Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetAnkara'da japon yapımı arcade kabini satışı
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ankara'da japon yapımı arcade kabini satışı  (Okunma Sayısı 36097 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ağustos 04, 2014, 16:46:10 ÖS »

Dostum ben tek yaşıyorum o yüzden eve giren eşyanın sıkıntısı olmuyor. Evin her odası curcuna malesef bu durumdan hoşnut değilim. Misafirim gelince laf sokuyorlar genelde bunlar ne ayak diye. Kahkaha

Oyun odası var güya kendimi içeriye zor atıyorum o derece kalabalık her taraf bu sıcaklarda boğulacam o derece daraltı geldi elektronikten. Kahkaha

Kargo firması ile görüştüm alırız adresten adrese getiririz dediler. Ambalaj olayı @siber06'da bitiyor ama zor olduğunu söyledi belkide makine çıplak halde gelecek. Çevredekiler görmese iyiydi sokakta adım kumarbaza çıkar şimdi. Kahkaha

Evet yalnız yaşayınca problem yok peki firmayla fiyat hakkında konuştun mu? Ne istediler

300'e çıktı. Kabini taşımak için 2 adamda lazım olacak. O da 100 desen nakliyesi ile 400'ü bulur.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Ağustos 04, 2014, 16:47:34 ÖS »

Ambalaj olayı @siber06'da bitiyor ama zor olduğunu söyledi belkide makine çıplak halde gelecek. Çevredekiler görmese iyiydi sokakta adım kumarbaza çıkar şimdi. Kahkaha

Vallaha sadece camın ve tüpün olduüu kısmı ambalajlayacağım. Tamamını ambalaj yapmak için buzdolabı kartonu bulmam gerekiyor. O da şu aşamada çok zor. Hem tamamını ambalaj yaparsam tekerlekleri kutu içinde kaybolur. Düz zeminlerde büyük nimet olan bu tekerleklerin ambalaj içinde kalması taşıyanları da zora sokar diye düşünüyorum...

Bencede, tek yol bu gözüküyor.

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : Ağustos 04, 2014, 17:00:49 ÖS »

Joystick lerin olduğu kısmı unutmayalım gerçi sağlam olarak geleceğini tahmin ediyorum ama her ihtimale karşı önlem almakta fayda var biz o firmayla senelerdir çalışıyoruz şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadık ama tabiki bizim gönderdiğimiz ve bize gelen mallar ambalajlı gerçi bir kaç kez başkasına ait ambaljsız ürün gördüm taşırlarken nakliye sırasında zarar görmesede yükleme ve indirme esnasında düşme ihtimali var inşallah problemsiz bir şekilde gelir
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ağustos 04, 2014, 17:07:40 ÖS »

Hayırlısı diyelim dostum.

Axeseytan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Ağustos 04, 2014, 17:29:49 ÖS »

Pm attık bakalım hadi hayırlısı.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Ağustos 04, 2014, 19:17:23 ÖS »

İştahım iyice kabardı desem yalan söylemiş olmam. 1:34'den sonrası çok hoş. Kahkaha

RetroClub
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Ağustos 04, 2014, 20:34:33 ÖS »

Çok güzel kabinlermiş ; Bursa'da olsa kaçırmazdım 
commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Ağustos 04, 2014, 21:42:17 ÖS »

Kalite kontrol yapıyoruzzzzz

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Ağustos 04, 2014, 23:07:28 ÖS »

Ben anlayacağımı anladım zaten ve bir kere daha haklı çıktım kendi adıma diyip konuya son mesajımı atıyorum. Herkese iyi akşamlar.

commander64
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #39 : Ağustos 05, 2014, 10:09:15 ÖÖ »

Hayırdır

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Ağustos 05, 2014, 10:52:24 ÖÖ »

Neler oldu yahu ?
siber06
Uzman

8 bit is enough for me ;)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Ağustos 05, 2014, 11:02:13 ÖÖ »

Orchid (Yavuz) arkadaşımız sanırım burada bir sitem mesajı göndermiş ancak burada herhangi bir sorun yok. Cihazları görmende fayda var dedim o kadar. Çünkü fotoğrafta görüp almak ile yanına gidip kontrol edip almak arasında çok fark var. 3g ile görüntü lü konuşma yapalım dedik olmadı... Ben kimse ile bu yüzden aramın bozulmasını istemem.

Ne demek istediğini de anlamadım açıkçası... Anlayacağımı anladım demekle neyi kastediyorsun onuda çözemedim...

Burada birisinin gelip görüp almasını teklif ettim. Bu sitem nedir çözemiyorum... Sonuçta yıllanmış makinalar... Üzerinde kılcak çizikler ve tamir görmüş çatlakların olması normal. Monitör tüplerinini kıyısında kenarında yeşillenme sararma olması normal. Ben ve arkadaşlarım oynarken rahatsız olmuyoruz. Aynen bu şekilde sana telefonda bunları anlattım... Şimdi bu sitem neden anlamadım.

Kargo veya nakliyeyi söylemiyorum zaten.. Eline nasıl ulaşacağı ayrı bir mesele. Sana ulaşana kadar cihazda parça bile kalmayabilir. Memlekette maalesef bu şekilde gidiyor kargolar.

Şimdi sen sıfır gibi bir makine bekliyorsan zaten yanılıyorsun. Ben de hayal kırıklığı yaşamanı istemediğim için gelip alman yada bir arkadaşının akrabanın alması yada test etmesi gerekir dedim. Bundan daha doğal ne olabilir ki.

Bu forumda ilk kez böyle bir yazı yazıyorum. Lütfen insanları haksız yere iğneleyip karalamayın.

Şimdi Orchid arkadaşımızın yazdığı mesajdan çok fazla anlam türetilebilir.

1- Bu adam olmayan mallarımı satmaya çalışıyor
2- Dolandırıcı mı acaba
3- Parayı alıp malı göndermeyecek birisi olabilir mi?
 v.s. v.s.

Ankara'da olan gelip görüp test edip alabilir. Ankara dışındaki arkadaşlar ise bir arkadaşı yada akrabasını yönlendirebilirler.

p.m. ile adres ve telefonumu alabilirsiniz.

Buradan yazıyorum.. Makinelerin kollarında en ufak bi arıza yok... cihazların elektronik ve mekanik aksamında da en ufak bir arıza yok. Kasalar biraz yıpranmış ama gerçekten çok sağlam kasalar.. Monitörler eski olduğundan sağında yada solunda biraz renklenme var. Punisher oyununda böyle bir sorun yok.

Kabinlerden ikisindeki oyunlar orjinal NEO GEO MVS ve kartuşlu soketlidir... Diğeri jamma board dedikleri tek boarddur (Punisher)

3 kabini de satıyorum. Bu tür cihazlar ile uğraşmanın bana göre olmadığını anladım.

İlk mesajı atan alır.

Makinelerde tane 500'dür Hepsini alana indirim yapılır... Kargosuna nakliyesine karışmam...

Ben burada hevesi olan bir arkadaşa güzellik yapmak istedim ama yanlış anlaşıldık sanırım...

Bu arada commander64 benim yıllardır arkadaşımdır. Çok temiz bir insandır. Dün yanımdaydı ve gerçekten oyun oynuyorduk ... Buradan Orchid arkadaşımız ne anlam çıkardı bilemiyorum.

Saygılar...

Axeseytan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #42 : Ağustos 05, 2014, 11:39:25 ÖÖ »

Bu arada ben siber06 ile telefonda görüştüm. MVS olanlardan birini görüp alacağımı söyledim. Kısmetse bu hafta içi gideceğim. İsteyen varsa gittiğimde fotolarını detaylı çekip gönderebilirim.
siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Ağustos 05, 2014, 11:47:43 ÖÖ »

Bir adet MVS kartuşlu olan kabin "axeseytann" arkadaşımıza Cuma gününe kadar rezerve edilmiştir. Diğer ikisi satıştadır. Bu arada bugün çalışır haldeki fotolarını buraya ekleyeceğim...

Saygılar...

siber06
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Ağustos 05, 2014, 12:08:04 ÖS »

Bu arada Genel Sohbet kısmını ihlal ettiğim için özür dilerim. Sayın yöneticim ilgili kısmı kesip konuyu satılıklara taşırsa sevinirim..

Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: