Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cyberpunks amiga oyunu  (Okunma Sayısı 8502 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 18, 2015, 13:34:11 ÖS »

Arkadaşlar oynamayan varsa tavsiye ederim, güzel oyun. oyun hilelerini bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

this is amiga speaking.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 18, 2015, 14:37:18 ÖS »

Güzel oyuna benziyor hemen deniyorum.
http://hol.abime.net/3165/cheatcode   hilelerde burda.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2015, 14:42:33 ÖS »

Teşekkür ederim. bir oyun daha vardı ismini hatırlayamadım. bir bilim adamı makine ile uğraşırken coçuk makineye ışınlanıyor ama makine arızalanıyor, sonra çocuk içeride kalıyor ve parçaları topluyor. bulut, gülle, su filan olabiliyordu. oyunun ismini hatırlayamadım ama tavsiye ederim. keyifle oynanacak bir oyun.

this is amiga speaking.
AmigAmigA
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2015, 15:26:14 ÖS »

Oyunun 1.kısmını bitirdim,çok zor değildi.Alien Breed'e çok benziyor.Dediğin oyunuda merak ettim.
arnavutrafet
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2015, 16:10:06 ÖS »

Universe olabilir.  Core firmasının oyunu
hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2015, 18:34:45 ÖS »

Teşekkür ederim. bir oyun daha vardı ismini hatırlayamadım. bir bilim adamı makine ile uğraşırken coçuk makineye ışınlanıyor ama makine arızalanıyor, sonra çocuk içeride kalıyor ve parçaları topluyor. bulut, gülle, su filan olabiliyordu. oyunun ismini hatırlayamadım ama tavsiye ederim. keyifle oynanacak bir oyun.

MORPH

Bu türü seviyorsanız bir de Globdule vardı.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2015, 09:09:06 ÖÖ »

Evet oyun morph di. çok güzel oyun tavsiye ederim.
Globdule de çok güzel bir oyun.

MORPH

Bu türü seviyorsanız bir de Globdule vardı.

this is amiga speaking.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2015, 13:22:24 ÖS »

ben a500 de oynuyordum yanlış hatırlamıyorsam ama nette aga versiyonu çıkıyor. oynamanızı tavsiye ederim.

http://cbm8bit.com/amiga/amiga/search?query=Morph+AGA+.1+.adf

this is amiga speaking.
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2015, 13:47:09 ÖS »

Bitirmiştim diye hatırlıyorum. Süper olmasa da keyifle oynanan sürükleyici ama az bilinen oyunlardan biridir.

Fazla bilinmeyen bir başka güzel Amiga oyununu da ben paylaşayım, Super Methane Brothers.

« Son Düzenleme: Ekim 19, 2015, 22:50:32 ÖS Gönderen: witchdoktor » Logged
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 19, 2015, 14:11:13 ÖS »

Çok iyi harikasın dostum. benim a1200 ü tozlu raflardan çıkarmak zorunda kalacağım böyle giderse. bakalım bir tane kırmızı disk vardı, süper demo diye yazmışım üzerine onu da bu arada kontrol ederim ama diskin kapağı vs çıkmış, umarım çalışır. diğerleri ismini buldum mu  nette varsa sorun yok, mk4 pcı var Masum)
Bitirmiştim diye hatırlıyorum. Süper olmasa da keyifle oynanan sürükleyici ama az bilinen oyunlardan biridir.

Fazla bilinmeyen bir başka güzel Amiga oyununu da ben paylaşayım, Super Methane Brothers.

https://www.youtube.com/watch?v=57NZWtnl-f8

this is amiga speaking.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 19, 2015, 14:22:59 ÖS »

Bildiğin tumblepop imiş bu. Zamanında şu oyunu bilsem deli gibi oynardım herhalde

Bir garip COMMODORE fanatiği...
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Ekim 19, 2015, 14:43:11 ÖS »

aynen +1 yapı birebir benzemiş

Bildiğin tumblepop imiş bu. Zamanında şu oyunu bilsem deli gibi oynardım herhalde

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Ekim 19, 2015, 14:52:09 ÖS »

sitede bunu yazmışlar

Hile modu:
Hile modunu ve sınırsız enerji sağlamak için oyun sırasında R + G + B + Sol fare düğmesi + ateş tuşuna basılı tutun. sonra hile modunui aktif hale getirmek için aşağıdaki tuşlardan birine basın .

efekt Anahtar
seviyeye ilerleme  [F1] [F5]

silah dağıtma
A

kalkan etkinleştirme
S

drone dağıtma
D

Kırmızı oyuncu silah seçimi
Z

Mavi oyuncular silah seçimi
X, C

Akıllı Bomba
[Sol shift]

Bölüm şifreleri

1
   471174
2
   159361
3
   066990
4
   135642

Arkadaşlar oynamayan varsa tavsiye ederim, güzel oyun. oyun hilelerini bilen varsa paylaşırsa memnun olurum.

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ekim 19, 2015, 21:48:33 ÖS »

Türü sevenler amigada qwak ve rodland oynamalılar;

« Son Düzenleme: Ekim 19, 2015, 21:50:34 ÖS Gönderen: hsm_ayz » Logged
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ekim 19, 2015, 22:49:49 ÖS »

Bubble Bobble serisinin az bilinen bir halkası (arcade'lerde yok) olan 'Parasol Stars' da özellikle iki kişi oynandığında oldukça keyiflidir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: