|
мemrah
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 06, 2013, 18:16:11 ÖS » |
|
byeni, 3 urunden umidi kestim. 1 tanesi belki hala gelir diye umit ediyorum ama neredeyse 2 ay olacak. Bir tane de urune teklif vermis bulundum. Kazansam o da mi kaybolacak diye dusunmeden edemiyorum. Benimkilerin de hicbiri 40-45 euro'yu gecmiyor. Daha once bunlardan daha pahali urunler ve buyuk boyutlu paketler sorunsuz olarak direkt kapima gelirdi. Bir tuhaflik var ama bilemiyorum.
Venturis dedigin gibi medikal veya hayati onem tasiyan bir urun de olabilirdi. Allahtan keyfe keder, retro bilgisayar urunleriydi.
Hadi kaybolanlar icin uzulmekten vazgeceyim, saglik olsun ama bundan sonra artik yurtdisindan PTT yolu ile alisverise cesaret etmemelimiyim?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2013, 18:17:56 ÖS Gönderen: memrah »
|
|
|
|
|
|
hasimayaz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 06, 2013, 18:46:34 ÖS » |
|
Benimde E-Bay' den aldığım son 2 ürün elime ulaşmadı. Ufak tefek şeyler olduğu için pek kafaya takmadım. Ama garip bir durum, son zamanlarda çok kişiden posta sıkıntılarını duyar oldum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Atacan
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 06, 2013, 20:11:38 ÖS » |
|
O zaman buradan şu çıkıyor. bu işte kasıt var. Yani PTT ürünleri kaybediyor personel çalışmıyor Kurum zarar ediyor. Bunlar ne demektir. Kurumun özelleştirilme zamanı gelmiş demektir. Özelleştirme neye göre yapılır? son 1yıllık kar ve zarar oranına bakarak yapılır buda ne demek oluyor. PTT'de çok yakında yok paraya bir yandaşa satılacak demektir.
|
|
|
|
|
|
Saygılar....
'80 Doğumlu İzmir'li
|
|
|
|
shadow of the beast
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 06, 2013, 20:34:59 ÖS » |
|
PTT kargoyu diger kargo şirketlerini kötülemeyin.
yurt dışından istediğim her şey eksiksiz geliyor.
konuda konuşmak yazmak istemiyorum. herkesin düşüncesi kendine aittir saygı duymak gerekir.
o zaman arkadaşımızın biri ptt genel müdürü biri ebayın müdürü
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wizofwor
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 06, 2013, 21:55:09 ÖS » |
|
Diğer kargo şirketleri bireysel müşteri için korkunç pahalı çalıştığı için PTT kargo kullanmak zorunda kalıyorum. Yoksa hizmet kalitesi yerlerde sürünüyor. Özel şirketler fiyatlarını ucuzlatsa, kapısından geçmem herhalde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atlantis
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 06, 2013, 22:55:46 ÖS » |
|
Ben acil kargo yollamadığım için sıkıntı olmuyor 3-4 günde gitse de sıkıntı değil ama hiç o kadar sürdüğünü de hatırlamıyorum. Sanırım son zamanlarda çok kargo göndermedim ondan. Kargo verdiğim bürodaki görevli bayan bile dağıtımda sorunlar olduğunu söylüyorsa var bir sorun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
мemrah
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 06, 2013, 23:03:42 ÖS » |
|
PTT kargo'nun dagiticilari normal PTT postacilari mi, yoksa ozel olarak sadece kargo dagitimi yapan elemanlar mi acaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
atlantis
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 06, 2013, 23:08:36 ÖS » |
|
Ptt posta ve kargo elemanları ayrı olması lazım. Çünkü posta ve kargo ayrı geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
june8efe
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 25, 2017, 00:18:10 ÖÖ » |
|
bugün PTT kargo ile bir arkadaşımıza paket gönderdim. paketin üzerine 2 tane büyük kağıda bilgileri yazmama rağmen yanlış soyadı yazmışlar 
|
|
|
|
|
|
Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3 El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
|
|
|
|
eemiroglu84
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 25, 2017, 00:30:55 ÖÖ » |
|
bugün PTT kargo ile bir arkadaşımıza paket gönderdim. paketin üzerine 2 tane büyük kağıda bilgileri yazmama rağmen yanlış soyadı yazmışlar  Geçmiş olsun  Ama fiyat konusunda da Ptt bir numara katlanmaya çalışıyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
byeni
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 25, 2017, 00:42:53 ÖÖ » |
|
Aynı şekilde PTT bugünlere iyice berbatlaştı. Kargo göndereceğim cuma gününden bu yana yoğunuz, tek başınayım muhabbetlerinden sonra şikayet edeceğimi söyleyince geldi, 14 kg. kargo olduğunu görünce surat bir karış arkamdan söylene söylene aldı gitti. Yurtdışından gelen, kargom dün sabah cihet listesine eklendi dağıtıcıya verildi. Kargo öğleden sonra Çarşı şubesinde bekliyor dendi bugün gittim kendim şubeden aldım. Dün gelip bugün cihet listesine eklenip dağıtıcıya verildi denilen yeni kargomda teslim edilmedi gene şubede bekliyor gözüküyor. Bende bugün bütün şikayet kanallarını kullandım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
appiah4
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 25, 2017, 08:15:24 ÖÖ » |
|
Şahsen PTT'nin ne kargo ne de posta hizmeti ile hiçbir sorunum yok.
Diğer kargo şirketleri hala daha fazla paraya çok daha kötü hizmet veriyor bence. Son 1 yılda paketimi kaybetmeyi sadece UPS başardı. Yurtiçi Kargo verilen kargoyu aynı gün içinde sisteme sokmayı unutup ertesi gün çıkışını yaptı, arayıp şikayet edince "Canım bir gün gecikmiş sadece çok bir gecikme değil" diyip benden "Siz mi karar veriyorsunuz?" cevabını aldı. Aras Kargo asla mesai saatleri içinde paket yetiştiremiyor. Sürat Kargo ertesi gün kargo teslimatı yapamıyor, illa bir gün sarkıyor. Bir tek MNG fena değil gibi sanırım. Körler diyarında PTT hala tek gözlü kral bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Levent (Lvnt)
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 25, 2017, 08:40:17 ÖÖ » |
|
şikayet kutusuna yapıştırın derim. düzelmedi bir üst makama, başmüdürlüğe yazın. gıcık olduğunuz memur varsa ismini ekleyin, diğerlerine bulaşmasınlar. her seferinde bir alt makamdan aldığınız cevabı da eklerseniz iyi olur. bazı tipler cidden gemi azıya almış ortalıkta takılıyor. bıraksan sürekli yatış modu sürekli keyif. böylelerine fırsat vermemenin bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. ben de buradaki ptt'den memnunum. diğerleri de işini yapıyor ama pahalı.
|
|
|
|
|
|
Use the brute force, Luke
|
|
|
|
Gokhan Ozkan
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 25, 2017, 09:27:41 ÖÖ » |
|
Birazda şans işi galiba. Arkadaş İzmirden bana ürün paket gönderdi geçenlerde. Pazartesi akşam Ptt kargoya vermiş. Salı öğleden sonra İstanbul Bakırkoy şubeye ulaştı maili geldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|