30, 2014, 10:21:22 ÖÖ »

eyvallah hocam her zaman beklerim hem sohbet ederiz hemde çay içeriz ha bu arada semaver alim demlik yetmiyo  sohbete az geli o
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Ekim 30, 2014, 10:32:22 ÖÖ »

Alıntı
bu arada semaver alim demlik yetmiyo 
Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Ekim 30, 2014, 11:11:32 ÖÖ »

Şu supergun'ı bitirsek de sen de elindeki malzemeleri bi test ediversen artık LW3D... Yattıkça ölüyö bunlar biliyorsun...

Aynen Yavuz...Büyük bir heycanla bekliyorum...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: