Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)[Tamirat] NSS - Nintendo Super System Arcade Kabin
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] NSS - Nintendo Super System Arcade Kabin  (Okunma Sayısı 42793 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ekim 22, 2017, 13:24:54 ÖS »

Ustad ,kabin temizlik  oyunlar arcade şasenin canli renkleri on numara (bu arada cok merak ettim arcade şasenin markasini)Güle güle kullan iştahla baktım resimlere nazar degmesin...Ama bundan sonra yalnız yolculuga cikma  ustad, mavinin olarak gelirim çayını suyunu cigar.ni yakarim... Kahkaha

Teşekkürler Heroman Kimseyi yanıma alamazdım zira kabini arabanın ön koltuğunu ancak sıfır yaslayınca sığabileceğini hesaplamıştım, dönüş yolu co-pilot için çok sancılı olurdu

Monitör Wells Gardner K7000 (Spesifik olarak tam model no 25K7193). Kabin Amerikan üretimi olduğu için tüp ve şase de Amerikan...

WildLord
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ekim 22, 2017, 13:50:30 ÖS »

Gece yüklemeleriniz bitene kadar merakla bekledim. Anladığım kadarıyla cihazla pek çok kişi ilgilenmiş, ben de dahil. NSS doğru kişiyle buluştuğu için, gözlerini açarken de güzel bir hikayeye sahip oldu. Ellerinize sağlık.
frostemo
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ekim 22, 2017, 14:10:35 ÖS »

Yavuz hocam kabinden ziyade senin gibi bir insanla yakindan tanisma fırsatım oldu yolun ne zaman butaraflara düşerse beklerim bir telefon açman yeterli.Yaptığın herşey için sana cok tesekkur ederim
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2017, 14:29:05 ÖS Gönderen: frostemo » Logged
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ekim 22, 2017, 16:58:26 ÖS »

Aman ha ustad. Önce can güvenliği.  Geçmiş olsun.

Keyifli bir macera oldu yine.
Kış yaklaşıyor, evde tamirat maceraları baslar sanırım, yavaş yavaş.
Bize de, keyifle okumak düşer.

Çok dikkatlice

Bileğimi incittim sanırım arada ağrıyor...

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Ekim 22, 2017, 22:13:10 ÖS »

Yalnız retro odana bir nazar boncuğu asmalısın... Arcade hastası bir çok kişi arka sayfadaki fotoğraflarda takılıp kalmıştır...bu sayfaya geçemediler

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ekim 23, 2017, 11:38:13 ÖÖ »

Gece yüklemeleriniz bitene kadar merakla bekledim. Anladığım kadarıyla cihazla pek çok kişi ilgilenmiş, ben de dahil. NSS doğru kişiyle buluştuğu için, gözlerini açarken de güzel bir hikayeye sahip oldu. Ellerinize sağlık.

Güzel temennileriniz için çok teşekkürler

Yavuz hocam kabinden ziyade senin gibi bir insanla yakindan tanisma fırsatım oldu yolun ne zaman butaraflara düşerse beklerim bir telefon açman yeterli.Yaptığın herşey için sana cok tesekkur ederim

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, ayrıca misafirperverliğin müthişti, söylemesi ayıp, etler, sofra v.s. enfesti medyatik et ustaları halt etmiş...

Yalnız retro odana bir nazar boncuğu asmalısın... Arcade hastası bir çok kişi arka sayfadaki fotoğraflarda takılıp kalmıştır...bu sayfaya geçemediler

Ya hakikaten sorma abi, dün kabinleri itelerken OK Baby'nin monitor "neck pcb" sini kırdım bi tarafımla Neyse ki zaten daha önceden kırılmıştı aynı yerden kırıldı, daha sağlam bir tamir ettim bu sefer...

Ama ödüm bi tarafıma karıştı monitörü çatlattık diye 

Nazar bpncuğu şart... Şöyle pac-man'li falan nazar boncuğu varmıdır acaba

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ekim 27, 2025, 23:10:07 ÖS »

hort!

8 sene olmuş

AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ekim 28, 2025, 01:13:29 ÖÖ »

Üstadım sizin eserlerinizi özledik. Hort bile güzel heyecanlandırıyor.

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ekim 28, 2025, 10:48:12 ÖÖ »

Vay be 8 yıl olmuş;
Bir kahve eşliğinde yeniden okumak keyif verdi.
Eline , emeğine sağlık üstadım.
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Ekim 28, 2025, 22:25:39 ÖS »

Bu yazıyı okumamışım akşam akşam iyi gitti.

Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Ekim 31, 2025, 01:13:36 ÖÖ »

Yavuz hocamın diy tadında tamir videolarını özledik
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: