Yavuz üstad
Dan Brown yada Adem Fawer okur gibi, bir solukta okuyup bitiriyorum maceralarını

Heyecanlı oluyor, hele bi de mutlu sonla bitince

Boardumuza ''saatler olsun'' diyoruz

Ellerine sağlık ustam...

Sorma valla, banyosunu da yaptırdık, tedavisini yaptık, altını bezledik, beşiğine yerleştirdik

Bu arcade boardlar böyle, devamlı ilgi alaka bekliyorlar...
her zamanki gibi harika... Elimde aynı boarddan olması lazım. Sağlam mı bilmiyorum ama bozuk olsa bile hayata döndürecek birinin olması insanı rahatlatıyor

Şu supergun'ı bitirsek de sen de elindeki malzemeleri bi test ediversen artık LW3D... Yattıkça ölüyö bunlar biliyorsun...
elıne saglık usta..
fakat benım gozler mı bulanık goruyor yoksa yanlıs mı yazılmıs?
Eğer hata yoksa ve board intihar etmişse gelen menü'de herşeyin "GOOD" gözükmesi ve Q-Sound sample'larından birinci muziğin arkaplanda çalması lazım...
derken ıntıhar etmemısse degıl mı?
neyse bende yatıyorum..
yavuz üstad eline sağlık, bu onarımlar çok keyif veriyor, izninle zangief'in sorduğu soruya açıklık getireyim
zangief, yazım hatası yok, orada GOOD gözükmesi donanım hatası olmadığını, donanımın normal çalıştığını ancak pil bitmesi nedeniyle şifreyi bulamadığını bu nedenle kartın açmadığını anlamamızı sağlıyor,misal bir BAD hatası alsaydık, bad veren ramı değiştirerek kartı GOOD duruma getirmemiz gerekli olurdu

Aynen @g600

CPS işinde bir tecrübe sezinledim