Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: dostlar kazansın  (Okunma Sayısı 32241 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ağustos 18, 2015, 00:30:03 ÖÖ »

tamamdır haklısın. Masum)

this is amiga speaking.
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ağustos 18, 2015, 01:24:32 ÖÖ »

Tozlu rafların kokusunu, geçmişteki güzel anıları yaşatıyor bu forum internet demek commodore.gen.tr demek benim için teşekkürler

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
KNG
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ağustos 18, 2015, 11:33:31 ÖÖ »

Tozlu rafların kokusunu, geçmişteki güzel anıları yaşatıyor bu forum internet demek commodore.gen.tr demek benim için teşekkürler

Duygularımı özetlediniz, retro bağımlılığıma bir de commodore.gen.tr bağımlılığı eklendi 😃
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ağustos 21, 2015, 11:55:55 ÖÖ »

@Emrez bir arkadaşım 2.98 den dolar almış..
Zararına satsam mı yoksa biraz daha mı beklesem diyor. Var mıdır bir önerin ?

Teşekkürler

final_fight
Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : Ağustos 21, 2015, 13:00:17 ÖS »

yurtdışından para akışı iyi geldi şimdi olan parayı yeme zamanıdır dolar tekrar 3 olur hatta geçer
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ağustos 21, 2015, 13:31:54 ÖS »

Bende 2,913 tan 50 dolar aldım Masum) maksat hareket olsun diye.
2,79 dan aldıklarımı bir bakanın yüzünden 2,845 lerde sattım, sonra 2,89 dan alıp 2,93 te verdim çünkü ben 3 tl olmasını asla beklemiyordum.  2,98 den umarım az almıştır, asya piyasasında hacimsiz yani bir kaç kurumun bir kaç bin doları el değiştirmesi ile anlık doları 3 TL nin üzerine çıkardılar diye ülkede reklam oldu ve bir çok insan dolara yanlış fiyattan girdi, önümüzdeki hafta kırılma haftası, az aldıysa 500 dolar altı satsa da tutsa da pek fark etmez ama çok aldıysa mecburen seçimlere kadar hatta bir tık ötesi beklemesi gerekebilir ancak merkez bankası böyle gevşek davranıp dolaylı devalüasyona sessiz kalırsa ilerleyen günlerde hükümet tam bir çıkmaza girerse ki bu olasılık var ve  ülkemizde 3 ü kuşatma altında olmak üzere 15 ilimizi yeniden vatan toprağına katmak üzere bir şeyler yapılmazsa orada işler daha kötüye gidebilir. dolar kötü siyasi yönetim ve olumsuzluklardan beslenir bunların hepsini bir arada yaşıyoruz, ülkeyi şuursuzca yönetenler halka fatura ediyor "birazda erken seçime koz". yine de ben olan biten bir çok şeyin planlı yapıldığını düşünüyorum neden dersen 2,87-2.88 lerden faruk bakan çevresine dolar aldırmak için yalan yorumlarda bulundu. dünde büyük bir seçim yatırımı için kazançla çıktılar "asya işinide planlı yapmış olabilirler". bundan sonrasını kestirmek çok zor ama bist çok ucuzladı yatırımcı çekebilir bu çok önemli. koalisyon olmayacağı anlaşılınca fiyatın 2,83 ve üzerine aşırı talebin neden olduğunu söylemek mümkün "yoksa yeri buralar değil", talep devam ederse ilk etapta 3 tl ve sonrası 3,10-3,20 leri hedefler. yüklü aldıysa kötü yerden almış, keşke kar satışlarından sonra alsaydı en azından çıkarsa daha çok kazanırdı "tabi buna kazanma dersek geleceğimizden gidiyor".

@Emrez bir arkadaşım 2.98 den dolar almış..
Zararına satsam mı yoksa biraz daha mı beklesem diyor. Var mıdır bir önerin ?

Teşekkürler

this is amiga speaking.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ağustos 21, 2015, 14:00:55 ÖS »

Teşekkürler arkadaşa ilettim mesajını

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ağustos 21, 2015, 14:10:42 ÖS »

çıkması için çok neden düşmesi için az neden var, tüm tl yi dolara yatırmayı önermem düşüşlerde ortalama yapması daha mantıklı olur. her zaman yüksek kur bir düzeltme yer, nasıl olduğuna göre bu, olması gereken fiyatın altına bile düşürebilir panik satışları nedeniyle. biz buna fırsat alımı diyoruz. düşüşün devamını destekleyecek bir gelişme yoksa kesin kazanç sağlarsın. ben bir ayda 450 tl yi 7000 tl yapmıştım borsada. kısmet işte.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ekim 18, 2015, 10:12:40 ÖÖ »

Günaydın, 2,87 stop loss ama seçimin sonucunu görmek mantıklı olur, dua edelim siyasi istikrar sağlansın, öncesinde bist için hesap açtırmanızı tavsiye ederim. vade 4 yıl kazanç %80-100 üzeri. istikrar her yönden gerekli.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Ekim 19, 2015, 13:25:01 ÖS »

tüyolar geç geliyor üzgünüm, bugün gazetede birtakım haberler oldu, bist %1,5 yaptı bile. ama asıl hareket seçim sonrası olacaktır "yüksek getiri istikrar sağlanması üzerine hesaplanmıştır"

this is amiga speaking.
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #40 : Ekim 19, 2015, 13:39:58 ÖS »

inceden siyasete devam gençlik 94 ve 2001 krizini yaşamamış o yüzden kıyaslama yapamıyor

dolar kötü siyasi yönetim ve olumsuzluklardan beslenir bunların hepsini bir arada yaşıyoruz, ülkeyi şuursuzca yönetenler halka fatura ediyor....

AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Ekim 19, 2015, 13:43:50 ÖS »

Bu forum siyasileri eleştirme hükümeti kötüleme forumu değildir lütfen böyle şeylerle uğraşmayalım site yöneticilerinin dikkatine lütfen bir önlem alın

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Ekim 19, 2015, 14:07:02 ÖS »

Mantık olarak ülkem nasıl kalkınır yanında kendi paramı nasıl korurum,  evlatlarımın geleceği nasıl güvenli ve huzurlu olur onun hesabını yaparım. Şu son 6 ay ne bir teknolojiye nede bir nostalji bilgisayara kaynak bulabildim. Dersen ki bize aldırıp yükselmesini sağlamak istiyorsun, tüm yatırımının 1000000 katı ile bile yerinden kımıldatamazsın bu tür piyasa araçlarını. siyasi değil, sevmediğim bir parti bile olsa umurumda olmaz istikrara bakarım, şu 3-5 aylık ekonomideki zarar ömür boyu yürütseler ona denk gelmez emin ol. aslında bu olayların bizi ilgilendirmemesi lazım ama artık hayatın bir parçası olmuş, acaba bugün başımıza bir şey gelir mi diye düşünmeden edemiyor insan. Ekonomi formu da hayatı da etkiler.
inceden siyasete devam gençlik 94 ve 2001 krizini yaşamamış o yüzden kıyaslama yapamıyor

dolar kötü siyasi yönetim ve olumsuzluklardan beslenir bunların hepsini bir arada yaşıyoruz, ülkeyi şuursuzca yönetenler halka fatura ediyor....

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Ocak 07, 2016, 11:59:44 ÖÖ »

arkadaşlar barent içerikli fonlar kelepir durumda.
dolar 2,9 seviyelerindeyken dolar endexli ürün alacaksanız alın.
Euro 3,05-3,10 sevilerindeyken
altın 100-102 seviyelerindeyken
uzun orta vade unutup kazanayım derseniz barent içerikli fonlar için bankanızdan yardım isteyin. bist 70 altındayken bir parça bist fonu ekleyebilirsiniz ama çok değil. barent orta - uzun vade için çok güzel getiri yapacak. bugün alan bile bir hafta on güne kazanacaktır.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Mayıs 02, 2016, 16:44:11 ÖS »

barent, altın, Euro bist endexli karma fon alanlar %20 ve üzeri kazandı, hayırlı olsun. dolar alım seviyelerine yanaşıyor, hani bir malın değerinin altına satılması durumu oluşuyor, faiz ile haram yok diyenler alıp olası ve devalüasyondan burnu bile kanamadan çıkar:))
ytd.
« Son Düzenleme: Mayıs 03, 2016, 13:42:14 ÖS Gönderen: EMREZ » Logged

this is amiga speaking.
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: