Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [CONVERSION] Neo Geo MVS - Pulstar  (Okunma Sayısı 14760 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 04, 2017, 01:19:48 ÖÖ »

Örneğin bu ilandaki Pulstar orijinal ancak etiket repro (seri no yok, köşeler yuvarlak değil düz v.s.)

http://www.ebay.com/itm/Pulstar-AICOM-SNK-NeoGeo-MVS-GENUINE-NON-JAMMA-ARCADE-PCB-CARTRIDGE-/192135024014?hash=item2cbc23cd8e:g:RCgAAOSw~AVYur6z

Bu ise tehlikeli. Etiket gayet güzel repro ve seri no var. Ancak kart convert. Gerçi fiyatı ve satıcının açıklamasından anlıyorsunuz...

http://www.ebay.com/itm/NEO-GEO-PULSTAR-MVS-JAMMA-SHMUP-ARCADE-100-WORKING-US-SELLER-/192080432461?hash=item2cb8e2cd4d:g:MaQAAOSw-CpYAwRI

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Nisan 04, 2017, 13:12:03 ÖS »

Çok güzel bir uygulama... Bunu AES için yapma hayalim olduğunu biliyorsun Hala planlarım arasında var ama AES'de kurban edilecek boardlarda çok kolay elde edilmiyor... Bu işe kalkışırsam tek başıma yapamam ve senden yardım isteyebilirim - isteyeceğim, ayak yapıyorum sadece

Eline sağlık...Bu yazı çok iyi oldu kanımca...

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 04, 2017, 13:21:14 ÖS »

Üstad eli boş donmemiş, gerçek ve convertin şeklini öğrenmis olduk
Sanirim bu işleri buralarda yapan (convert)pek cikmaz Üstad , bazen satan arkadaşlara denk geliyoruz çokmudur Üstadbunlardan piyasada..
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Nisan 04, 2017, 13:25:22 ÖS »

Şu Pulstar oyununun AES kartuşu bende varda CD versiyonunu bulamadım uygun fiyata aramaya devam 
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Nisan 04, 2017, 13:25:43 ÖS »

Çok güzel bir uygulama... Bunu AES için yapma hayalim olduğunu biliyorsun Hala planlarım arasında var ama AES'de kurban edilecek boardlarda çok kolay elde edilmiyor... Bu işe kalkışırsam tek başıma yapamam ve senden yardım isteyebilirim - isteyeceğim, ayak yapıyorum sadece

Eline sağlık...Bu yazı çok iyi oldu kanımca...

AES bambaşka bir dünya. Yani nebiliyim, burada kolayca feda ettiğim Samurai Shodown 3'ün AES versiyonunun fiyatını 500 dolarlar seviyesinde görüyorum ebay'de ki muhtemel AES ölçeğinde "uygun" fiyatlı olarak nitelendiriliyor olabilir.

Sen feda edilebilecek bir kart bul ben gerisini hallederim

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Nisan 04, 2017, 13:52:12 ÖS »

Uzun zamandır bu konuda bilgi toplayıp, oyun bakınıyorum aslında Bu teklifin beni ziyadesiyle memnun etti... Teşekkürler.. hazır olunca, kapını çalacağım... sağol

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Nisan 04, 2017, 14:04:06 ÖS »

Bir başka yavuzg fotoromanı daha, sorunlar ve çözümler birbirini takip ediyor ve mutlu son...

Bu arada konuk oyuncu olarak scart modlu 1084 ve detaylarda scartcade ile PC desktop görüntüsü de tamamlayıcı etki yapıyor. 1084'ün renkler de her zamanki gibi capcaplı...

Hayatımda gerçek Neo Geo'da Pulstar oynamadım ama NeoRageX'de en çok oynadığım ve hayran kaldığım oyunlardan biriydi. Orijinal kartuş fiyatını duyunca başta bayağı şaşırdım ama içeriği görünce hakediyor doğrusu dedim. Ayrıca Neo Geo'daki Blazing Star ve Last Resort da gayet keyifli shmup'lar...
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Nisan 04, 2017, 14:35:09 ÖS »

süper bir yazı olmuş, eline sağlık üstat
yeni pompa hayırlı olsun, bende birkaç senedir kullanıyorum bu cihazdan
gayet başarılı güzel bir cihaz
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Nisan 04, 2017, 14:38:09 ÖS »

Bu arada konuk oyuncu olarak scart modlu 1084 ve detaylarda scartcade ile PC desktop görüntüsü de tamamlayıcı etki yapıyor. 1084'ün renkler de her zamanki gibi capcaplı...

@witchdoctor, aslında scartcade denemeleri ile başlayan o setup geçen hafta kalıcı hale geldi. O PC'yi sadece bu tarz EPROM yakma, birşey download etme vs amaçlı kullandığımdan 1084 gayet işimi görür hale geldi. 1084'e bağladığım SCART çoklayıcı sayesinde de hem PC, hem arcade supergun hem de test konsollarını bağlayabileceğim merkezi bir monitör olarak görev yapmaya başladı. Eskiden bağlı olan LCD monitörü de söktüm rafa kaldırdım Kendisi (1084) tombul olmasına rağmen yine de baya bi kalabalığı ortadan kaldırdı kerata

Alıntı
Hayatımda gerçek Neo Geo'da Pulstar oynamadım ama NeoRageX'de en çok oynadığım ve hayran kaldığım oyunlardan biriydi. Orijinal kartuş fiyatını duyunca başta bayağı şaşırdım ama içeriği görünce hakediyor doğrusu dedim. Ayrıca Neo Geo'daki Blazing Star ve Last Resort da gayet keyifli shmup'lar...

Aslında bu conversion işine başlayanlar Pulstar, Blazing Star ve Last Resort'u da yapıyorlar. Bir de Neo Geo MVS'de hiç yayınlanmamış Ironclad conversionları da popüler...

Sanırım zamanın aşırı popüler oyunlarına (Metal Slug, KOF serisi gibi) kıyasla bu shmuplardan çok üretilmemiş. O yüzden fiyatları yüksek...
« Son Düzenleme: Nisan 04, 2017, 14:39:50 ÖS Gönderen: yavuzg » Logged

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: