Onları ben aldım

Ankara'nın dışında Kalecik kazasından çıktı. İyi bi nakliye verdim... Makinelerin herhangi bir sıkıntısı yok. Makinelerde TEKKEN, Punisher ve King of Fighters var. Makineleri taşırken sol kolumun iki yerinde bayağı bi kesik oluştu. Ama değerdi. Evde yer olmadığından arkadaşımın bürosuna taşıdık. Her gittiğimde arkadaşlarla Punisher oynarım. Neredeyse hergün gidiyorum

Para ile çalışıyor. Biriken paralarla da baklava alıyoruz
Diğer iki makineyi buradan satabilirim... Makineler tekerlekli... Düz yerde sorun yok... Çekerek taşıyabiliyorsunuz... Ama merdiven çıkacaksanız oranızı buranızı kesebilirsiniz. Demedi demeyin.... Malzemeleri de oldukça kaliteli ve sağlam... Cihazlar fotoğraftaki gibi değiller. Oldukça büyük cihazlar... Bilginize...
500'e forumdaki arkadaşlara verebilirim. Kar amacım yoktur... Nakliye ve emek karşılığı bu fiyat.... Nakliye alıcıya aittir. Çaylar bana aittir

Bina dışına taşımada yardımcı olabilirim.. Satılmazsa da dursun...
Bu ara retro malzemelerimi de satacağım. 15-20 civarı Amiga 500, 10-15 arası C64 var. NES, SNES, SEGA, v.s. konsollar var.. Hepside sorunsuz... Commodore 64 ve Amiga'ların çoğuda cillop gibi

Bu da diğer gelecek ilanlar için reklam oldu

Bu arada herkese günaydın...