Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetKinect'im geldi amazondaaaaaaaaaaaannnn
Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Kinect'im geldi amazondaaaaaaaaaaaannnn  (Okunma Sayısı 28986 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 14, 2011, 22:44:49 ÖS »

@nightlord: Tabii canım, adamlar potansiyeli görünce üzerine parayı döktüler resmen Ama sonuç iyi, sadece para da temel iyi olmasa yeterli olmazdı.

Bu arada o dediğim cümle daha sonraları türbe gezdikleri (!) bölümden alınma yanlış hatırlamıyorsam. Senin dediğinin orjinali de yaklaşık şöyle bişey: "Evrendeki dünya düşmanları silahları ne kadar güçlü olsun beyinleri yoktur". Cümledeki düşüklüğe ve kesinliğe dikkat çekmek isterim

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 14, 2011, 23:02:57 ÖS »

@tolga: çene çalmayı bırak daha Cumulus bitecek, Telestrat'lar gelecek

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 14, 2011, 23:08:19 ÖS »

@LW3D: Yaw bi taraftan projelerle uğraşıyorum zaten

Alcofribas'ın özel isteği üzerine UFE için CPC6128 keyboard daughterboard tasarımı yaptım bu hafta, onu debug ediyordum bir taraftan, o da çalışıyor artık. Cumulus de kolaylandı, onu da daha geliştireceğim ama, o da open source olacağı için, isteyen geliştirebilir firmware'i .

"Finished products are for decadent minds." -- attributed to Hari Seldon, in Isaac Asimov's Second Foundation.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #33 : Ocak 14, 2011, 23:19:39 ÖS »

UFE'den dolayı retro dünyası ayaklanıp evini basacak... Neyse dua et ki, Kinect çıktı...Şimdilik Kinect ile meşguller (konuyu nasıl Kinect'e bağladım)

tolga abaci
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ocak 14, 2011, 23:22:11 ÖS »

Evet artık Kinect ile ilgili bir entry lazımdı zaten

UFE ile ilgili de retro dünyasının kimin evini basmasını gerektiğini biliyorum (sen de biliyorsun gerçi) ama burada kesinlikle açıklamayız.

SinanG
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ocak 15, 2011, 20:12:39 ÖS »

Benim hayalim Hologram ve gelişmiş Kinect tarzı kontrol
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : Ocak 16, 2011, 21:58:03 ÖS »

Arkadaslar cihazı kurdum öncelikle kendi motoru ile ayarlama yapıyor ve elinizle menu leri yönetmek inanılmaz keyifli boks macı yaptım inanılmaz güzeldi tepkimesi oldukça iyi wii ye göre yapıyorum karşılaştırmayı devam edicem yazmaya
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #37 : Ocak 16, 2011, 23:13:53 ÖS »

İnsanın yattığı yerden gamepad'le oynaması, shop'ta gezinmesi gibisi var mı yahu

İnsanlar herhalde 15-20 yıl sonra gamepad ve klavye gibi eski teknolojileri yeniden keşfedecek...
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : Ocak 17, 2011, 07:53:06 ÖÖ »

dostum onları zaten yapıyoruz yanında bu guzel oluyor sızde ıyıcene kapanmıssınız yaw hehe
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Ocak 17, 2011, 10:29:47 ÖÖ »

dostum onları zaten yapıyoruz yanında bu guzel oluyor sızde ıyıcene kapanmıssınız yaw hehe
Eee retrocu olmak böyle bir şey işte. Kinect ancak üretimden kalktığında bize göre cazip bir cihaz haline gelecek...

Alper
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : Ocak 17, 2011, 11:20:27 ÖÖ »

alpercim retro olayı benım için 1970-1995 donemı cıhazlarından sonra kapanmıstır ....  hehe
fakcakaya
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #41 : Ocak 17, 2011, 11:38:27 ÖÖ »

hayırlı olsun özgürcüğüm...en kısa zamanda bende almayı düşünüyorum...xbox360 zaten başarılı bir konsol..bunları kendi deneyimlerimden biliyorum..

kinect ise devrim niteliğinde bir teknoloji..merlinin kazani ve diğer donanım sitelerinde detaylı video incelemesini izlemiştim..hayran kaldım..ki dünyada hayran kalmış olmalıki microsofttan açıklama geldi kinect ten sonra xbox 360 makine stoklarımız tükendi die...konsol satışında wii üstün olmasına rağmen wii yi geçmek üzereymiş...kim ne derse desin bu gelecekte tüm teknolojiyi el ve vücut hareketlerimizle yönetebileceğimiz anlamınada gelebilir!

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #42 : Ocak 17, 2011, 12:13:43 ÖS »

her çıkan teknolojinin pozitif ve negatif yönleri olacaktır. cinsel içerikli oyunlarda IR depth sensor kullanılarak "pipi detection" işlemi sırasında "flat surface detected" mesajını alıp intihar eden gençlerimiz de olacaktır. bence derhal yasaklanması lazım, çok tehlikeli bir teknoloji.
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #43 : Ocak 17, 2011, 14:06:58 ÖS »

her çıkan teknolojinin pozitif ve negatif yönleri olacaktır. cinsel içerikli oyunlarda IR depth sensor kullanılarak "pipi detection" işlemi sırasında "flat surface detected" mesajını alıp intihar eden gençlerimiz de olacaktır. bence derhal yasaklanması lazım, çok tehlikeli bir teknoloji.
Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Alper
ozgur106
Ziyaretçi
« Yanıtla #44 : Ocak 17, 2011, 14:56:40 ÖS »

http://www.amazon.com/gp/product/B002BSA298/     link bu ilgilenen olursa bu satıcıdan aldım
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: