Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Best of PSONE önerilerinizi bekliyorum.  (Okunma Sayısı 26871 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2015, 18:20:01 ÖS »

Final Fantasy IX (rpg dünyasına aşık olmamı sağlayan oyundur. 3 defa bitirmeme rağmen bir defa da PSP'de bitirmek için başladım), Alundra (arkadaşımdan ödünç aldığım ama yarım bırakmak zorunda kaldığım bir oyun), Dragon Warrior VII harika RPG oyunlarıdır. Parasite Eve II, Resident Evil tarzındadır. Tomba (PlayStation demo disc ile oynadım ve demonun sonunda keşke bitmeseydi demiştim) eğlenceli bir platform oyunudur. Dino Crisis 1, Driver ve niceleri...

Final Fantasy IX çoğu insanda aynı etkiyi yarattı galiba (:

pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Haziran 05, 2015, 19:34:50 ÖS »

Final Fantasy IX (rpg dünyasına aşık olmamı sağlayan oyundur. 3 defa bitirmeme rağmen bir defa da PSP'de bitirmek için başladım), Alundra (arkadaşımdan ödünç aldığım ama yarım bırakmak zorunda kaldığım bir oyun), Dragon Warrior VII harika RPG oyunlarıdır. Parasite Eve II, Resident Evil tarzındadır. Tomba (PlayStation demo disc ile oynadım ve demonun sonunda keşke bitmeseydi demiştim) eğlenceli bir platform oyunudur. Dino Crisis 1, Driver ve niceleri...

Oynadığım ilk RPG oyunu olmasının da etkisi çok; ama oyun gerçekten övgüyü hak ediyor.

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2015, 20:01:43 ÖS »

Oynadığım ilk RPG oyunu olmasının da etkisi çok; ama oyun gerçekten övgüyü hak ediyor.
Ben ff8 oynuyorum 3. cd deyim ps1 in sınırlı sisteminde yaşattığı grafiksel doyum anlatılmaz kesinlikle oynanması lazım destansı bir oyun.

33baba
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 05, 2015, 22:01:15 ÖS »

earthworm jim 2  snesteki aynı oyun hemen hemen
dune
duke nukem
of of off
33baba
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2015, 22:04:31 ÖS »

in the hunt
raystorm
einhander
33baba
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2015, 22:07:42 ÖS »

pandemonıum 2
megaman serisi
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2015, 22:18:44 ÖS »

Ben ff8 oynuyorum 3. cd deyim ps1 in sınırlı sisteminde yaşattığı grafiksel doyum anlatılmaz kesinlikle oynanması lazım destansı bir oyun.

Fırsatım olursa FF8'i de oynarım. Önce Golden Sun ve Ni No Kuni'ye başlayıp bitirmek istiyorum.

33baba
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2015, 22:20:56 ÖS »

vanark
kulaworld
zevkle gerçekten zevkle oynadığım ps1 oyunlarıdır
tabiiki kopya olarak
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Haziran 05, 2015, 22:26:46 ÖS »

Vanguard bandits. Bir strateji rpg. Kesinlikle farklı bir oyun. Oyun içinde verdiğiniz cevaplara göre 5 değişik sonu ve gidişatı var. Ben bir tanesi ile bitirmiştim, diğer sonları görmek üzere oynamaya pek fırsat olmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Haziran 05, 2015, 22:51:45 ÖS »

Adventures of Lomax
Adventure of Little Ralph
Castlevania Chronicles
Castlevania Symphony Of The Night
Crash Bandicoot Serisi
Einhander
G-darius
Gex Serisi
James Pond 2
Klonoa - Door to Phantomile
MDK
Mega Man X Collection
Oddworld Abes Odysee
Soccer Kid
Skullmonkeys
Strider Serisi
The lost Vikings 2
X2NoRelief
Tombi 1 & 2
Disney's Hercules
mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Haziran 05, 2015, 23:03:04 ÖS »

Einhander

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Haziran 06, 2015, 01:45:25 ÖÖ »

Zengin bir liste oldu insan sabırsızlanıyor oynamak için. Oynamayanlar için oynanacaklar listemiz oluşuyor. Kahkaha

prospektüs
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Haziran 06, 2015, 01:52:02 ÖÖ »

Bu ikiside yeni aklıma geldi, önceki yazdıklarıma eklemiş olayım:
King's Field  (Dark souls'un yapımcılarından)
Medal of Honor Underground
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Haziran 06, 2015, 01:57:20 ÖÖ »

Bu ikiside yeni aklıma geldi, önceki yazdıklarıma eklemiş olayım:
King's Field  (Dark souls'un yapımcılarından)
Medal of Honor Underground
Eklendi 

pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #29 : Haziran 06, 2015, 17:16:23 ÖS »

Bir düzeltme yapalım: Örnek verdiğim Golden Sun Gameboy Advance oyunu, Ni no Kuni ise PS3 oyunu.

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: