Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: merhabalar arkadaşlar  (Okunma Sayısı 4394 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 26, 2015, 11:23:49 ÖÖ »

arkadaşlar foruma yeni katılan biri olarak ama neredeyse hayatının buyuk bir bölümünü 80 ve 90 yıllarda sigara dumanı altında atari salonlarında kahve ve tehna köşelerdeki vaktını harcamış ve halada bu işten zevk alan birisi olarak hepinize merhaba diyorum.sigara dumanı altında,atari kollarının yanındaki sigara yanıklarını izlerini ekmekten artan paraları,river raid oyunları,fiş çektirmeleri kim unutabilirki commodoredeki tutmayan kafa ayarları oyun çektirmek için bilgisayarcılara gitmek bunların hala tadı damağımda Arkadaşlar Yavuzg arkadaşıma cok teşekkür edıyorum böle bi nostaljiyı yaşattığı için benım de evde kendı çapımdaki projeme Bu bahsedilen SCARTCADE DEN almak istiyorum LÜTFEN bana yardımcı olacak arkadaş varmı lütfen rica ediyorum ....inşallah sesimi duyan bi arkadaşım olur allah razı olsun sizden....
« Son Düzenleme: Ocak 26, 2015, 11:43:32 ÖÖ Gönderen: scorpion » Logged
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 26, 2015, 13:05:34 ÖS »

Hoş Geldin.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 26, 2015, 13:09:38 ÖS »

Scorpion, bu yazdığın bölüm, tanışma bölümü.. Eğer bir ürün arıyorsanız, forumun aranıyor bölümüne yazabilirsiniz. ya da Scartcade ile ilgili başlığa yazmanız doğru olur... Aynı mesajı birden fazla konuya yollamanız size yardımcı olmaz. Aksine zararı dokunma ihtimali olur... iyi günler...hoşgeldin

scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 26, 2015, 13:15:30 ÖS »

hosbulduk gökhan
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 26, 2015, 13:24:33 ÖS »

LW3D forumda yenıyım haklısın bıraz acemıyım kusura bakmayın bu arada hoşbulduk ilgilendıgın ıcın teşekkür ederım
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: