Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga YazılımJabberwocky 1.7 yayınlandı (Amiga için ICQ, MSN benzeri)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Jabberwocky 1.7 yayınlandı (Amiga için ICQ, MSN benzeri)  (Okunma Sayısı 6279 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 06, 2007, 14:14:02 ÖS »

IBrowse'den sonra AmigA için bir programın yeni sürümü daha yayımlandı.

J a b b e r w o c k y  1.7

Anında mesajlaşma sistemi olan Jabberwocky, MSN, ICQ vb. gibi kullanıcıların mesajlaşmalarını sağlarken, server modulleri sayesinde diğer sistemlerle mesajlaşabilmektedir. (AIM, ICQ, MSN, Yahoo gibi).

Download için Tıklayın

« Son Düzenleme: Ekim 01, 2007, 21:01:22 ÖS Gönderen: DevilisH » Logged

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2007, 14:15:18 ÖS »

MSN madurları, işte size Amiga çözümü...Bunu kimse kolay kolay hackleyemez

DevilisH
Uzman

aLWaYs AmigA

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2007, 14:23:08 ÖS »

heheheh.Olsun ne demişler, Hırsıza kilit dayanmazmış

Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2007, 14:47:29 ÖS »

Jabberwocky, Gürer "madcat" Özen'in başlattığı bir projedir. Yani programın temeli bizlerden birine ait, daha sonra amigaya olan ilgisini kaybettiği için kaynak kodunu başkasına devretmişti.

Tahminime göre kaynak kodundaki birçok dosya hala madcat'in yazdığı halde duruyordur, çünkü gerçekten çok temiz kod yazar, üzerine birşey eklemek çok zordur

Alp Yener
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Haziran 07, 2007, 07:55:36 ÖÖ »

@Arda
Olur mu! Gürer'den sonra programı devralan arkadaş müthiş "ampul" özelliğini ekledi. Bu programı ne zaman MSN Messenger niyetine kullanmaya kalksam, resmim "ampul" olarak görünüyor ve karşımdakiler bana "AKP propagandası mı yapıyorsun" diyor. 

Ben Gürer'in ilginç isimli programlarını özlüyorum. "Aimcik", "Amster" ne güzel programlardı. Pardus'ta göremiyorum böyle şeyleri.  Kalleş madcat, bıraktı bizi Kahkaha
Arda
Uzman

I'm *the* guy from Argleton

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2007, 20:39:28 ÖS »

pardus komple gürer "Madcat" imzalı bir proje yahu
Örnek: Pardus Latince mi ne "anadolu parsı" demek (büyük bi kedi işte), ÇOMAR, PİSİ (masaüstü yöneticisi ve bileşen yöneticisi), v7.1 "Felis chaus", daha nicesi.. Üstelik Türkçemide yaygınlaşmaya yüz tutmuş "LiveCD" terimini "ÇalışanCD"'ye çevirerek Türkçeye kısmi özgünlükte bir kelime de sokmuştur kendisi
« Son Düzenleme: Haziran 08, 2007, 20:42:06 ÖS Gönderen: Arda » Logged

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: