|
redfett
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 04, 2014, 13:36:35 ÖS » |
|
Bir gün İzmir'de bu tür şeyler görecek miyiz acaba?
|
|
|
|
|
|
Gameboy DMG-01 / Gameboy Color / Gameboy Pocket / Gameboy Advance / Gameboy Advance SP -001 / Amiga 500 / Commodore 64 / Sega Game Gear /
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 04, 2014, 13:37:22 ÖS » |
|
en çok begendigim bana göre en karizma ve kullanışlı arcade mimarisidir bu cihaz  Bir gün İzmir'de bu tür şeyler görecek miyiz acaba? izmirde bir tane kapatan atarici vardı 1 yıl önce 1 hafta içinde bütün cihazları satıldı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2014, 13:38:58 ÖS Gönderen: Retroman »
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 04, 2014, 13:51:50 ÖS » |
|
Bir gün İzmir'de bu tür şeyler görecek miyiz acaba? Aslında Retroman'ın de belirttiği gibi vardır illaki. Ancak internete pek düşmüyor. İşin açıkçası sorup soruşturup mahalle arasındaki kahvehanede okey oynayan o eski atarici "Hamdullah abi" yi bulmak lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Retroman
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 04, 2014, 14:05:43 ÖS » |
|
o eski atarici "Hamdullah abi" yi bulmak lazım  +1 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siber06
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 04, 2014, 14:17:13 ÖS » |
|
Orchid arkadaşımız ile telefonda görüştük. Kendisi çok beyefendi bir insan. Keşke nakliye sorununu çözebilseydik... Bu tür bi makineyi kargo ile göndermek yada nakliye ile göndermek sıkıntı oluyor gerçekten... Nakliye sıkıntısını çözemediğimiz için makineler şimdilik Ankara'da. Taliplileri gelip görüp, deneyebilirler. Ancak yanlarında 1 TL getirsinler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 04, 2014, 14:27:12 ÖS » |
|
@siber06, teşekkürler.
İlk ilan sahibinden de alım yapmaktan vazgeçtim. İlgilenenler varsa ilan sahibine ulaşsın derim. Gönderdiği fotolarda 3 adet japon kabin görünüyordu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cengizermis
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 04, 2014, 15:12:51 ÖS » |
|
@yavuzg ben de aynen gidip "Sedat Abi"yi bulmuştum Zonguldak'a 1 yıl önce bayram için gittiğimde. Eski atericimizin telefoncu olduğunu öğrenince soluğu dükkanında aldım. Cihazların çok uzaklara gittiğini öğrenince çok üzüldüm. Düşünsene çocukken oynadığın kabinin ta kendisi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 04, 2014, 15:29:07 ÖS » |
|
Arkadaşlar sizin için küçük bir araştırma yaptım ara sıra kullandığımız nakliye ambarı firması var SAM NAK firmayla görüştüm kabinlerin ebatlarını ve ağırlığını bilmediğim için tahmini ebat ve ağırlık olarak fiyat aldım Yükseklik :1.50 cm Genişlik :70-80 cm Derinlik :60-70 cm Ağırlık 50-100 kğ arası diye konuştum 100 kğ olarak hesapladı Ankara merkez adresten alıp İstanbul şişli (orchid arkadaşımız şişlide diye biliyorum) adrese teslim 250 TL + KDV istedi gönderici ambara teslim alıcı ambardan teslim şeklinde ne olur dedim 175TL + KDV istedi sizinle sürekli çalışıyoruz diyince 175 i 150 + KDV ye indi net ölçü tabiki ambalajlı olarak ve net ağırlık vererek net bir fjyat alınabilir biraz pazarlıkla indirimde yapıyorlar gönderi 1 günde geliyor günlerce beklemek yok TEL NO:0212 5824192 Ersin bey bilgi alabilirsiniz benden bu kadar  Ankara alınacak semt ve İstanbul teslim olacak semti belirtin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2014, 15:30:55 ÖS Gönderen: kirkoryan »
|
|
|
|
|
|
siber06
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 04, 2014, 15:35:06 ÖS » |
|
Vallaha fiyat süpermiş. Bu cihazı kutulamanın mümkünü yok. Adresten alıp adrese sağ sağlim teslim edebilirler mi ki? Kafamda biraz soru işareti var. Orchid arkadaşımız taşımada oluşabiliecek riskleri kabul ederse benim açımdan sorun yok.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 04, 2014, 15:45:46 ÖS » |
|
Vallaha fiyat süpermiş. Bu cihazı kutulamanın mümkünü yok. Adresten alıp adrese sağ sağlim teslim edebilirler mi ki? Kafamda biraz soru işareti var. Orchid arkadaşımız taşımada oluşabiliecek riskleri kabul ederse benim açımdan sorun yok.
Ambalaj yapmadan taşımazlar ambalaj şart öyle çok janjanlı ambalaja gerek yok, şu ambalaj köpükleri var hani ürün aldığımızda kutu içinden çıkan o tarz köpüklerle ne biliyim karton parçalarıyla destekleyerek baloncuklu naylon veya streç filmle sararak ambalaj yapılabilir makinanın yanında olsaydım ona 10 numara 5 yıldız bir ambalaj yapardım ama once biraz oynardım artım ambalaj olayı sizin yetenek ve yaratıcılığınıza bağlı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 04, 2014, 16:01:53 ÖS » |
|
... makinanın yanında olsaydım ona 10 numara 5 yıldız bir ambalaj yapardım ama once biraz oynardım artım ambalaj olayı sizin yetenek ve yaratıcılığınıza bağlı
ve @kirkoryan akşam 20:00 otobüsüne atlayıp sabaha ankara'ya gelir, ambalajını yapar ve kabini alır gider diyorum ben 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 04, 2014, 16:09:04 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sensation
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 04, 2014, 16:25:51 ÖS » |
|
Dostum ben tek yaşıyorum o yüzden eve giren eşyanın sıkıntısı olmuyor. Evin her odası curcuna malesef bu durumdan hoşnut değilim. Misafirim gelince laf sokuyorlar genelde bunlar ne ayak diye.  Oyun odası var güya kendimi içeriye zor atıyorum o derece kalabalık her taraf bu sıcaklarda boğulacam o derece daraltı geldi elektronikten.  Kargo firması ile görüştüm alırız adresten adrese getiririz dediler. Ambalaj olayı @siber06'da bitiyor ama zor olduğunu söyledi belkide makine çıplak halde gelecek. Çevredekiler görmese iyiydi sokakta adım kumarbaza çıkar şimdi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 04, 2014, 16:37:23 ÖS » |
|
Dostum ben tek yaşıyorum o yüzden eve giren eşyanın sıkıntısı olmuyor. Evin her odası curcuna malesef bu durumdan hoşnut değilim. Misafirim gelince laf sokuyorlar genelde bunlar ne ayak diye.  Oyun odası var güya kendimi içeriye zor atıyorum o derece kalabalık her taraf bu sıcaklarda boğulacam o derece daraltı geldi elektronikten.  Kargo firması ile görüştüm alırız adresten adrese getiririz dediler. Ambalaj olayı @siber06'da bitiyor ama zor olduğunu söyledi belkide makine çıplak halde gelecek. Çevredekiler görmese iyiydi sokakta adım kumarbaza çıkar şimdi.  Evet yalnız yaşayınca problem yok peki firmayla fiyat hakkında konuştun mu? Ne istediler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siber06
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 04, 2014, 16:45:17 ÖS » |
|
Ambalaj olayı @siber06'da bitiyor ama zor olduğunu söyledi belkide makine çıplak halde gelecek. Çevredekiler görmese iyiydi sokakta adım kumarbaza çıkar şimdi.  Vallaha sadece camın ve tüpün olduüu kısmı ambalajlayacağım. Tamamını ambalaj yapmak için buzdolabı kartonu bulmam gerekiyor. O da şu aşamada çok zor. Hem tamamını ambalaj yaparsam tekerlekleri kutu içinde kaybolur. Düz zeminlerde büyük nimet olan bu tekerleklerin ambalaj içinde kalması taşıyanları da zora sokar diye düşünüyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|