Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nesica Multiboot  (Okunma Sayısı 20103 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 12, 2016, 17:14:21 ÖS »

https://www.dropbox.com/s/0kgrvlhmg4oz8wx/2016-05-02%2006.30.00.mp4?dl=0
Bu videoda emule edilen nesica sistem ve oyunları tanıtılıyor.Adam gerçekten nesica sistem oyunlarınıı çalıştırmış.Ultra Street Fighter 4 bile var.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2016, 20:56:42 ÖS »

Download link olmadıktan sonra neye yarar...

mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2016, 22:08:50 ÖS »

Aynen emulesi lazim bize taito type x den iyi gibi kontroller nasil acaba

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2016, 22:20:21 ÖS »

Tüm oyunlar tekçatı altında toplanmış umarım indirmeye sunarlar...

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2016, 07:10:31 ÖÖ »

İndirmeye henüz sunmadılar.Emule eden adama bağlı.İsterse indirmeye sunar.İndirmeye sunarsa harika olur.
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2016, 11:56:07 ÖÖ »

Bu eleman bu tarz şeyleri asla link olarak paylaşmıyor.

Yaptığı büyük suç olarak nitelendirilir. Başı Sega ve Taito gibi büyük firmalar ile belaya girer.
Yıllardır sadece resim ve video olarak paylaşım yapıyor.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2016, 17:18:11 ÖS »

Paylaşım olur elbet ama zamanını bilemeyiz...

keikonda
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2016, 00:34:55 ÖÖ »

Yanlış tahmin etmiyorsam assemblergames forumunda Jackalus nickli kullanıcının işi bu. Yine Sega'nın Lindbergh sistemi için de multiboot ayarlamıştı ve satışını yapıyordu. Muhtemelen bunun da satışını yapıyordur, bu nedenle uzun bir süre internete düşeceğini sanmıyorum.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2016, 02:11:00 ÖÖ »

Peki bu adamdan tüm seti digital olarak nasıl alabiliriz var mı kaynak site ? Foruma girdim işin içinden çıkamadım...

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2016, 07:30:08 ÖÖ »

Assamblergames sitesinde arcade multiboot oyun satışı görmedim.Videodaki kişinin bilgisayarı Japonca ya da Çince idi.Jackalus değil galiba.2 kişi nesica oyunlarını pc de çalıştırdı.Diğeri beyaz tenli idi.İnternette baktım satış yapan yok.Nesica multiboot sitemini yapan kişide cesaret varsa indirmeye sunar.
keikonda
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 14, 2016, 14:21:37 ÖS »

Assamblergames sitesinde arcade multiboot oyun satışı görmedim.Videodaki kişinin bilgisayarı Japonca ya da Çince idi.Jackalus değil galiba.2 kişi nesica oyunlarını pc de çalıştırdı.Diğeri beyaz tenli idi.İnternette baktım satış yapan yok.Nesica multiboot sitemini yapan kişide cesaret varsa indirmeye sunar.
Lindbergh multiboot projesinden sonra bunu da Jackalus'un yaptığını düşünmüştüm demek ki yanılmışım . Bir de satış işini yanlış hatırlıyor olabilirim, ama forumda Lindbergh diye bir konu vardı ve burada bir kişinin Jackalustan multiboot sistem satın aldığını okumuştum, ondan böyle söyledim. Bir de bu tür sistemlerin açıktan satışı riskli olduğu için özel mesaj yoluyla satılıyordur diye düşünüyorum. Yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim
Peki bu adamdan tüm seti digital olarak nasıl alabiliriz var mı kaynak site ? Foruma girdim işin içinden çıkamadım...
Yanlış alarmmış maalesef, ama takipte kalmak lazım ilerisi için. Belki bir şekilde internete düşebilir bir zaman sonra.
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2016, 14:52:07 ÖS »

Multiboot olayını Jackalus yaptı. Fakat daha önce belirtmişti asla satışını yapmayacağını
Lindbergh Multiboot ilk çıktığında hemen vermedi piyasaya . Cihaz biraz eskidi yenileri çıktı daha sonra başka isimler üstünden satışını gerçekleştirdi

Benim arşivimde Lindbergh Multiboot bulunmakta. Baka bir elemandan almıştım 2 yıl önce.

Bu arada Jackalusun başarısı bütün oyunları Type X2 üzerinde oynatmış olmasıdır. Ultra SF4 normalde TypeX3 oyunudur ama bir kaç modifikasyon ile halletmiş arkadaş bu işide.

Bu sistemin bir güzelliğide hiç bir yerde bulamayacağımız  eski oyunların Nesica için baştan yapılmış olması ve Typex 2 üzerinden direk çalışıyor olması.

Aşağıdaki videoda görebileceğiniz üzere Nesica efsane bir buluş. Arcade Salon sahipleri Taitoya belli bir para ödeyerek sistemi mekanlarına kurduruyorlar. Daha sonra aylık ya da yıllık tam hatırlamıyorum ücret ödemeye devam ediyorlar. Ayrıca satılan her jeton içinde Tatio ve diğer oyun yapan firmaların aldığı bir komisyon var. Hong Kongda iken bayağı bir araştırmıştım bu işi

Nesica X kurulu bir sistemde direk servere bağlanıp istedikleri oyunu downlad edip oynatabiliyorlar. Nesica sayesinde sürekli Cihaz değiştirip Upgrade vs. ile uğraşmaya gerek kalmadı.

« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2016, 14:57:41 ÖS Gönderen: Hurşit » Logged
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2016, 16:56:27 ÖS »

Hursit sendeki lindbergi merak ettik simdi bi video resim paylasirsan the house ofthe dead tadindan yenmez...
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2016, 17:49:09 ÖS »

Sistem eskidiği zaman sunarlar belki ama o zamanda heves kaçar... Kahkaha

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2016, 17:58:54 ÖS »

Sistem eskidiği zaman sunarlar belki ama o zamanda heves kaçar... Kahkaha
zaten hep geriden takip ediyoruz sistemleri sıkıntı olmaz Kahkaha