@gergozen
Vakit ayırıp izlediğin için teşekkürler. Bu yeni gelenler videosu olduğundan dreamcast oyunu ya da snes kabloyu ayırma gereği hissetmedim. Ps1 oyunlarının fazlalığı bunun bir ps1 videosu olduğu havasını yaratmış olsa da öyle değil. Bunu şöyle düşünmek lazım: Odayı gösteriyorum ya bu da onun ekiymiş gibi.
Konsollar için yaptığım ayrı ayrı videolarda dediklerine dikkat etmeye çalışıyorum. Ama henüz Ps1 videosuna sıra gelmedi.
Aslında videoların da sırasını belirleyen şey hazırlık gereksinimi. misal bu aralar çok zor zaman buluyorum o yüzden de daha pratik videolara yöneldim.
Tavsiyeler için teşekkürler.
Ben de o nedenle yazdım zaten o satırları. Yanlış anlamayın severek takip ediyorum youtube kanalınızı.
Ama çalışan ve çocuklu bizler için retro daha zor
Yeni çocuğunuz olduğu için bir uyarı mahiyetinde şunu söyleyebilirim; 1 yaşından sonra eve geldiğinizde uyku saatine kadar hiç vakit ayıramıyorsunuz başka şeylere. Hamur diyor play-doh'ları önünüzde buluyorsunuz, kalem diyor annesinden hacıladığı eski laptop sehpasında resim çizmeye başlıyorsunuz, kum diyor kendinizi parkta buluyorsunuz, siz tam bir ürüne teklif vereceksiniz ku diyor çıkıyor kucağınıza ve havhav diyor açıyorsunuz who lets the dogs out'u ikinci veya üçüncü seyredişinizde biri teklifi vermiş almış oluyor