|
EMREZ
|
 |
« : Ekim 18, 2015, 13:34:11 ÖS » |
|
Arkadaşlar oynamayan varsa tavsiye ederim, güzel oyun. oyun hilelerini bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2015, 14:42:33 ÖS » |
|
Teşekkür ederim. bir oyun daha vardı ismini hatırlayamadım. bir bilim adamı makine ile uğraşırken coçuk makineye ışınlanıyor ama makine arızalanıyor, sonra çocuk içeride kalıyor ve parçaları topluyor. bulut, gülle, su filan olabiliyordu. oyunun ismini hatırlayamadım ama tavsiye ederim. keyifle oynanacak bir oyun.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
AmigAmigA
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2015, 15:26:14 ÖS » |
|
Oyunun 1.kısmını bitirdim,çok zor değildi.Alien Breed'e çok benziyor.Dediğin oyunuda merak ettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arnavutrafet
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2015, 16:10:06 ÖS » |
|
Universe olabilir. Core firmasının oyunu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasimayaz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2015, 18:34:45 ÖS » |
|
Teşekkür ederim. bir oyun daha vardı ismini hatırlayamadım. bir bilim adamı makine ile uğraşırken coçuk makineye ışınlanıyor ama makine arızalanıyor, sonra çocuk içeride kalıyor ve parçaları topluyor. bulut, gülle, su filan olabiliyordu. oyunun ismini hatırlayamadım ama tavsiye ederim. keyifle oynanacak bir oyun.
MORPH Bu türü seviyorsanız bir de Globdule vardı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2015, 09:09:06 ÖÖ » |
|
Evet oyun morph di. çok güzel oyun tavsiye ederim. Globdule de çok güzel bir oyun. Teşekkür ederim. bir oyun daha vardı ismini hatırlayamadım. bir bilim adamı makine ile uğraşırken coçuk makineye ışınlanıyor ama makine arızalanıyor, sonra çocuk içeride kalıyor ve parçaları topluyor. bulut, gülle, su filan olabiliyordu. oyunun ismini hatırlayamadım ama tavsiye ederim. keyifle oynanacak bir oyun.
MORPH Bu türü seviyorsanız bir de Globdule vardı.
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2015, 13:47:09 ÖS » |
|
Bitirmiştim diye hatırlıyorum. Süper olmasa da keyifle oynanan sürükleyici ama az bilinen oyunlardan biridir. Fazla bilinmeyen bir başka güzel Amiga oyununu da ben paylaşayım, Super Methane Brothers.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2015, 22:50:32 ÖS Gönderen: witchdoktor »
|
|
|
|
|
|
EMREZ
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 19, 2015, 14:11:13 ÖS » |
|
Çok iyi harikasın dostum. benim a1200 ü tozlu raflardan çıkarmak zorunda kalacağım böyle giderse. bakalım bir tane kırmızı disk vardı, süper demo diye yazmışım üzerine onu da bu arada kontrol ederim ama diskin kapağı vs çıkmış, umarım çalışır. diğerleri ismini buldum mu nette varsa sorun yok, mk4 pcı var  ) Bitirmiştim diye hatırlıyorum. Süper olmasa da keyifle oynanan sürükleyici ama az bilinen oyunlardan biridir. Fazla bilinmeyen bir başka güzel Amiga oyununu da ben paylaşayım, Super Methane Brothers. https://www.youtube.com/watch?v=57NZWtnl-f8
|
|
|
|
|
|
this is amiga speaking.
|
|
|
|
CommodoreFan ®
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 19, 2015, 14:22:59 ÖS » |
|
Bitirmiştim diye hatırlıyorum. Süper olmasa da keyifle oynanan sürükleyici ama az bilinen oyunlardan biridir. Fazla bilinmeyen bir başka güzel Amiga oyununu da ben paylaşayım, Super Methane Brothers. https://www.youtube.com/watch?v=57NZWtnl-f8Bildiğin tumblepop imiş bu. Zamanında şu oyunu bilsem deli gibi oynardım herhalde 
|
|
|
|
|
|
Bir garip COMMODORE fanatiği...
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 19, 2015, 14:43:11 ÖS » |
|
aynen +1 yapı birebir benzemiş  Bitirmiştim diye hatırlıyorum. Süper olmasa da keyifle oynanan sürükleyici ama az bilinen oyunlardan biridir. Fazla bilinmeyen bir başka güzel Amiga oyununu da ben paylaşayım, Super Methane Brothers. https://www.youtube.com/watch?v=57NZWtnl-f8Bildiğin tumblepop imiş bu. Zamanında şu oyunu bilsem deli gibi oynardım herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 19, 2015, 14:52:09 ÖS » |
|
sitede bunu yazmışlar Hile modu:Hile modunu ve sınırsız enerji sağlamak için oyun sırasında R + G + B + Sol fare düğmesi + ateş tuşuna basılı tutun. sonra hile modunui aktif hale getirmek için aşağıdaki tuşlardan birine basın . efekt Anahtar seviyeye ilerleme [F1] [F5] silah dağıtma A kalkan etkinleştirme S drone dağıtma D Kırmızı oyuncu silah seçimi Z Mavi oyuncular silah seçimi X, C Akıllı Bomba [Sol shift] Bölüm şifreleri 1 471174 2 159361 3 066990 4 135642 Arkadaşlar oynamayan varsa tavsiye ederim, güzel oyun. oyun hilelerini bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hasimayaz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 19, 2015, 21:48:33 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2015, 21:50:34 ÖS Gönderen: hsm_ayz »
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2015, 22:49:49 ÖS » |
|
Bubble Bobble serisinin az bilinen bir halkası (arcade'lerde yok) olan 'Parasol Stars' da özellikle iki kişi oynandığında oldukça keyiflidir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|