Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore Donanım[İnceleme] - Commodore 64 C Yeni kasa
Sayfa: 1 2 3 [4]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [İnceleme] - Commodore 64 C Yeni kasa  (Okunma Sayısı 31584 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maverick
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Nisan 03, 2018, 18:08:25 ÖS »

Özenli hazırlık, foto çekimleri, hepsi mükemmel, ellerinize emeğinize sağlık. Bize de bu güzel görüntüleri izlemek kalıyor. Sağolasınız.

Aynı şey benim de başıma geldi, eski ekmek kutusu kasa isterken yeni modele talim ettik. Bu eski kasanın sihri nedir anlayamadım, çikolata renkli klavyesi mi? Sütlü kahve rengi mi? Şekli mi? Kesin birşeyler var

| Amiga 1200 | C= 64 | PS1 | PSone | Commodore Dergileri |
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Nisan 03, 2018, 19:07:46 ÖS »

Abi çok güzelde gerçekten çok pahalıymış. Adam set halinde vereceğine tek tek satmaya çalışıyor vidasından etiketine kadar.

En çok da o klavye ayaklarına verdiğin paraya acıdım. O paraya 1 kg filament alır tüm foruma yedekli basardık. Kahkaha

https://www.thingiverse.com/thing:1561772

Yaptın da almadık mı? Hani nerede?

Aslında plastikten (3d) olanı da var sitesinde uyuz onu da aynı fiyattan satıyordu. Ben de metal olanını ekledim sepete gitti...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Nisan 03, 2018, 19:11:00 ÖS »

Alınacaklar listemde ilk sırada olan kasa Kahkaha

Bu kasaya C64 Reloaded MK2 giderdi

Aslında galiba bu malın esas müşterisi onlar. Sonuçta reloaded'ın fiyatı belli ve kasası doğuştan yok. bu kasa o yatırıma gider

İşin ekonomik versiyonu şu şekilde olurdu; bitten 10-20 TL'ye C64C alıp kasasını RAL 1019 akrilik sprey ile boyasan bu işi 50 TL ye halletmek mümkün.

Ama dediğim sebeplerden dolayı, zaten paypal'de olan retro bütçemle verdim gitti haydan gelen huya gider misali

AmigaEsref
Genel Yönetici

love is where you find it.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Nisan 03, 2018, 19:13:11 ÖS »

Özenli hazırlık, foto çekimleri, hepsi mükemmel, ellerinize emeğinize sağlık. Bize de bu güzel görüntüleri izlemek kalıyor. Sağolasınız.

Aynı şey benim de başıma geldi, eski ekmek kutusu kasa isterken yeni modele talim ettik. Bu eski kasanın sihri nedir anlayamadım, çikolata renkli klavyesi mi? Sütlü kahve rengi mi? Şekli mi? Kesin birşeyler var
Benim C64 ekmek kasaydı abi ondan başka bir nedeni yok sanırım. Yani hiç olmasa misal ozaman ekmek kasa alsam bir sebep söylebilirdim belki.

AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI
AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520
COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S
'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #49 : Nisan 03, 2018, 20:35:33 ÖS »

Kutunun üzerinde mor PTT bandını görünce "eyvah, falçata yememiş olsa bari" dedim ama bu vahşilerin elinden maalesef kutu kurtulmuyor :S

Son iki kitap siparişimde kutunun üzerinde devasa biçimde içinde kitap bulunduğu yazmasına ve sırf içine rahat bakılsın diye kutunun kenarı açık bırakılmış olmasına rağmen boydan boya falçatayla yarılmış ve ikisinde de birer kitabın cildi ayrılmış halde ulaştı elime. Neyse ki burada kesik kutuyla sınırlı kalmış da kasaya kadar indirmemişler.

Faydası olacağını sanmasam da, fotoğraflayıp PTT'ye şikayet edermisiniz (etmişsinizdir umarım). Böyle yaza yaza bıktıracağız bir şekilde. Ben her seferinde yazıyorum...

Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Nisan 03, 2018, 22:49:36 ÖS »

Bu falçata meselesi benim başıma gelmedi çok şükür. Ama sıkıntıya uğrayanları gördükçe üzülüyorum. Sebep olan o sersemlerin kökünü kazımak gerek, orada yeni çalışmaya başlayanları da bozar bunlar. Benim başıma gelseydi hobi yapar uğraşırdım. Bir daha olursa öncekinden gelen cevap ile (belli bir zaman içinde kanuni cevap verme zorunluluğu var) bir üst makama başvururdum. Silsile şeklinde her seferinde bir üst makama. İlla ki aşağıda birilerinin başına patlar.

Use the brute force, Luke
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Nisan 07, 2018, 00:51:18 ÖÖ »

Eline sağlık, çok güzel olmuş. Benim reloaded mk2 hala kutusunda duruyor. İki adet de sıfır SID almıştım. Aylardır denemeye bile vakit bulamadım.

Keşke bu paylaşımı yapmasaydın, şimdi acayip alasım geldi bu kasadan. Ama bende öyle bir şans var ki, falçatayı yer, kasa çizilir, bir de üstüne üstlük başakşehire çağırıp gümrük vergisi alırlar. Neyse sabah ola hayır ola... Kahkaha 

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
Sayfa: 1 2 3 [4]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: