Bu arada konuk oyuncu olarak scart modlu 1084 ve detaylarda scartcade ile PC desktop görüntüsü de tamamlayıcı etki yapıyor. 1084'ün renkler de her zamanki gibi capcaplı...
@witchdoctor, aslında scartcade denemeleri ile başlayan o setup geçen hafta kalıcı hale geldi. O PC'yi sadece bu tarz EPROM yakma, birşey download etme vs amaçlı kullandığımdan 1084 gayet işimi görür hale geldi. 1084'e bağladığım SCART çoklayıcı sayesinde de hem PC, hem arcade supergun hem de test konsollarını bağlayabileceğim merkezi bir monitör olarak görev yapmaya başladı. Eskiden bağlı olan LCD monitörü de söktüm rafa kaldırdım

Kendisi (1084) tombul olmasına rağmen yine de baya bi kalabalığı ortadan kaldırdı kerata

Hayatımda gerçek Neo Geo'da Pulstar oynamadım ama NeoRageX'de en çok oynadığım ve hayran kaldığım oyunlardan biriydi. Orijinal kartuş fiyatını duyunca başta bayağı şaşırdım ama içeriği görünce hakediyor doğrusu dedim. Ayrıca Neo Geo'daki Blazing Star ve Last Resort da gayet keyifli shmup'lar...
Aslında bu conversion işine başlayanlar Pulstar, Blazing Star ve Last Resort'u da yapıyorlar. Bir de Neo Geo MVS'de hiç yayınlanmamış Ironclad conversionları da popüler...
Sanırım zamanın aşırı popüler oyunlarına (Metal Slug, KOF serisi gibi) kıyasla bu shmuplardan çok üretilmemiş. O yüzden fiyatları yüksek...