PS4'ü yeni aldığım günlerde Ankara'dan bir oyun almıştım. Sürat Kargo ile yollanan oyun takip numarasına bakıldığında dibimdeki şubeye gelmiş görünüyordu. Ben de Pazartesiyi beklememek için Cumartesi günü şubeye gittim. Fakat gidince "Paketlerin hepsi araca sığmamış, Pazartesi gelir abi" dediler.
Açıklama biraz saçma gelse de neyse deyip evime döndüm. Mecburen Pazartesi gününe kadar da bekleyip tekrar almaya gittim. Bu gidişimde de "Dağıtıma çıktı abi" dediler, halbuki paket hala şubede gözüküyordu. Ben de eve dönüp beklemeye başladım, fakat tabi ki de gelen - giden olmadı.
Bendeki nasıl bir sabırsa artık Salı günü üçüncü kez şubeye gittim, takibe göre paket halen daha şubedeydi çünkü. Bu sefer de "Yanlış yazılmış abi, daha gelmedi senin paket" dediler. Halbuki henüz gelmemiş olan paket dün nasıl olduysa dağıtıma çıkmıştı. Elemanlar o kadar çok yalan söylüyorlardı ki artık söyledikleri yalanların takibini bile yapamıyorlardı. Durumu belirtince bir ton saçma sapan zırvalar saydılar bahane olarak. İnanın sinirlenemedim bile, kimi kime şikayet edeceksiniz çünkü?
Ben de nihayetinde işin ucunu bıraktım ve evde beklemeye başladım. Paketim de ancak bir sonraki haftanın Perşembe günü geldi. Kaderimi kabullenerek sessizce teslim aldım. Sürat Kargo'dan sağ salim bir paket alabilmek bile gözümde büyük bir achivement'dı çünkü.
İşin komik yanı, konuyla ilgili şikayetimvar'da açtım şikayete tam 46 gün sonra zahmet edip dönüş yaptı Sürat Kargo. Durumu izah ettiğim müşteri temsilcisi de "Olur ya öyle yoğun dönemlerde" dedi (şaka yapmıyorum).
Ama en bombası da şu, konuşmanın sonunda eleman aynen şöyle dedi:
"Size bir link yollasam oraya teşekkür yazar mısınız?"