Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetBoşa Harcanmış 27 Yıllık Ömür
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Boşa Harcanmış 27 Yıllık Ömür  (Okunma Sayısı 5738 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : Nisan 01, 2021, 00:16:38 ÖÖ »

dostum sevdiğin işi yap. sevdiğin işi yaparsan ömür boyu çalışmamışsın demektir. 40 yaşında hukuk bitirip 80 yaşına kadar 40 sene avukatlık yapmış insanlar da var. bence hiçbirşey için geç kalınmış değil. 40 yaşında bile hayata yeniden başlanabilir. bir çok örnek var. ben 4 yaşımdan beri hayal ettiğim mesleği yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. ama eğer 4-5 yaşındaki hayalimi gerçekleştiremeseydim 40 yaşında üniversite dahi okumaktan çekinmezdim. doğru neyse ve neyi seviyorsanız onu yapın. yalnız sizi vazgeçirenler olmasın. siz vazgeçin ve siz seçin yolunuzu. yıllar sonra keşke demeyin yeterli.

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
agg1401
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Nisan 01, 2021, 06:03:40 ÖÖ »

dostum sevdiğin işi yap. sevdiğin işi yaparsan ömür boyu çalışmamışsın demektir. 40 yaşında hukuk bitirip 80 yaşına kadar 40 sene avukatlık yapmış insanlar da var. bence hiçbirşey için geç kalınmış değil. 40 yaşında bile hayata yeniden başlanabilir. bir çok örnek var. ben 4 yaşımdan beri hayal ettiğim mesleği yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim. ama eğer 4-5 yaşındaki hayalimi gerçekleştiremeseydim 40 yaşında üniversite dahi okumaktan çekinmezdim. doğru neyse ve neyi seviyorsanız onu yapın. yalnız sizi vazgeçirenler olmasın. siz vazgeçin ve siz seçin yolunuzu. yıllar sonra keşke demeyin yeterli.

Aynen. Şarkıcı olmak istiyorum hocam.
selcukpekoz
Üye
**

Do or do not. There is no try.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Nisan 01, 2021, 10:46:11 ÖÖ »

Oyunları sadece tüketen biri olarak oyunu yapmanın ne kadar zor olacağının empatisini tam kuramam ama size kan, ter ve pikseller kitabını, hatta direkt o kitaptaki Stardew Valley kısmını öneririm, eğer henüz okumadıysanız. Adamın 5 sene boyunca o oyunu yapmak için ne çileler çektiğini açıkca anlatmış. Belki size ilham verebilir.
agg1401
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Nisan 01, 2021, 13:04:01 ÖS »

Oyunları sadece tüketen biri olarak oyunu yapmanın ne kadar zor olacağının empatisini tam kuramam ama size kan, ter ve pikseller kitabını, hatta direkt o kitaptaki Stardew Valley kısmını öneririm, eğer henüz okumadıysanız. Adamın 5 sene boyunca o oyunu yapmak için ne çileler çektiğini açıkca anlatmış. Belki size ilham verebilir.

Ciddi anlamda bıraktım artık. Başlamam mümkün değil.
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: