Gönlünü bu hobiye vermiş olan herkese merhabalar, İsmim Aykut 1978 İstanbul doğumluyum bir yazılım firmasında ortak olarak çalışarak geçimimi sağlıyorum,malum konu başlığında belirttiğim gibi uzun süredir forumu takip etmekteyim, arada sırada üye olma girişimlerim Spam başvuru zannıyla red edildiğinden ve bir türlü sevgili admin'e tekrar mail atmadığım için üyelik ve ilk mesajımı tanışma formuna atmak bu zamana kısmet oldu

hemen,hemen çoğu yaşıtlarım gibi video oyunları maceram kara kutu ile başladı ve Commodore 64, Amiga 500, Arcade salonları derken güncellenerek bu yaşıma kadar kesintisiz devam etti. Maalesef vakti zamanında ekonomi olarak bir cihazı takaslamadan yada satmadan diğerine geçemediğim için o zamanki cihazları elimde tutamadım, Çok şükür son iki yıldır eskiye olan hasretimi gidermek ve 8 yaşındaki oğlumun'da eski oyun ve konsollarına oldukça meraklı olması ile bulabildiğim ürünleri toparlamaya çalışıyorum, şimdilik sahip olduğum hazinlerim

Nintendo 64,Nintendo Gamecube,Nintendo wii,Nintendo wii-u,Sega Saturn,Sega Dreamcast,Sony ps1 ,Sony Ps2,Sony Ps4, Xbox ,Xbox 360,ok baby kabin'im (içinde neogeo mvs ve bir kaç farklı oyun kullanıyorum) ve kendi yaptığım hyperspin kabin'im. Bu arada daha önce misafir olarak forumu takip ederek bilgi ve paylaşımların'dan faydalandığım tüm arkadaşlara çok teşekkürler.