Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: xxx kim?  (Okunma Sayısı 18437 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Mayıs 29, 2007, 20:53:12 ÖS »

Alıntı
Örnek: Ben olsam silencer'ı ilk zamanlarda banlardım. Ama bu güne kadar diğer yönetici arkadaşlarla oy birliğine varamadık.

LW3D her ne kadar okumuyorsa da okumasında yarar var.::::

Artık banleyecek üyeleriniz olduğunu düşünüyorum.

Hatta herşeyin bir tezgah olduğunu düşünmeye de başladım
AntiSilencer sizlerden biri bunu biliyorum.

Beni forumdan banlemek ile elinize ne geçecek anlamış değilim
Kimi rahatsız ediyorum ben burda?
Bana olan oluyor kaç gündür.

Benim üzüldüğüm ne biliyormusun?

Hırsın,Kinin ve Nefretin yüzünden inanmadığın post'lar yolluyorsun
sanal sözcünü korumak gibi...Yazdıklarına inanıyormusun merak ediyorum.

Olayın benle alakalı olduğu ortada.
hala benim çıkarttığımı söylüyorsun herşeyi...

Şunu belirteyim.

Bazen yaptığım şeylerden pişmanlık duyuyorum.

Bunu sen iyi biliyorsun.

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2007, 21:36:14 ÖS »

Alıntı
AntiSilencer olayinda uyenin kullandigi nick yuzunden silinmesi hakli sayilabilir. Fakat ben burada AntiSilencer'i tartismiyorum.

Demek o zaman hocam sizde onu haklı görüyorsunuz demek değil midir bu?

Hayir degil... AntiSilencer'in silinmesini hakli goruyorum demek.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Mayıs 29, 2007, 21:41:47 ÖS »

Ben Coze ve sana teşekkürlerimi yollamıştım.

Nedenini biliyorsun buna eminim.

Bu boynumun borcu idi.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mayıs 29, 2007, 21:45:05 ÖS »

Bende bişeyler yazayım,öncelikle herkes coder,scener,(doğrumu yazdım bilmiyorum)vs. olamaz.Hayat herkese karşı eşit davranmıyor malesef,kimileri amacına ulaşabiliyor kimileri yarı yolda kalıyor.Ama bildiğim birşey varsa herkesin burda olmasının amacı bu makinelere olan sevgimizdir.Bundan tam 21 yıl önce c64 için oyun yaptığımı (belki bugün görseniz gülmekten yarılırsınız) ve bunu elimdeki tek kaynak olan(hem de ingilizce) kullanma kılavuzu ile yaptığımı söylesem bazıları salladığımı sanabilir.Geceleri yatınca gözümün önüne peek,poke,sys,sprite dataları ve artık hatırlayamadığım daha ne şekiller gelirdi.Bizimkilerin "kalk artık onun başından" demelerine rağmen gözlerim sulanıncaya kadar yazdığım programdaki sorunları gidermek için uğraşırdım.Bunları yazmamın sebebi kimsenin kimseyi küçük,bilgisiz görmemesidir.Asıl küçümsenecek kişiler bildiğini saklayan ve bunuda bir maharetmiş gibi yapan insanlardır.
Konuyla alakasızmı oldu bilemiyorum ama yine de yazma gereği duydum.  
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2007, 21:49:11 ÖS »

Ben sadece şunu söylemek istiyorum tamamen alakasız ama;

Forumda garip işler dönüyor.

biri gelip herşeyi açıklarsa rahatlayacam.
hatta teke tek olarak görüşmek istiyorum AntiSilencer ile.

Ama ingilizce konuşacağız belki o zaman ona diş geçirebilirim
« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2007, 22:07:26 ÖS Gönderen: Silencer » Logged
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Mayıs 29, 2007, 22:08:52 ÖS »

Ben bazı arkadaşları;

Zombi ve AmigAmiga...

yeni yeni tanımaya başladım

bu kadar olayın içinde güzel bir şey benim için.
Bakkada
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Mayıs 29, 2007, 22:12:30 ÖS »

Bunları yazmamın sebebi kimsenin kimseyi küçük,bilgisiz görmemesidir.Asıl küçümsenecek kişiler bildiğini saklayan ve bunuda bir maharetmiş gibi yapan insanlardır.

Ben iki gundur suren tartismalar icinde kimsenin kimseyi kucuk gordugunu yada bilgisini kucumsedigini sanmiyorum.Sadece hep cizginin yanlis oldugu anlatilmaya calisildi.
@Silencer
Herkes benim ustume geliyor , forumda garip isler donuuyor diyorsun. Burda yanlis olan senin form ahalisinin buyuk cogunlugunun verdigi onerilere dikket etmemem.Actigin baslikta yapilan paylasimin bence(o baslikta bana katilan arkadaslarim oldugunu hatirliyorum bu yuzden aflarina siginiyorum) o baslikta yazan arkadaslarin cogunlugunca yanlis oldugunu sana tatli dille ve saygi cercevesinde anlatilmaya calisilirken daha o basligin icinde sen yeni bir link veriyorsun.Bu davranis bu formdaki insanlari dinlemediginin en bariz gostergesidir.Ustadim bir topluluga , bir forma ucundan kiyisindan ayak uydurmak istiyorsan az da olsa o toplulugun insanlarini dikkate alman onerilerini kendi bilgi suzgecinden gecirmen gerekiyor.Ben ne senin banlanmani ne AntiSilencer'in banlanmasini istiyorum ama yoneticilerin de kararina saygi duyarim oyle birsey olursa.
Yani sole dusun P2P downloading ile ilgili bir forum var ve ben hep oraya yasal uyarilar atiyorum , insanlara yaptiklerinin yanlis olmasi gerektigini savunuyorum felan.En basitinden bunu dusun.Kimsenin burda ozellikle kimseyi kirmak istedigini yada ustune gelmek istedigini sanmiyorum ama bazen insanlarin solediklerini kaale almayarak , cok alakasiz cumlelerden alinganlik yaparak , hic olmadik yerde cevap vererek konuyu uzatarak bazi arkadaslarin sabir limitlerini zorluyorsun.Sonucu da bu sekilde oluyor.
Hepimiz daha sakin , mantikli ve ilimli olalim.Bu sekilde hersey daha iyi olacaktir.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : Mayıs 29, 2007, 22:25:36 ÖS »

Peki Bakkada kardeşim.

Ben dedim silinsin gitsin benim kaybedeceğim birşey yok.
Sadece kimse kimseyi bu yaştan sonra eğitmeye çalışmasın.
Sana scene'den çıkmak zorundasın deseler birgün atıyorum...
Bana p2p ayrıl demek ile aynı yere çıkıyor.

Senin demoscene'de biraz sert çıkışlarında oldu bana karşı.
ama birbirimizi biraz da olsun anladığımızı düşünüyorum.
Scene'de yeterince iyi anlaşılmadığımı düşünüyorum.

O kadar laf etmiş skate ama doğru birşey söylemiş sonunda bence hakkımda

Alıntı
Eğer Silencer'da gerçekten "scene aşkı" var ise zaten o yerinde duramaz, bir şekilde geri döner. Şu ana kadar bu scene kimden kurtulabilmiş ki bir forumdan account silerek?

Ewt cevabımı bende vereceğim yakında...fizibilite çalışmaları yapıyorum

"bunu neden verdim derseniz...AntiSilencer zaten takip ettiği için konuyu sizleri bilgilendirmişti...yani konuyu biliyorsunuz az çok"

AntiSilencer'ı banlemeyen yönetim bence biraz da olsun yanlı davranıyor demektir.Hakerete göz yummak ile değil mi kardeşim?

Gene dediğim şey şu...AntiSilencer her ne kadar ağızına geleni beni dinlemeden söylemişsede...Biraz bende de hatalar olduğunu göstermesi bakımından yararlı görülebilir...Ben hiçbir zaman tek taraflı yorum yapmamaya çalışıyorum konular hakkında...

Bu bağlamda herkese bir Anti bir eleman gerek...

Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Mayıs 31, 2007, 09:34:43 ÖÖ »

LWD3D arkadaşımın bahsettiği gibi forumdaki yönetici arkadaşların kimliğinin açıklanmaması bazı yönlerden doğrudur.
Ama benim kişisel düşünceme göre form üyelerinin, forumdaki  yöneticilerin kimler olduğunu bilmesi gereklidir.

İnsanlar bilmedikleri konularda rahatça yanlış tahminler yürütürler, ama bildikleri konularda yanlış tahmin yapma, yanlış yorumlarda bulunma olasılıkları çok azalır.

Bütün arkadaşlarımızın arasındaki dostlukların devam etmesini temenni eder, Amıga camıasının giderek büyümesini, birbirinden kopmamasını dilerim.

Bütün arkadaşlara saygılar 
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: