Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore GenelThe Last Ninja 2 - Guitar Remix
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: The Last Ninja 2 - Guitar Remix  (Okunma Sayısı 16472 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 17, 2011, 09:07:28 ÖÖ »

<a href="http://www.youtube.com/v/P2eFlVpQ3dc&rel=0" target="_blank">http://www.youtube.com/v/P2eFlVpQ3dc&rel=0</a>
youtube.com/watch?v=P2eFlVpQ3dc

Last Ninja'nın birçok Remix'ini dinledim...Belki daha öncede paylaşılmıştır ama bu Remix oldukça hoşuma gitti... mp3 olarak remix.kwed.org sitesinde de bulunmakta...

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2011, 21:12:44 ÖS »

bu tam Drey isi olmus guzeeeel

zaten cirkin muzik yoktur, az elektro gitar vardir
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2014, 01:08:17 ÖÖ »

Bu remix'i bugün facebook grubumuzda paylaştım... The Last Ninja severler için bir daha gelsin....

KingPitstop
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ocak 18, 2014, 01:10:38 ÖÖ »

İnanılmaz müzikler inanılmaz bir oyun herkesin oynaması gereken bir baş yapıt zamanına göre c64 ün suyunu çıkartmış.
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2014, 10:01:12 ÖÖ »

Güzel bir remix. Dinlerken içimden ekranda görüntüleri de görmek geldi.
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 22, 2015, 12:54:18 ÖS »

Matt Gray'in yeni remix'i... oldukça hoşuma gitti...

https://soundcloud.com/mattgrayc64/matt-gray-last-ninja-2-central-park-in-game-new-preview

Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 22, 2015, 16:28:57 ÖS »

Müthiş gerçekten... Matt Gray'in müzikleri ile Last Ninja 2, ninja efsanesinin zirvesine çıkmış oldu zaten. Gelgelelim Ninja 3 fiyasko oldu bence, hernekadar müziklerini Reyn yapmış olsa da. Bu arada Ninja 1'deki Ben Daglish'in nefis müziklerini unutmayalım. Bir mucize olsa da c64'de Matt'in müzikleriyle bir Ninja 4 yapılsa keşke, ona özel bir kartuş yapmaya bile çalışırım =)
aegis
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2015, 14:47:54 ÖS »

Oldum olası Last Ninja serisi oyunların zak larını oldukca severım. En cok hosuma giden last ninja remix'in muziği hatta swap yaptıgım zamanlarda kendi contact intromda kullanmıştım. Peh ne günlerdi yahu....

LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ekim 23, 2015, 15:10:46 ÖS »

@Metallic : Last Ninja HD için çalışmalara başlamışlar.. Matt Gray ekipte..Remake olacakmış ve C64 için olmayacak anlaşılan

https://www.facebook.com/System3Games/posts/685567411574123

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ekim 23, 2015, 16:00:06 ÖS »

Konuya son link edilen remix baya iyiymiş ses sistemiyle güzel gitti.

Metallic
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ekim 23, 2015, 16:42:58 ÖS »

Oldum olası Last Ninja serisi oyunların zak larını oldukca severım. En cok hosuma giden last ninja remix'in muziği hatta swap yaptıgım zamanlarda kendi contact intromda kullanmıştım. Peh ne günlerdi yahu....

Aynen katılıyorum. Last Ninja'ları Ben Daglish ve Matt Gray'in müzikleriyle sevdik zaten, Hugh Riley'in grafiklerinin yanında müziklerin ayrı bir etkisi var. Programcı John Twiddy arada kaynamasın, oyun ve oyunun kaset versiyonundaki turbo loader'ı (Cyberload) yapan kişidir.

@Metallic : Last Ninja HD için çalışmalara başlamışlar.. Matt Gray ekipte..Remake olacakmış ve C64 için olmayacak anlaşılan

Yalnız ekipte Matt Gray'in haricinde başka müzikçiler de varmış, Matt'den bir kuşkumuz yok da diğerleri umarım işi bozmazlar. Oyunun c64'de yapılmayışı büyük kayıp. Şu başlıkta HD remake için System 3'nin araştırma yaptığından bahsedilmişti. c64 pazarından birşey çıkmaz artık diye düşünüp piyasa araştırmasına dahil bile etmemişler. Bu bizler için büyük kayıp.

Last Ninja remake'lerden konu açılmışken forumda daha önce link'i verilmiş olan SoA'nın The Last Ninja Engine'ini hatırlatayım. Ben pc'de bunu oynarken c64'teki kadar keyif almıştım. "Legend of the Sade" isminde yeni bir bölüm içeriyor, Last Ninja meraklıları kaçırmasın.
http://heechee.net/c64/ninja/engine_soa.php
aegis
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Kasım 18, 2015, 21:54:06 ÖS »

International Karete nin muzikleride candır... Atlamayalım

« Son Düzenleme: Mart 15, 2017, 10:09:49 ÖÖ Gönderen: LW3D » Logged
LW3D
Yönetici

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mart 15, 2017, 10:09:12 ÖÖ »

Arada sırada youtube'da The Last Ninja yazmak gerek... Gözden kaçan çok iyi çalışmalar var... Müzik güzel, ama videoda bir o kadar güzel kanımca...

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Mart 15, 2017, 10:23:46 ÖÖ »

Çok başarılı olmuş yahu.

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2017, 11:19:57 ÖÖ »

Bu Last Ninja yi C64 te oynayamamıştım o zamanlar küçüktük..Daha sonra Last Ninja 3 u CD32 de oynamıştım berbattı çok kötüydü...Bence serideki en iyi oyun Last Ninja 2 oyunu...yanlış hatırlamıyorsam oyunun sonunda mumlar yakılırdı ve son boss öldürulurdu...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: