Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Jpac-Arcade VGA& Arcade mönitör bağlantısı
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Jpac-Arcade VGA& Arcade mönitör bağlantısı  (Okunma Sayısı 13692 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 28, 2016, 14:42:24 ÖS »

Hayırlı olsun senin kısmetinmiş arcade vga sonunda muradına erdin, gönül işinde bende öyle...
ooo hayirli olsun tezel sana daha cok sevindim  abinden aldin tabii taktikleri sonu hayirli olur insallah
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 28, 2016, 15:47:00 ÖS »

Hayırlı olsun senin kısmetinmiş arcade vga sonunda muradına erdin, gönül işinde bende öyle...
ooo hayirli olsun tezel sana daha cok sevindim  abinden aldin tabii taktikleri sonu hayirli olur insallah

Taktiğe gerek yok karşımdaki ılımlı çünkü moruk bu yüzden...

CRT'ye oyun işi yapayım tekrardan ama dövüş oyunu oynuyorum diye kızıyor hep sürekli dövüş oyunu mecburen FIFA 16 açıyorum... Kahkaha Gears Of War 4'ü hiç görmesin aman diyim... Kahkaha

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 28, 2016, 16:09:14 ÖS »

CRT'ye oyun işi yapayım tekrardan ama dövüş oyunu oynuyorum diye kızıyor hep sürekli dövüş oyunu mecburen FIFA 16 açıyorum... Kahkaha Gears Of War 4'ü hiç görmesin aman diyim... Kahkaha
tezel ılımlı oması iyiymiş hayırlısı olsun Fifa 2016 ya devam şimdilik Kahkaha Kahkaha
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2016, 16:27:40 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 28, 2016, 16:29:14 ÖS »

tezel ılımlı oması iyiymiş hayırlısı olsun Fifa 2016 ya devam şimdilik Kahkaha Kahkaha

Kabin almam dostum o işleri geçtim artık PlayStation 4 seviyor onla takılıyoruz... Ben Xbox One'da Killer Instinct atıyorum...

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 29, 2016, 23:21:45 ÖS »

Tekrardan merhaba arkadaşlar kaldığımız yerden devam edelim. kurulumları windows xp üzerinden yapıp J-Pac ve arcadevga bağlantılarını tamamlamıştık..
mame üzerinden oyunları sıkıntısız bir şekılde çalıştırdık ama bana hem amiga 500 atari2600 ve mameyide aynı platformda çalıştırabılecek bir fronted lazımdı bunuda Maxımus arcade ile denedim sonuç güzel oldu...
   Amiga emulatöründe WinUAE tek geçerim gerçekten sıkıntısız bir emulator  oyunlarda hem dısplay hemde contollerı ıstedığınız sekılde kabındeki kollara aktarabılıyorsunuz burda önemli olan sevdiğınız amıga oyunlarında en azz tuşla baslayabılecek oyunları seçmek malum okbaby deki kollar ve tuşlar az bunları ıyı kullanmak lazım mesela tek bir fire butonu ile başlayan oyunlar, oyuna girmek çıkmak,farklı emulatöre geçmek için ayrı ayrı tuş atamak zorundasınız yada 2li kombınasyonlar yaratmak burda Maxımus arcade fronted in hakkını vermek isterim bu iş için gerçekten biçilmiş kaftan
   Atari2600 de ise işler dahada güzel bunda da Stella emulatörünü kullandım,
burda birçok oyun tek tuşla başlaması güzel malum bazı oyunlarda f2 veya bazı kabıne aktaramayacagımız tuşlarla başlıyor burdada daha fazla karışıklığa gitmeden zorluk çıkarmayan oyunları seçtim...
   Mamede ise mameUIFX32 0.122 versıyonunu kullandım hiç bir sıkıntı olmadı...
şimdilik bu oyunlar oldukça yeterli daha ilerde commodore64 emulatörünüde fronted`e eklemeyı düşünüyorum ama ilk görünüşte oldukça zor gibi gözüküyor..
OKbaby e tuş eklemek işimi oldukça kolaylaşlaştıracak fakat kabinin orjınallıgını bozmak istemedgımden şimdilik bole idare ediyorum...amiga500 atari2600 ve mamede ortak bir çözünürlük bulmak nerdeyse imkansız bunu en az kenarlarda boşluk bırakarak yada çokta kafaya takmadan geçebilirsiniz...
xpdeki boot ve hoşgeldınız ekran görüntülerini de windows tan kapatarak daha hızlı , Pandora box misalı başlatabılırsınız yada bir SSD kullanarak çok hızlı başlatmak mümkün...ufak bir video attım bizim ufaklık video çekmeye çok hevesli
https://www.youtube.com/watch?v=QEkDrS9qoS0

« Son Düzenleme: Mayıs 29, 2016, 23:27:29 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: