Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetNintendo Switch- UZAK DURMAK LAZIM
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Nintendo Switch- UZAK DURMAK LAZIM  (Okunma Sayısı 4021 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« : Mart 07, 2017, 09:08:11 ÖÖ »

Selam arkadaşlar.

Adım gibi eminim bizden de birçok kişi yeni switch i almak için deli oluyor hatta almıştır bile. Yeni Zelda oyununu gördükten sonra da almamazlık olmazdı. Ama, almadan nette dolaşmakta fayda var. Çünkü ürün hakkında şikayetler baya fazla.

Yazılım hatalı, dock kendi ekranını çiziyor, kontrolörler üretim hatası mı dikkatsizlik mi bilmem diğer küçük aparata yanlış yakılınca geri çıkmıyor ve uyarı olmadığından alan çoğu kişi aynı hataya düşmüş, oyun takılı iken oyunu görmüyor, oyun çalışırken grafiksel hatalar var. Var oğlu var yani.

Bizde Nintendo da kaçtı zaten yıllar önce. Zar zor ürün alsak hatalı çıkacak % 90. Ondan sonra ayıkla pirincin taşını. Aman diyeyim millet.

bilir_kisi_07
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2017, 09:15:08 ÖÖ »

Ben slim bekliyorum 
BillBull
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2017, 10:30:06 ÖÖ »

http://www.techspot.com/news/68401-nintendo-dead-or-stuck-pixels-switch-normal-not.html

Hele bunu gorunce...

Olu piksel olan cihazlarin sahiplerine 'boyle seyler olur,degisim yapmayiz' demisler.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2017, 10:53:42 ÖÖ »

revize edilmiş versiyonu çıksın alırız.

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
sukru83
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2017, 11:11:45 ÖÖ »

Apple veya capcon kafası gitsinler. Yeni model plus olsun. Sadece ekranı büyük olsun, fiyatı 1/3 zamlansın.

june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2017, 12:01:54 ÖS »

slim ve sabit gamepad versiyon bekliyorum. tv'de oynarken kablosuz standart boy gamepad ile daha iyi olur oynamak.

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2017, 12:14:28 ÖS »

Nintendo bu konsolu nasıl konumlandırdı ya da algı nasıl emin değilim ama  bu cihaz kanımca el konsolu ve slim yakıştırması hatalı olur... Bu durumda gelecek versiyonlar, Switch SP, Switch XL ya da Switch Lite olabilir gibime geliyor... Çizilme mevzu ekranın üzerinde değil yan kısımlarda deniliyor...Kullanıcılar denedikçe başka şeyler de çıkabilir. Ama bu hemen hemen her konsolun tüm ilk sürümlerinde görülür. Çokta şey etmemek gerek... (alacakmıyım? alırmıyım? Kızıma alabilirim...Nintendo oyunları daha çocuklara aile yönelik kanımca...Ama acele etmeye gerekte yok...)

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: