|
|
|
Simon (Özay Turay)
|
 |
« Yanıtla #796 : Ağustos 24, 2016, 13:39:21 ÖS » |
|
HxC firmware olmadan zaten ekran takman mümkün değil, ancak o da paralı bildiğim kadarıyla.
|
|
|
|
|
|
https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.comRetro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200 Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
|
|
|
|
gameretro
|
 |
« Yanıtla #797 : Ağustos 24, 2016, 15:11:14 ÖS » |
|
Anladım frimware indirilebilir durumda sanırım.Akşam bakarım.
Teşekürler saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gameretro
|
 |
« Yanıtla #798 : Ağustos 30, 2016, 18:57:49 ÖS » |
|
HxC firmware için 2 kere mail attım ancak geri dönüş olmadı.Belkide satmıyor yada türkiye olduğundan paypal sorunundan dolayı geri dönüş yapmadı.
Araştırdığım kadarıyla bu ekranı çalıştırmak içinde başka yol yok gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kaan Akkurt
|
 |
« Yanıtla #799 : Eylül 01, 2016, 12:39:51 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Decypher
|
 |
« Yanıtla #800 : Eylül 06, 2016, 23:52:04 ÖS » |
|
İşte hayalimdeki mod  Gotek'e çok fazla oyun yükleyince düğmelere basarak seçmek cidden eziyet oluyor çünkü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #801 : Eylül 15, 2016, 03:12:45 ÖÖ » |
|
Daha önceden tamir ettiğim (kısmen*) A500+'a gotek mod yapayım dedim. Kasayı kesip biçip batırmak istemediğimden ekranı, butonları ve usb port'u dışarı çıkacak bir şey yapmaya karar verdim. Fikir vermesi açısından yazayım dedim yoksa kasa açıkken düzgün çalışan meret kasa kapandıktan sonra çalışmadı. Yarın tekrar açıp lehimler sağlamı mı diye bir kontrol edeyim bakayım.    Resimlerde plastik kutunun vaziyetinden görüleceği gibi iyiki kasaya girişmemişim diyorum  * : Sık sık guru meditation hatası veriyor. Neredeyse her yüklenen oyun sonrası kapatılıp açılınca veya bir şey yüklemezken de bazen açılışta.
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2016, 03:15:00 ÖÖ Gönderen: i_r_on »
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #802 : Eylül 15, 2016, 04:10:28 ÖÖ » |
|
A1200 kasanın orjinalliği gitmesin diye floppy sürücüyü iptal edip yerinden sökmeden gotek'i dışarıda olacak şekilde monte ettim bu şekilde kullanıyorum. Her iki sürücüyüde gotek ve gerçek floppy bir arada kullanmak mümkün müdür?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Agony
|
 |
« Yanıtla #803 : Eylül 15, 2016, 09:48:27 ÖÖ » |
|
İşte hayalimdeki mod  Gotek'e çok fazla oyun yükleyince düğmelere basarak seçmek cidden eziyet oluyor çünkü. Kablosuz cihaz mı takmış Gotek'e ne yapmış bu adam? @emarti, üstad ikisini de aynı anda kullanmak mümkün. Ben A1200'de öyle yapıyorum. Gotek'i harici bir disk sürücü gibi, Amiga'ya takıyorum. Direk DF1 olarak görüyor Amiga. DF0'ı iptal etmene hiç gerek yok. Hatta switch yardımıyla Gotek'i DF0 bile yapmak mümkün. Onu da A500'de kullanıyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alpyre
|
 |
« Yanıtla #804 : Eylül 15, 2016, 10:12:20 ÖÖ » |
|
A1200 kasanın orjinalliği gitmesin diye floppy sürücüyü iptal edip yerinden sökmeden gotek'i dışarıda olacak şekilde monte ettim bu şekilde kullanıyorum. Her iki sürücüyüde gotek ve gerçek floppy bir arada kullanmak mümkün müdür?
Gotek'in Sel jumper'ını 1'e(DF1) getirip arkadaki harici Disk Drive portundan bağlarsan neden olmasın? (tabi bu birkaç ilave devre gerektiriyor ve o konunun uzmanı da defleppard)
|
|
|
|
|
|
Alper
|
|
|
|
Def Leppard
|
 |
« Yanıtla #805 : Eylül 15, 2016, 10:31:01 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Amiga Repair Service
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #806 : Eylül 15, 2016, 18:50:34 ÖS » |
|
Bu arada Amiga'yı söküp tekrar toplayınca çalıştırdı. Çok da uğraşmak istemedim çünkü tam olarak içime sinmedi. Diğer amiga 500'e daha iyisini yaparım bir dahaki sefere.  @Decypher : Esp8266 kullanmış. Butonları kontrol etmek kolay mikro işlemciyle. Gotek'in LCD sürücüsü ile arasındaki CLK/DIO hatlarını da okuyup amiganın durumunu da anlıyor diye düşünüyordum ancak başka bir videoda sadece gotek'in ortasında bir yere bağlantı yapmış. Herhalde numaratörün ayarını da iki butona aynı anda basınca sıfırlanma mevzu ile çözmüş.
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
hasimayaz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #807 : Eylül 19, 2016, 11:49:28 ÖÖ » |
|
Buda bizim amator mod; 
|