Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetSanırım yalanda söylemeye de başladılar (TT Net)
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sanırım yalanda söylemeye de başladılar (TT Net)  (Okunma Sayısı 10512 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« : Mart 02, 2011, 13:07:19 ÖS »

Sanırım yalan söylemeye başladılar diyorum.
Çünkü hala telefonların dinlendiğini bile bile yalan söyleyemezler diye düşünüyorum.
Tabi o saygıdeğer hanfendi(!)hödük ulan bu.
Ben bunu kandırayım, bir şekilde kaydını yaptırayım sonra ne arar ne sorar diye düşünmediyse.

İki hafta kadar önce TT Net kampanyası için müşteri hizmetlerinden aradılar.
Bende taahhüt nedeniyle kabul etmediğimi söyledim. (İşyerim Net Kampanyasıymış sonradan öğrendim)

Aradan bir kaç gün daha geçti. Sanırım yine aynı bayandı.
Başladı konuşmaya şudur budur diye. Ben yine olmaz diyecektim ki.
Taahhüt olmadığını herhangi bir durumda ceza ödemeden istemeden TT Netten ayrılabileceğimi söyledi.
Ben de nasıl olur böyle bir şey mevcut kampanyalarda taahhüt ve ceza durumu var dedim.
Saygıdeğer hanfendi (!) ise ben yalan mı söylüyorum diyaazarladı beni.
Bu kampanya eski müşterilerimiz için yaptığımız bir kampanya. Siz ayrıldığınız zaman ceza ödemiyeceksiniz dedi.
Bende tamam dedim. Sonra hızlı bir şekilde hürülüüüüp diyerek şartları söyledi. Bende madem istediğim zaman ayrılabiliyorum niye evet demiyeyim dedim ve onayı verdim.

2 gün sonra yine arandım. Sanırım yine aynı bayandı.
İlk işlemde sistemde sorun olduğu için geçiş yapamadıklarını ve benden tekrar onay aldıklatan sonra geçişi gerçekleştireceklerini söyledi.
Bende tamam demim. Ama bu sefer hürürüülüp diye hızlı bir şekilde söylediklerine dikkat ettim. Orda taahhütten bahsetti yine bende araya girip hani taahhüt yoktu dedim. O da bu taaahüt başka taahhüt bu kampanya boyunca ayrılmadığınız takdirse parayı ödeyeceğinizle ilgili bir taahhüt dedi.
(Kampanya olmasa sanki parayı ödemiyeceğiz demek çok sonradan aklıma geldi Kahkaha )
Sonra ek olarak virüs programı vb veriyorlarmış ıvır zıvır.
Bende bakın dedim ben 6 ay 29 lira ödedikten sonra TT netten ayrılırsam herhangi bir ceza ödemiyeceğim değil mi diye sordum.O da net bir şekilde ödemiyeceksiniz dedi.
Bende tamam o zaman onayı veriyorum dedim.

1-2 gün sonra online işlem merkezinde başka bir şeye bakarken İşyerim net tarifesinde olduğumu gördüm. Kampanya detaylarına baktım.
Eski müşterilerimiz için taahüht zorunluluğu yoktur vb yazmıyordu.
Sözleşmenin sona ermesi durumunda indirimler geri alınır yazıyordu.
Ayrıca bedava gibi anlattıkları virüs vb hizmetker içinde ek para alıyorlarmış.
Bende buna sinirlendim.

Müşteri hizmetlerini aradım.
Bu sefer bir beyfendi (!) çıktı. Dedimki sizin böyle bir uygulamanız varmı?
Oda dedi ki yok beyfendi ayrıldığınız zaman ceza ödersiniz.
Bende o zaman bana yalan bilgi vererek kampanyaya evet demem sağlandı.
Eski tarifeme geri dönmek istiyorum. Dedim. Beyfendi(!) de tamam eğer anlattığınız gibiyse telefonlar dinlenir yanlış bilgi veren şahıs hakkında işlem yapılır ve size hangi tarifeye geçmek istediğinizi sorarız.
Bende ne kadar sürer dedim. En geç 4 iş günü Salı gününe kadar bilgi verilir dedi.

Salı günü geldi arayan yok soran yok.

Aradım TT Net'i 5 ile sözde kurumsal abonelerin sorunlarına bakan müşteri temsilcilerine bağlanıyormuşuz. Ama her nedense hep bireysel abone müşteri hizmetlerine bağlanıyorum ve derdimi hem onlara hemde sonra diğerlerine anlatmak zorunda kalıyordum. Neyse bu da ayrı bir konu.

Kurumsal müşteri hizmetleri temsilcisine bağlandım.
Dedim ki böyle bir şikayetim vardı sonucu nedir.
Beyfendi baktı ve kayıt alınmamış beyfendi böyle bir şikayet kaydınız yok.
Dedi
Bende nasıl olur dedim.
Sistemde arıza olabilir vb. dedi
Bende tabi höyynk oldum.

Hemen bana isterseniz kaydı almayan temsilci hakkında şikayet kaydı alabilirim dedi.
Neyse yine bu beyfendiye de olanları anlattım. İlk şikayet sebebimin kaydını tekrar aldırdım. Oda 3-4 güne kadar size ulaşırız dedi.

Bakalım beklemediyim. 2. Beyfendi,  Beyfendi miymiş yoksa Beyfendi(!) miymiş.
Anlaşılacak.

Yine langur lungur yaparlar ve tarifemi değiştirmezlerse genel müdürlüklerine mail atacağım.. 

atlantis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2011, 13:20:46 ÖS »

Bunların hepsi sahtekar. Benden de bir ay iki kere para kesmişlerdi. Mail attım bu nedir diye? Öyle bir mesaj yazmışlar ki ne anlamak mümkün ne de sorunun çözülmesi. Ben de salladım ama ilk fırsatta da başka bir hizmet sağlayıcıya geçeceğim. Bu arada benim sağlayıcım Smile Adsl.

Truva Linux
http://www.truvalinux.org.tr
http://retromiga.blogspot.com
--------------------------------
Banana ARM Türkiye Destek Sitesi
https://www.bananapi.gen.tr
Alpyre
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 02, 2011, 14:30:19 ÖS »

@cdemir:
Bence boşver, genel müdürlüğe mail atmayı falan... Bu işi senin adına  büyük bir zevkle takip edecek avukatlar var... Ver vekaleti, süründürsün namussuzları!

Alper
Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2011, 14:45:10 ÖS »

hatta hatta benim eşim avukat ve böyle işleri sever. onun adına konuşmuş olmayayım ama ücretsiz bile takip edebilir belki.
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 02, 2011, 19:08:42 ÖS »

@Alpyre bakalım süreç nasıl işleyecek. Duruma göre bakacağım artık

@Skate teşekkürler iş oraya kadar gelirse, duruma göre yardım isteyebilirim belkide.

yatuyu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2011, 21:44:39 ÖS »

Kurumsal müşteri hizmetleri temsilcisine bağlandım.
Dedim ki böyle bir şikayetim vardı sonucu nedir.
Beyfendi baktı ve kayıt alınmamış beyfendi böyle bir şikayet kaydınız yok.
Dedi
Bende nasıl olur dedim.
Sistemde arıza olabilir vb. dedi
Bende tabi höyynk oldum.

Hemen bana isterseniz kaydı almayan temsilci hakkında şikayet kaydı alabilirim dedi.
Neyse yine bu beyfendiye de olanları anlattım. İlk şikayet sebebimin kaydını tekrar aldırdım. Oda 3-4 güne kadar size ulaşırız dedi.

Bakalım beklemediyim. 2. Beyfendi,  Beyfendi miymiş yoksa Beyfendi(!) miymiş.
Anlaşılacak.

Yine langur lungur yaparlar ve tarifemi değiştirmezlerse genel müdürlüklerine mail atacağım.. 

gorusmelerin kayit altina alinmasi kurumun lehine bisey olmadigi surece silindigine inanmaya basladim:
daha oncede ttnet ve garanti bankasinda sozde verilen taahhutlerin hic sistemde kaydini bulamadilar...

newzort
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 02, 2011, 22:26:34 ÖS »

telekom Türkiyenin en tokatçı şirketlerinden birisi, göz göre göre yalan söylüyorlar zaten internet hususunda, kesintisiz diyorlar günde onlarca kez kesiliyor, interneti faiş fiyattan satıyorlar, telefon hattı almayı zorunlu kılıyorlar, almazsan her ay 15 tl telefon hattı ücreti kdar para kesiyorlar

türkiyede internet dendimi tüylerim diken diken oluyor 2002 yılından beri online oyun oynamaya çalışıyorum, yıl 2011 oldu halen iğrenç adsl baglantısı 8 mb bit sınırsız olmasına ragmen yine yavaş yine yavaş, denemediğim modem konfügrasyon kalmadı piyasadaki tüm servis sağlayıcılarıda denedim, hatta başka şehire taşındım buradada durum aynı, yağmur yağar inernet gider, pazar günü olur inernet yavaşlar ne alaka, havadan yağan su ile internetin ne alakası var halen çözebilmiş değilim, yüzlerce kez telefon görüşmesi yaptim insanların evde oldugu günler herkes internete bağlanmaya çalişinca internet yavaşlıyor nedendir diye

cevabı çok komik hatlarda yogunluk oluyormus ondan yavaşlıyormus,  böyle salaklıkmı olur banane yogunluktan , parayı almayı biliyorlar bant genişliğini arttırsınlar, bir arada yurt dışı bağlantılar göçmüştü, denizin altından giden optik kablolar kopmuş falan denildi çok gülmüştüm ozaman , denizin altından kim geçerde koparır o kabloları

telekom denince internet denince çıldıracak gibi oluyorum, etmediğim küfür kalmıyor Türkiyenin en dolandırıcı şerefsiz adi firmasıdır telekom, hatta bizlerin bile değildir artık, arap yalakası hükümet yüzünden bedava denecek fiyata lübnanlılara satılmıştır.

linkteki videolarıda arkadaşlarla beraber yapmıştık zamanında wow oynarken resmen çıldırıyorduk  <a href="http://www.youtube.com/v/iM7vLTOKFUQ&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/iM7vLTOKFUQ&rel=0</a>

A500,A500+,A1200,C64,C64C,C64G,NES,SNES,ATARİ2600,N64,XBOX360
CenkMiri
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Mart 02, 2011, 22:34:43 ÖS »

Bu durumlarda bizde bu konuşmaları kayıt altına alsak? Temsilciye; "konuşmalarımızı kayıt altına almaktayım şu saat şu tarihte bu görüşmeyi yapmaktayız, doğruluyor musunuz?isminizi öğrenebilir miyim." şeklinde bir girizgah yapsak hem görevli bir afallar daha tedbirli konuşur hem de ilerde oluşacak bir davalaşma durumunda delil niteliği  taşıyabilir.
« Son Düzenleme: Mart 02, 2011, 22:41:33 ÖS Gönderen: cenk56_2001 » Logged

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 02, 2011, 23:06:37 ÖS »

gorusmelerin kayit altina alinmasi kurumun lehine bisey olmadigi surece silindigine inanmaya basladim:
daha oncede ttnet ve garanti bankasinda sozde verilen taahhutlerin hic sistemde kaydini bulamadilar...

Ama ortada şöyle bir durum var. Kayıtları uçururlarsa.
Bende benim haberim olmadan tarifemi değiştirmişler derim. Kahkaha

Hoş bu yalanı söyleyenler montaj yapıp benim kendi sesimle onay verdiğimi de iddaa ederler mi ederler.. 

@cenk56_2001  adamlar olur olmaz her zaman arıyorlar. Kayıt sistemini o anda kullanamayabiliriz.
Haa blöf olarak belki o şekilde konuşulursa işe yarayabilir. 

« Son Düzenleme: Mart 02, 2011, 23:14:48 ÖS Gönderen: cdemir » Logged

Leon
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Mart 03, 2011, 08:49:17 ÖÖ »

Cok benzer bir durumu ben yasadim, halen yasiyorum.

Ozetle sunu söyleyebilirim. Beni "kurumsal" departmandan arayip mevcut tarifemin yerine daha cazip daha hizli bir tarife sattilar.

Karar vermeden önce defalarca da Cem Yilmaz'in Gora'da sordugu gibi sordum:

"Bak, hava olmasin? Bana söylemediginiz bir sey var mi?"

"Yok efendim, gercekten limitsiz, adil kullanim yok, bilmemkac Mbit'e KADAR diye laf salatalari da yok, bu gercekten limitsiz..."

"Tamam o zaman..."

Ilk faturam geldi, gercekten limitsiz. Fiyat da bir önceki tarifemden düsük. Sorun yok.

Ikinci faturam gelmeden önce, cep telefonuma bir SMS geldi: "Sayin abonemiz, TALEBINIZ üzerine, tarifeniz X Mbit'e KADAR olarak degistirilmistir - TTNET"

Bu ne? Musteri hizmetlerini aradim. Derdimi anlatabilmem 18 dakika sürdü. Beni oradan oraya aktardilar, her seferinde kurumsal departman bakiyor dediler, bireysel'e bakan temsilciye aktarildim durdum. En sonunda konustugum kisi sikayet kaydi aldi. 3-4 gün icinde size dönüs yapilir dedi. Ne arayan var, ne soran. Kurumsal departmani ariyorum, hatta bana bu ürünü satan bayani direk telefonundan ariyorum, acilmiyor telefon.

Sormak istiyorum, "benim hangi talebime istinaden tarifemi degistirdiniz?" diye. Soramiyorum bile daha. Illa sirketten izin alip kapilarina dayanmak gerekiyor herhalde.

Efika | Amiga CD32 | 3 x C64, 2 x 1530, 1 x 1531 | Amstrad CPC64 | Amstrad CPC6128 | C64-DTV | Atari 2600 | Atari 2600 Jr. | Atari 800XL | Atari Paddle | Vestel MSX  | Sony Hitbit MSX | A500 | A500 Plus | A590 | A1200 Blizzard 1230-IV | CASIO VL-1 TONE | CASIO VL-10 | Mac Mini G4 @1,42Ggz
kuzgun
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 03, 2011, 10:11:38 ÖÖ »

Arkadaşlar ben de 3g kablosuz modemde benzer bir sıkıntı yaşadım Bu ttnenciler avea adlı kandırıkçılarla anlaşmış, cihazı satıp sözleşmeyi imzalattıktan sonra aradan çekilip beni avea ile yüz yüze bıraktılar. Cihazı alıp eve geldim bir de baktım şebeke çekmiyor. Aveayı aradım, telefondki hanım kız "beyfendi 3G niz kapalı şimdi açıyorum" dedi. Fakat değişen bir şey yok. Çanakkale Güzelyalı'da çekmiyor diye telefonda görüşmediğim kimse kalmadı. Kampanyayı erken sona erdirdim. 70 küsür lira ceza ödedim yetmedi bir o kadar da kapatma parası aldılar, aylık abonelik cabası. Sonuçta kullanamadığım bir sistem için 200 milyondan fazla para ödedim. aveanın telefonda görüştüğüm tüm yetkilileri sorumluluğu üstlerinden atmak için türlü taklalar attılar.  Ttnetciler de bizim alakamız yok sistem avenın diye sorumluluktan kaçtılar. Ben de kendilerini Tüketici haklarına şikayet edeceğimi, sözleşme sırasında Türkiye'nin her yerinden çekmediğini belirtmeniz gerekirdi diye çıkıştım. İnsanları reklamlarınızla kandırmayın dedim. Fakat nafile. Olan olmuştur.
« Son Düzenleme: Mart 03, 2011, 10:13:29 ÖÖ Gönderen: kuzgun » Logged
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 03, 2011, 14:08:32 ÖS »

Ortalık nitelikli dolandırıcı doldu.. 

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 03, 2011, 14:37:04 ÖS »

geçen garanti bankasına söven bir başlık açmıştım hatırlarsanız. her sektörde iyiden iyiye dolandırıcılar türemeye başladı. acaba %70 yerli %30 yabancı sermayenin %70 yabancı %30 yerliye dönmesinin sonucu mu bu? yoksa biz aslında dürüst bir millet miyiz?
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 04, 2011, 08:22:40 ÖÖ »

Bizim daha dürüst olmamızın da etkisi olabilir.
Ama bu ihtimal bana biraz düşük geliyor..
Mesela bir site verdiği bedava vb. hizmetlerde kısıtlama yapacaksa ilk önce Türkiye IP' lerine yapıyor.
Sanırım yurtdışında için cıvığını çıkatmakla ünlüyüz. İşin cıvığını yurtiçinde de neden çıkartmıyalım. Kahkaha

Bu artışın nedeni modern dolandırıcılık tekniklerin yeni keşfedilmeye başlanmış olması olabilir.

ihakkoz
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 04, 2011, 14:39:28 ÖS »

sayın commodore forumcuları dikkatine...
ben ttnet 4 gb limitli adsl abonesiyim. taahhüt sürem aralık 2010 ayında doldu. 4440375 nolu telefondan bana arama geldiler. yeni taahhüt istemeyeceğimi bildirdim. sorun değildi. sonra 212-3003075 ve 362-5005005 nolu telefondan birçok defa bana aradılar. ne yeni kampanya ve ne yeni taahhüt istemeyeceğimi bildirerek telefon kapattım. 212-3003075 ve 362-5005005 nolu telefon başka bayilere ait olduğunu sanırım. adsl abonemi belki zamanda iptal ederek ttnet adsl'den çıkacağım. iyi dinleneceğim.
siz ttnet yetkilisi olsa bayii olsa onların dediklerini ve istediklerini sakın yapmamalısınız. siz onların dediklerine karşı çıksın. sizin keyfinize iyi iyi baksanız çok iyi olursun. siz taahhüt bitmeden adsl aboneniz iptal etmemelisiniz. siz istersen adsl süreniz devam etsin internete iyi iyi okusun istersen taahhüt süren biterse adsl abonenizi iptal edebilsin maddi imkanınızı iyi iyi idare etsin. lütfen siz ne türk telekomu ne ttneti zengin etmesin. siz kendinizi mağdur duruma düşürmesin.
hepinize selamlar ve teşekkürler. hayırlı günler dileğiyle...
ihakkoz
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: