Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sega Naomi Nedir?  (Okunma Sayısı 51628 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #75 : Mart 05, 2015, 21:44:22 ÖS »

Error 33  Ney

Yavuz abi ebay kargosu gelene kadar tutturamazsan security pic olayını gelecek olan security pic'i yollarım sana. Onun imajını alıp bana yolladığına yazarsın çalışan imajı.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #76 : Mart 05, 2015, 23:51:11 ÖS »

Error 33  Ney

Yavuz abi ebay kargosu gelene kadar tutturamazsan security pic olayını gelecek olan security pic'i yollarım sana. Onun imajını alıp bana yolladığına yazarsın çalışan imajı.

"Security PIC" adı üzerinde. Öyle EPROM gibi imajını alamıyorsun bunların

Neyse sanırım buldum nerede hata yaptığımı. Sana gönderdiğim PIC'i geri gönderirsen bir tur daha deneme şansın var...

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #77 : Mart 06, 2015, 00:11:20 ÖÖ »

Error 33  Ney

"Security PIC" adı üzerinde. Öyle EPROM gibi imajını alamıyorsun bunların

Neyse sanırım buldum nerede hata yaptığımı. Sana gönderdiğim PIC'i geri gönderirsen bir tur daha deneme şansın var...

Yarın kargodayım abi. Adamda takipsiz kargo ile yollayacakmış 7 gün içinde eline geçmezse iade ederim diyor paranı vay dedim üzerine yatmayan biri ilk baştan söylüyor. Bilirsin netdimm ile dolandırmaya çalıştı italyalının biri tam çakaldı namizsiz.

Sağol abi olsun olmasın uğraşıyorsun olursa ikimizin de işine yarayacak sistemler hazır ne güzel.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #78 : Mart 06, 2015, 18:53:16 ÖS »

Kargoya gidemedim abi yarın vericem kargoya paketi. Aras Kargo uyar umarım sana, Yurtiçi kargo ile papaz oldum çalışan kız bi acayip sorunlu. Salı gününe kısmetse deneme şansım olur security pic'i. O zamana kadar başka işlere merak sardım hadi hayırlısı diyorum. Kahkaha

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #79 : Mart 11, 2015, 12:57:02 ÖS »

Sorunu çözdüm bir program vasıtasıyla. Security'i none yapıyor. Yavuz abi, Sega her oyunu için farklı security kod koydu demişti. Programın naomi.py dosyası bu farklı kodları none olarak uyarlıyor diye düşünüyorum. Oyunlar takır takır açılıyor network üzerinden. Yarın joystick'ler ve butonlar gelince japan kabine takıp güzel bir video atarım medya bölümüne. Metal Slug 6'yı orjinal donanım ile oynamak ilaç gibi geldi.

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: