Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Tekken 7 hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tekken 7 hakkında ne düşünüyorsunuz ?  (Okunma Sayısı 21748 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Kasım 18, 2014, 15:20:17 ÖS »

Yenilik getiremiyor oyunun yapımcısı, seri yerinde saymaya başladı fakat Tekken'i severim yinede oynayacağım meraktan zaten oynayabildiğim de pek söylenemez T3'den sonrasını, havaya kaldırdılar mı işi bitiriyorlar sektire sektire. TTT2'nin aynısı ufak değişiklikler dışında 1-2 karakter de eklediler mi al sana yeni oyun. Bu kadar kolay olmamalı bu işler. SFV'i bekliyorum.

xeon83
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2014, 15:30:02 ÖS »

şu topuklu ayakkabılarla dövüşen sexy kızlarıda kaldırsalar artık öyle güzel olacakki
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 18, 2014, 15:33:51 ÖS »

Aha Dead or Alive gibi olmuş o sahne çökmeleri falan.
şu topuklu ayakkabılarla dövüşen sexy kızlarıda kaldırsalar artık öyle güzel olacakki
Hiç güzel olmaz

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
xeon83
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Kasım 18, 2014, 15:38:38 ÖS »

Aha Dead or Alive gibi olmuş o sahne çökmeleri falan.
Hiç güzel olmaz

sırf onun için oynuyorum diyosun
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 18, 2014, 15:39:06 ÖS »

Tekken 3 ve tag tournament çok başarılı oyunlardı, tag tournament'ı hala oynuyorum (hatta dün akşam oynadım)

Çoğu kişinin aksine Tekken 4 en favori oyunlarımdan biridir, hala büyük zevkle oynarım.. bu oyundaki tasarımlarda diğerlerine göre farklıdır (law, paul, steve, jin bu oyunda çok iyiydi)

Tekken 5, günümüzde bile çok iyidir. Oyun wide screen ve progressive scan destekliyor (tekken 4 p.scan destekliyor fakat wide.s. desteklemiyor) Led TV'de çok iyi grafiklerle oynuyorum.

Ps3'te Tekken 6 benim için hayal kırıklığı oldu.. ama psp versiyonu çok başarılı

Tag 2'yi oynamadım, ama güzel gözüküyor

7 grafik olarak güzel duruyor, zaten artık bu saatten sonra da öyle olması lazım.. Tekken 6'yı büyük hevesle beklemiştim, screenshot'lara hayran hayran bakmıştım fakat oyun böyle çıktığı için, oynamadan 7 için yorum yapmayacağım.. Sadece güzel gözüküyor, tag 2'nin devamı gibi..

http://nevzat-m.deviantart.com/

Xbox 360 (E), Nintendo Wii (Siyah), Playstation 2 (Fat), PSP (3001)
Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2014, 15:40:11 ÖS »

Bence haklısın, oyunun gerçekçi havasını bozuyor.. en azından bot gibi birşey giyebilirler

Fatih Yıldırım
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Kasım 18, 2014, 16:15:54 ÖS »

Oldum olası sevemedim şu oyunu. Vurunca çıkan fos fos dumanlar bile aynı duruyor.

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Kasım 18, 2014, 16:48:25 ÖS »

ekmegını coktan yedı 10 cıksa ne olur

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 18, 2014, 17:07:47 ÖS »

Eskiden, yani arcade salonlarının bol olduğu çocukluk dönemimde Tekken'i hiç sevmezdim. O dönemlerde Tekken 2 ve 3 vardı. Özellikle Tekken 3 oyununun başına beş on kişi toplanırdı, nedense beni hiç sarmıyordu.
Sebebi ise Tekken'i sallamasyon bir dövüş oyunu gibi zannetmemdi. Çift tuş kombinasyonlarının bol olduğu bir oyun olduğu için bana rastgele tuşa bas hareket yapsın mantığı oluşturmuştu.
Sonra yıllar sonra emulatörde Tekken 5 oynamaya karar verdim, seçtim çinli kızımız Xiaoyu yu, oyunda karakterlerin hareketlerini gösteren command list vardı, ordan bakarak tüm hareketlerini öğrenmiştim.
Her karakterin öyle çok hareketi kombosu falan var ki akılda tutmak için sadece bi iki karaktere odaklanmak lazım. :)Bu tecrübelerden sonra Tekken sandığım gibi öyle sallamasyon bir oyun değildi.
O günden beridir Tekken'i severim. Nedense herkesin sevemediği Tekken 6 yı bile çok sevdim. Sonrasında Tekken Tag 2 yi aldım ve hala oynuyorum bence mükkemmel bir oyun.
Oyunda  kostüm satın alma ve oluşturma gibi özelliklerin bulunması da bana ayrı bir keyif veriyor. Benim gibi Tekken oyunu hakkında ön yargılı düşünen arkadaşlar varsa mutlaka bu oyunu bir daha ele alsınlar.

Eminim ki Tekken 7 de muhteşem olacaktır, sabırsızlıkla bekliyorum.

Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 18, 2014, 17:14:26 ÖS »

Atari salonunda ilk tekken 2'yi görmüştük.. tekken 1'i de daha önce fan city'de görmüştüm ama tekken nedir, ne değildir hiç bir fikrim olmadığından o küp küp grafikli oyun o dönem hiç ilgimi çekmemişti.. babalar gibi street fighter the movie game'de van damme'In oynadığı guile ile oynamak varken hemde (ilk round'da cammy'ye yenlmiştim gerçi)

sonra dersanede tekken 2'yi arkadaşlardan duymuştum, çok methetmişlerdi.. gittim atari salonuna hakkaten süper oyundu ağzım açık kalmıştı..

Sonra 3 çıktı,  duman etti ortalığı.. Millet Mortal kombat, Street fighter, Hagar'ı bırakıp Tekken 3'ün başına toplanmıştı. En büyük makinayı Tekken'e ayırmışlardı zaten

4 çıktığında artık atari salonları azalmaya başlamış, ps2 kafeler türemeye başlamıştı.. Millet sabahtan akşama kadar bıkmadan pes, fifa atarken (hala öyleler) biz Tekken 4 oynardık.. Oradakilerin garibine giderdi "Ps2'de futbol dışında da oyun varmış" dercesine bakarlardı tv'ye..

daha anlatacak çok şey, çok anı var.. o yüzden beğenmemiş olsamda Tekken 6 olsun 7 olsun, Tekken olsunda taştan olsun her türlü oynanır

Tekken hakkında tek kötü şey vars oda filmi.. O nasıl film ya 
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2014, 17:17:45 ÖS Gönderen: Wolf-EyE » Logged

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 18, 2014, 17:44:42 ÖS »

Ben Tekken 4'ü sevemedim bir türlü. Tekken serisi ile alakası olmayan bir oyun gibi geliyor bana nedense 4. oyun. Menü tasarımından tut karakterlerine kadar gözüme kötü gelen bir oyun. Arcade sisteminde iyidir o insert coin yazısı için alırsam alırım başka gözüme güzel gelen yanı yok.

Tekken 7'i online için bekliyorum ama asıl bomba Nisan'da kopacak senin çok sevdiğin oyun. Kahkaha

Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 18, 2014, 17:51:19 ÖS »

Ben Tekken 4'ü sevemedim bir türlü. Tekken serisi ile alakası olmayan bir oyun gibi geliyor bana nedense 4. oyun. Menü tasarımından tut karakterlerine kadar gözüme kötü gelen bir oyun. Arcade sisteminde iyidir o insert coin yazısı için alırsam alırım başka gözüme güzel gelen yanı yok.

Tekken 7'i online için bekliyorum ama asıl bomba Nisan'da kopacak senin çok sevdiğin oyun. Kahkaha
MK X'mi ?

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Kasım 18, 2014, 18:27:20 ÖS »

Evet

Onun ölümleri güzel. Bi MK vs T oyunu yapsalar güzel olurdu veya yeni bir Capcom vs SNK 3 çıkabilseydi ah ah

Bu arada Tekken 4'ü aklıma soktun. Pendik'den beklerim bir ara bu tarafa.

Wolf-EyE
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Kasım 18, 2014, 21:59:27 ÖS »

Tamam dostum çok iyi olur..

Ya henüz yeni bir konsolum yok, hala wii ve ps2 var.. Xbox 360 almaya niyetliyim ama Allah ksımet ederse 1 aya kadar bebek bekliyoruz, onun masrafları vs. toplarlayabilirsem alıcam bir tane.. Hem MK X için hem Tekken Tag 2 için.. Hala oynayamadım onu

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Kasım 19, 2014, 00:09:36 ÖÖ »

Board alıyoruz dostum devamlı işte belli başlı şeylere çok para gidiyor. Benzin 11 kuruş ucuzlamış aboooo gelsin oyunlar hehe

Bu arada MKX'e de beklerim çıktığında ama öncesi bi arcade atarız güzel olur hem tanışmış oluruz. Bu ne la izdivaç programı gibi oldu. Kahkaha

Bebek yazısını görmedim hadi hayırlısı. Bana uzak şimdilik almayayım. 
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2014, 00:19:50 ÖÖ Gönderen: Orchid » Logged

Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: