Anladığım kadarıyla bu adımları izlersem versiyon upgrade olmuyor. Sadece bazı dosyaları güncellemiş oluyorum.
Aynen öyle ama Korean Wii'ler konusunda tecrübem yok, o yüzden i_r_on ve JckOB'un aşağıdaki soruma cevabını da dikkate alırsan iyi olur.
ancak paketin içinde IOS200 ve sonrası IOS/cIOS lar var bunların system update yapılmadan kuruluması %99 olasılıkla brick'e neden olacaktır.
Bunu biraz açar mısın?
Benim bildiğim IOS'lar bir nevi DLL dosyalarıdır ve sistem menüsünün kullandığı IOS'a dokunmadığın sürece IOS yüklemekle brick olmaz. Windows 7'de normalde olmayan ama daha üst sürümlerde olan bir DLL dosyasını Windows 7 kurulumuna kopyalarsan Windows bu dosyadan haberdar olmadığı için şikayet etmez.
Benim yöntemde kurulan IOS/cIOS'lar:
236 modifiye edilmiş 36
58 USB2 desteği
202, 222, 223, 224 hermes
249, 250 waninkoko veya d2x
@i_r_on: Bu konuda senin de fikrini alabilir miyim sensei?
Ben bu zamana kadar 100 üstünde wii'ye kurulum yaptım ancak bunlardan 2 tanesinin bölge kodu KORE'ydi.Tabii doğal olarak EUR / USA gibi softmod yapılıyordur diye işe başladım.
İlk kurulum yaptığım KORE olanı offical update yönetmi ile 3.2 den 4.3 ye getireyim dedim yükleme sonunda cihaz tekrardan açıldığında servis hatası verdi , gamecube koluyla bootmii recovery açtım ancak DVD rom üzerinde çip olmadığı için orjinal NAND ı yükleyemedim ve makine çöp oldu.
Diğer KORE cihazda ise yaptıklarımı tam hatırlamıyorum , cihaz yine 3.2 idi , priiloader kurup regionu USA yapıp o şekilde IOS / cIOS ları elle kurarak yaptım ama hangi IOS / cIOS ları kurduğumdan tam emin değilim ancak belli bir sıralama ile kurduğumu hatırlıyorum. İşlem sonunda system menü 4.3 oldu ama.