Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAnkara'da japon yapımı arcade kabini satışı
Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankara'da japon yapımı arcade kabini satışı  (Okunma Sayısı 36027 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 04, 2014, 03:41:59 ÖÖ »

Bu kişi ile 2 gündür konuşuyorum ama miktar yüklü olunca para transferi yapmaktan çekiniyorum. İlan sahibini tanıyan veya Ankara/Çankaya tarafında oturan biri belki tanıyordur diye sormak istedim (@yavuzg'ye gün içinde telefon edip sorucam belki biliyordur bu kişiyi) İlana siteye koyduğu gün denk geldim. 1 adet alım yapacağım gibi kısmetse. Elinde 5 adet japon yapımı arcade kabini olduğunu belirtti. Ne dersiniz değer mi bu paraya bu kabin ? Kabinin fotolarını ve çalışma esnasında çekilen videosunu talep ettim sabah yollacağını söyledi. Satmadan önce tüm bakımlarını, ayarlarını yapacağından bahsetti. İyi bir yatırım olur mu sizce ? 2. kabin olarak diğer eve alıcam bunu. Japon kabinler kalitelidir diye biliyorum.

İlgili ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-orjinal-japon-yapimi-atari-makinasi-173747633/detay

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ağustos 04, 2014, 08:57:48 ÖÖ »

Bu kabinler sanırım plastik.Bir ara sahibinden.com'da bu kabinlerden 3 adet vardı.Yine Ankara'da satılıyordu.Ben o zaman alamadım ama ihtiyacı varsa alması için Yavuz Abi'ye haber vermiştim.Bu kabinler onlar olabilir belki.O zaman gördüğümde de fiyatı 250TL idi tabi.
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 04, 2014, 09:33:39 ÖÖ »

Onları ben aldım Kahkaha Ankara'nın dışında Kalecik kazasından çıktı. İyi bi nakliye verdim... Makinelerin herhangi bir sıkıntısı yok. Makinelerde TEKKEN, Punisher ve King of Fighters var. Makineleri taşırken sol kolumun iki yerinde bayağı bi kesik oluştu. Ama değerdi. Evde yer olmadığından arkadaşımın bürosuna taşıdık. Her gittiğimde arkadaşlarla Punisher oynarım. Neredeyse hergün gidiyorum Kahkaha Para ile çalışıyor. Biriken paralarla da baklava alıyoruz Kahkaha

Diğer iki makineyi buradan satabilirim... Makineler tekerlekli... Düz yerde sorun yok... Çekerek taşıyabiliyorsunuz... Ama merdiven çıkacaksanız oranızı buranızı kesebilirsiniz. Demedi demeyin.... Malzemeleri de oldukça kaliteli ve sağlam... Cihazlar fotoğraftaki gibi değiller. Oldukça büyük cihazlar... Bilginize...

500'e forumdaki arkadaşlara verebilirim. Kar amacım yoktur... Nakliye ve emek karşılığı bu fiyat.... Nakliye alıcıya aittir. Çaylar bana aittir Kahkaha
Bina dışına taşımada yardımcı olabilirim.. Satılmazsa da dursun...

Bu ara retro malzemelerimi de satacağım. 15-20 civarı Amiga 500, 10-15 arası C64 var. NES, SNES, SEGA, v.s. konsollar var.. Hepside sorunsuz... Commodore 64 ve Amiga'ların çoğuda cillop gibi Kahkaha Bu da diğer gelecek ilanlar için reklam oldu

Bu arada herkese günaydın...

siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 04, 2014, 09:38:28 ÖÖ »

Yeni farkettim... Adam boş kabini veriyormuş o fiyata 

siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 04, 2014, 09:58:18 ÖÖ »

Makineler resimlerde görülmektedir.

* arcade-1.jpg (196.51 KB, 950x785 - Görüntüleme: 1779 kez.)

* arcade-2.jpg (188.66 KB, 948x781 - Görüntüleme: 1634 kez.)

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 04, 2014, 11:26:39 ÖÖ »

Bu kabinler sanırım plastik.Bir ara sahibinden.com'da bu kabinlerden 3 adet vardı.Yine Ankara'da satılıyordu.Ben o zaman alamadım ama ihtiyacı varsa alması için Yavuz Abi'ye haber vermiştim.Bu kabinler onlar olabilir belki.O zaman gördüğümde de fiyatı 250TL idi tabi.

Aynen, benim o haftasonu yoğun bir proje (gerçek hayatta) çalışmam olduğu için gidememiştim. Hafta içi tekrar ilana baktığımda da satıştan kalkmıştı...

Demek yabancıya gitmemiş

500'e forumdaki arkadaşlara verebilirim. Kar amacım yoktur... Nakliye ve emek karşılığı bu fiyat.... Nakliye alıcıya aittir. Çaylar bana aittir Kahkaha
Bina dışına taşımada yardımcı olabilirim.. Satılmazsa da dursun...

@siber06, bir tanesini alıp ofise koymayı ben de düşünmüştüm (ofistekiler sürekli bize ne zaman kabin yapacaksın diye başımın etini yiyor zaten). Site üyeleri için fiyatını da uygun düşünmüşsün bence.

Bende kabin bol (hatta şu sıra birisi daha yolda) bu yüzden site içerisinde bir başka üyenin (bu fiyata) arcade keyfi çıkarmasına engel olmak da istemem... Ancak bir alıcı da çıkmazsa birini alıp ofistekilerin dilinden kurtulmayı tercih edebilirim

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 04, 2014, 11:46:48 ÖÖ »

Eğer nakliye sıkıntısı olmasa bir tanesini de ben almak isterdim açıkçası. 
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 04, 2014, 11:52:00 ÖÖ »

Bu kişi ile 2 gündür konuşuyorum ama miktar yüklü olunca para transferi yapmaktan çekiniyorum. İlan sahibini tanıyan veya Ankara/Çankaya tarafında oturan biri belki tanıyordur diye sormak istedim (@yavuzg'ye gün içinde telefon edip sorucam belki biliyordur bu kişiyi) İlana siteye koyduğu gün denk geldim. 1 adet alım yapacağım gibi kısmetse. Elinde 5 adet japon yapımı arcade kabini olduğunu belirtti. Ne dersiniz değer mi bu paraya bu kabin ? Kabinin fotolarını ve çalışma esnasında çekilen videosunu talep ettim sabah yollacağını söyledi. Satmadan önce tüm bakımlarını, ayarlarını yapacağından bahsetti. İyi bir yatırım olur mu sizce ? 2. kabin olarak diğer eve alıcam bunu. Japon kabinler kalitelidir diye biliyorum.

İlgili ilan:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-orjinal-japon-yapimi-atari-makinasi-173747633/detay

@orchid, o ilanın sahibini tanımıyorum. Bu kabinler "candy cab" diye tabir edilen plastik kabinler. Kişisel tercihim olmasa da bu tarz yani ayakta değil de önünde oturularak oynanan "japon" tarzı kabinlerin de popülaritesi var yabancı forumlarda...

Ayrıca alt kısmı çıkabiliyormuş bu kabinlerin (@lionheart bahsettiği zaman acaba benim Citroen'e sığarmı diye kullanım kılavuzunu bulup incelemiştim - oradan biliyorum). O şekilde tam oturularak oynanır hale geliyor.

siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2014, 12:00:52 ÖS »

@yavuzg
Öncelikle Orchid'in kararını bekleyelim. Almaz ise birisi senin olsun.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 04, 2014, 12:05:18 ÖS »

İyi bir yatırım olur mu sizce ?

@orchid, bu cümleni görmemişim. Yani kişisel fikrim retro konusunda yaptığımız her türlü harcamanın konuya ilgisi olmayanlar gözünde "ölü" bir yatırım olduğunu söyleyebilirim. Ancak kendi kişisel tatminimiz açısından bakarsan bence iyi bir yatırım olur, ancak o fiyat pahalı. Oyunsuz bir plastik kabine 1000 TL + kargo bence gereksiz...

@siber06'dan çok daha uygun fiyata almayı düşünürsen bence tam yeni aldığın Atomiswave'e iyi bir ev sahibi olur... Ancak tabii ki kargo olayı stresli. Yani ücretini geçtim Ankara-İstanbul uzun mesafe. Eve getirip koyduğunda teknik bir sıkıntı da yaşayabilirsin, özellikle monitör açısından söylüyorum...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Ağustos 04, 2014, 12:08:45 ÖS »

@yavuzg
Öncelikle Orchid'in kararını bekleyelim. Almaz ise birisi senin olsun.

tabii tabii, ben tamamen opsiyonelim bu konuda. @orchid olmasa bile siteden başka taliplisi çıkabilir...

Bence Ankara'da retro'ya ilgi duyan birisi için kaçırılmayacak fırsat. Sanırım bagajı geniş, koltukları yatırılabilir bir steyşın arabayla bile taşınabilir. O bakımdan şehir içi nakliye de sorun olmaz...

siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 04, 2014, 12:21:56 ÖS »

Evet büyük ve arka koltukları yatan bi arabada bir adet için sorun olmaz sanırım... Bende clio vardı o yüzden bayıldık bi dünya parayı

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2014, 12:55:09 ÖS »

İlan sahibi geri dönüş yapmadı. Ne resim ne video yani.

Benimde huyum bu işine özen göstermeyenden birşey almam.

@siber06 siz Ankara'da mı ikamet ediyorsunuz ? Yukarıdaki resimlerde bulunan kabinlerden mi satıyorsunuz nedir durum ? Hiçbirşey anlamadım açıkcası.

siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 04, 2014, 13:02:36 ÖS »

Ben Ankara'dayım... Resimlerde gördüğünüz 3 adet kabinden ikisini satıyorum. Bir tanesi bana kalsın Kahkaha  Kabinler boş değildir. Oyunu ile tak çalıştır cihazlardır.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Ağustos 04, 2014, 13:07:08 ÖS »

PM atıyorum o halde size şimdi. Detayları görüşelim.

Sayfa: [1] 2 3 ... 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: