Oldum olası Last Ninja serisi oyunların zak larını oldukca severım. En cok hosuma giden last ninja remix'in muziği hatta swap yaptıgım zamanlarda kendi contact intromda kullanmıştım. Peh ne günlerdi yahu....
Aynen katılıyorum. Last Ninja'ları Ben Daglish ve Matt Gray'in müzikleriyle sevdik zaten, Hugh Riley'in grafiklerinin yanında müziklerin ayrı bir etkisi var. Programcı John Twiddy arada kaynamasın, oyun ve oyunun kaset versiyonundaki turbo loader'ı (Cyberload) yapan kişidir.
@Metallic : Last Ninja HD için çalışmalara başlamışlar.. Matt Gray ekipte..Remake olacakmış ve C64 için olmayacak anlaşılan

Yalnız ekipte Matt Gray'in haricinde başka müzikçiler de varmış, Matt'den bir kuşkumuz yok da diğerleri umarım işi bozmazlar. Oyunun c64'de yapılmayışı büyük kayıp.
Şu başlıkta HD remake için System 3'nin araştırma yaptığından bahsedilmişti. c64 pazarından birşey çıkmaz artık diye düşünüp piyasa araştırmasına dahil bile etmemişler. Bu bizler için büyük kayıp.
Last Ninja remake'lerden konu açılmışken forumda daha önce link'i verilmiş olan SoA'nın The Last Ninja Engine'ini hatırlatayım. Ben pc'de bunu oynarken c64'teki kadar keyif almıştım. "Legend of the Sade" isminde yeni bir bölüm içeriyor, Last Ninja meraklıları kaçırmasın.
http://heechee.net/c64/ninja/engine_soa.php