Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Acımasız oyunlar  (Okunma Sayısı 7310 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« : Nisan 21, 2020, 20:53:17 ÖS »

Iyi aksamlar,

Nes tetris oynuyorum arada sirada, gerek o an en son ihtiyac duydugunuz parcayi getirmesi olsun, gerek tavana vardiginiz anda yarim saattir beklediginiz parcayi next piece diye gostermesi olsun; oyun seytan tarafindan ele gecirilmis gibi arkadaslar.

Sizi boyle rng sistemiyle delirten, Kemalettin Tugcu romanina kotu karakter olsa siritmaz dediginiz oyunlar var mi ?
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Nisan 21, 2020, 20:56:30 ÖS »

acımsız oyun diyince bloodborne ve dark souls

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2020, 21:01:54 ÖS »

Benim için en acımasız oyun şuan krakout .topu çiğneyip tüküren bir canavar var ve 51. Kademede sürekli çıkıyor kaçış şansın yok. Eskiden nasıl geçmişim hayret

C64 ve A500 gerisi teferruat
Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2020, 21:43:41 ÖS »

Adı trap adventure 2 imiş
https://m.youtube.com/watch?v=0rE-yRIB3nY

Use the brute force, Luke
fort_apocalypse
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2020, 22:51:42 ÖS »

izlerken bile sinirlerim bozuldu.  Ney

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Nisan 21, 2020, 23:01:11 ÖS »

Benim için en acımasız oyun şuan krakout .topu çiğneyip tüküren bir canavar var ve 51. Kademede sürekli çıkıyor kaçış şansın yok. Eskiden nasıl geçmişim hayret

Oyun dünyasının en kötü karakteri başlığındaki uyarım dikkatini çekmedi galiba...

IO (C64), acımasız oyunlara güzel bir örnektir.
Exu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 22, 2020, 01:18:13 ÖÖ »

yok ya oyun değildir animasyondur bu. böyle oyun mu olur. parayla alcak olsam programcısını bulup ümbüğünü sıkardım böyle oyun mu olur diye

Bir kadının tepesini attıracak kadar çok RETRO EŞYA barındırabiliyorsan ve hala evliysen, O zaman kralsın...
onursapci
Uzman

80 leri yaşamamış , yaşamamıştır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 22, 2020, 07:52:29 ÖÖ »

Oyun dünyasının en kötü karakteri başlığındaki uyarım dikkatini çekmedi galiba...

IO (C64), acımasız oyunlara güzel bir örnektir.

Ama sen de krakout'takini gıcık bulmuşsun 

* IMG_20200422_075112.jpg (69.51 KB, 1080x391 - Görüntüleme: 366 kez.)

C64 ve A500 gerisi teferruat
BillBull
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Nisan 22, 2020, 07:59:06 ÖÖ »

NESte Ghosts n Goblins

https://youtu.be/94Y6y1MOoEo
agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 22, 2020, 17:27:46 ÖS »

yok ya oyun değildir animasyondur bu. böyle oyun mu olur. parayla alcak olsam programcısını bulup ümbüğünü sıkardım böyle oyun mu olur diye

Videodaki animasyondur ama bu tarz oyunlar da var. Perma-death oyun deniyor. Bir kez yandığınızda en baştan başlıyor. Ben en fazla bir yarım saat sonra kasayı camdan atarım.

Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 22, 2020, 20:36:57 ÖS »

Arkadaşlar oyunun adını yazdım: trap adventure 2. İnsan içine çıkıp yorum yazacaksınız madem önce bir aratırsınız bu neymiş diye. Ondan sonra istediğiniz kadar atar tutarsınız

Feandreu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Nisan 22, 2020, 20:59:36 ÖS »

Ben de simdi speedrun videosunu izleyebildim; Super Mario Maker ile de boyle bolumler hazirliyorlar. Tam hatirlayamiyorum ya Level ya Oyungezer cdlerinden birinin icerisinde dunyanin en zor oyunu diye benzer bir flash oyun vardi sanki.
alatriste46
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 23, 2020, 01:32:57 ÖÖ »

Packman

Levent (Lvnt)
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Nisan 23, 2020, 04:03:42 ÖÖ »

Oyun zor olabilir ama dürüst olmalı, yani oyuncunun bariz emeğini haksız yere boşa çıkarmamalı. Test drive le mans mesela, rakipleri geçip 1. konumu zar zor ele geçirdikten sonra arkadaki arabaların bariz hızlandığı bir oyun...

Acımasız oyunlar bana aslında ne kadar gevşek olduğumu(zu) farkettiriyor. Sıkıya gelemiyoruz işte. Oyun için o kadar kasılır mı ayrı mesele ama ciddi konularda da durum aynı. Bilmiyorum, belki de bu acımasız oyunlar ile bu yaşta bile sıkı olmayı öğrenmek mümkündür belki...

...deyip oturup IO kastım, zormuş skor 6200 küsür
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2020, 04:08:25 ÖÖ Gönderen: Levent (Lvnt) » Logged

agathon
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Nisan 23, 2020, 20:20:25 ÖS »

Arkadaşlar oyunun adını yazdım: trap adventure 2. İnsan içine çıkıp yorum yazacaksınız madem önce bir aratırsınız bu neymiş diye. Ondan sonra istediğiniz kadar atar tutarsınız

Farketmemiştim yazdığınızı, yanlış biliyor olabilirim, doğrusunu öğrendiğime de mutlu olurum ama bu agresifliğinizin nedenini anlamadım. Siz de insan içine çıkıp yorum yazacaksanız tanımadığınız insanlarla saygı çerçevesinde konuşmayı öğrenin.
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2020, 20:25:51 ÖS Gönderen: agathon » Logged

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: