NightShift '07 benim katıldığım ikinci demo partiydi. Katılma amacımızda daha önceden olduğu gibi düzenleyen arkadaşlara destek olmak, commodore.gen.tr ailesini temsil etmekti. commodore.gen.tr ailesinden birçok arkadaş yine bizi yalnız bırakmadı ve merak etmeyin varlığımızı hissettirdik. Gelemeyen arkadaşlar için bu mesajı ve aşağıdaki fotoları düzenledim. Gelememiş olsanızda sizleri unutmadık
NightShift'ten aklımda kalanlar...Öncelikle bu partide yarışlar dışında, bizim gibi kodlama, grafik ve müziğe bulaşmayanlar için seminerler vardı. Seminerler oldukça güzeldi. Mesela Anesthetic'in "my first intro" semineri çok hoşuma gitti. Tekrardan programcı yönüm canlandı

Hydrogen'in 3DS MAX sunumuda oldukça güzeldi. Şu anda beta aşamasında olan oyunlarından örnekler ve görüntüler gösterdiler. Oyunda çok iyi görünüyor. Partide birçok arkadaşla tanışma fırsatım oldu. Her partide yeni başarılı ve her biri kendi alanında uzman arkadaşla tanışmak çok güzel oluyor. Oyun sektöründen, 3D grafikten, commodore, Amiga ve hatta erkek erkeğe kalındığında en çok yapılan askerlik geyiklerine kadar farklı birçok konuda sohbet ettik. NightShift'te hoşuma giden etkinliklerden biride gece yarısına denk gelen müzik ziyafetiydi. "Stumn 201" grubu çok iyiydi. Kendilerine teşekkür etme fırsatım olmadı...Max/BRONX başta olmak üzere hepsine teşekkürler. Kısacası güzel bir parti oldu. Katkısı olan herkese, organizatörlere, katılanlara ve sponsorumuza çok teşekkür ederiz...
Parti mekanının üstten görünüşü
Parti mekanında herkes birşeylerle uğraşıyor
Parti mekanının farklı açıdan görüntüsü
Parti mekanının birbaşka açıdan fotoğrafında, bizi umutlandıran gençleri görüyorsunuz
Parti Sponsoru, Smart firmasının standı
Son iki partinin sponsoru olan Smart firması yine oradaydı. Reklam almasak, partide GP2X alamasakta

kendilerine, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.
Hyper
Organizatorleri kırmızı tisortlerinden tanımak çok güç olmadı.
Ref, Vigo, Hyper
Partinin hemen başında Vigo, bir yanında arda, diğer yanında Hyper olmak üzere, güzel ve başarılı bir Demoparty olması için dua ediyordu...
Sam, Turbo, Hyper, Chris
Partide tanıştığım benim için sürpriz kişilerden biride chriss'ti. Eposta yoluyla yazışmıştık ama, partiye geleceğini düşünmemiştim. Öte yandan partide yayınlanan, Turbo'nun demo reel'i çok güzeldi. Hazırladığı video klipteki müzik ve klip uzun süre hafızamdan silinmedi.
Vigo, Max
Aylardır MSN'den yazışsakta, Max ile tanışmamız NightShift'07 de oldu. Hediye ettiği CDTV klavyesi ve harici sürücüsü bişey değil...Asıl bomba yakında

Gnostic, Skate, Ragnor
Partilerin vazgeçilmez üyeleri
Taze poğaça ve Açmalar
Partide poğaçalar ve içecek ücretsizdi...

LW3D, ozkano
Poğaça ve içecek ücretsiz olunca, ozkanoyla beraber giriş ücretini çıkartmak için bolca poğaça yiyip, çay içtik

Drey, Hydrogen
Geçen organizasyonda Vigo'nun söylediği şarkılardan mı bilinmez, bu sefer iş şansa bırakılmamıştı

Beast, Blackturk, Daima Genç, LW3D, Stranger
"- yakaladığım balık nah şu kadar vardı..." der gibi dursada commodore'un gizli silahları seminerinden sonra arkadaşlarla sohbet ediyoruz.
Çok eski arkadaşım Levent Pekcan'ı (darkhardware) yıllar sonra partide görmek çok hoş bir sürpriz oldu.
Gnostic, LW3D
Bu fotoğrafın bir özelliği yok. ne işi var burda

Skate, Datura, Endo, Arcane, Hydrogen
Partilerin vazgeçilmez üyeleri...Endo yakında askere gidiyormuş..hayırlı tezkereler...
Bakkada, Drey, Oxyz
Fotoğraftanda belli olduğu gibi Demodojo partiye çok sıkı hazırlandı.
Caisson
64'ler dergilerini taramasıyla gönüllerde taht kuran Caisson, kodlamadan arta kalan bölümlerde oyunda oynadı.
ozkano
Ozkano, partiye bir kamyon malzemeyle gelmişti (Neogeo MVS, NeoGeo CD, CD32, CDTV, Sega Multimega, A1200 PPC, laptop vs. vs.) Fotoğrafta benim bozuk CD32 anakartını daha da bozmaya çalışırken görülüyor
NightShift T-shirt
Organizasyondan geriye hatıra olarak bedava dağıtılan tişortler ve geçirdiğimiz hoş dakikalar kaldı. Hatta benim çantamdan bir tane de saat çıktı (ama bu aramızda kalsın)