|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 25, 2014, 21:53:10 ÖS » |
|
@Levent anladım kusura bakmayın bilgi eksikliğimizden kaynaklanıyor böyle sorular 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 25, 2014, 21:58:21 ÖS » |
|
@kirkoryan Abi çok güzel olmuş eline sağlık. Malzeme olarak nasıl bir boya kullandın reklama girmezse markası falan. Bir de uygulama sırasındaki püf noktaların nelerdir? Koyu tuş takımı istersen ben de çalışmayan bir ekmek teknesinin klavyesini gönderebilirim. Uyumu var mı bilmem. İstersen fotoğraflarım bakarsın abi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 25, 2014, 22:21:53 ÖS » |
|
@kirkoryan Abi çok güzel olmuş eline sağlık. Malzeme olarak nasıl bir boya kullandın reklama girmezse markası falan. Bir de uygulama sırasındaki püf noktaların nelerdir? Koyu tuş takımı istersen ben de çalışmayan bir ekmek teknesinin klavyesini gönderebilirim. Uyumu var mı bilmem. İstersen fotoğraflarım bakarsın abi.
Teşekkür ederim çok sağolun sprey boya kullandım marka olarak belton boya kodu 9005 600 numara su zımparası ile her yerini hafif sulu zımparaladım ondan sonra boyayı 25.30 cm uzaktan her yere eşit miktarda püskürttüm boyayı aynı noktaya uzun püskürttüğün zaman akma yapar o yüzden soldan sağa doğru gezdirerek yaptım Ayrıca ekmek kasa klavyesi gönderirseniz çok makbule geçer tekrar teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 25, 2014, 22:27:24 ÖS » |
|
Teşekkür ederim çok sağolun sprey boya kullandım marka olarak belton boya kodu 9005 600 numara su zımparası ile her yerini hafif sulu zımparaladım ondan sonra boyayı 25.30 cm uzaktan her yere eşit miktarda püskürttüm boyayı aynı noktaya uzun püskürttüğün zaman akma yapar o yüzden soldan sağa doğru gezdirerek yaptım Ayrıca ekmek kasa klavyesi gönderirseniz çok makbule geçer tekrar teşekkür ederim Abi pm'den adres bilgilerini gönderirsen, kargo ile adresine gönderebilirim. Köşede yatacağına tuşları bari bir işe yarasın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 25, 2014, 23:07:08 ÖS » |
|
Şöyle bir tasarım fena olmazdı. C harfi gerçekte biraz farklı gözükecek pek tabii  
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 30, 2014, 22:14:58 ÖS » |
|
Evet kasanın sağ alt köşesindeki COMMODORE 64 PERSONAL COMPUTER amblemini yaptırdım siyah zemin üzeri kırmızı olarak uyguladım ama onun harici farklı renklerdede yaptırdım şu anda kırmızı olarak hoşuma gitti birde emarti arkadaşımızın göndereceği ekmek kasadaki siyah tuşları kullandığım zaman tam olmuş olacak ama kasaya renk uygulaması harici başka uygulamalarımda olacak A-V mode gibi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
varol
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 30, 2014, 22:27:34 ÖS » |
|
beyaz tuşlar aslında hiç de fena durmamış bitmiş halde, benim hoşuma gitti.
illa bişey demek gerekirse sprey vernikle belki biraz daha derin durabilirdi renk.
elinize sağlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
june8efe
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 30, 2014, 22:43:01 ÖS » |
|
elinize sağlık. üst çizgiler tuşlar ile aynı renk olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3 El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 30, 2014, 23:30:32 ÖS » |
|
Yarın kargoya vereceğim yalnız tuşlar siyah değil koyu kahverengi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 31, 2014, 11:47:33 ÖÖ » |
|
Yarın kargoya vereceğim yalnız tuşlar siyah değil koyu kahverengi.
İlgin ve yardımın için çok teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RetroClub
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 31, 2014, 12:37:34 ÖS » |
|
ilk konuyu açtığında siyah kasa ile beyaz tuşlar kötü durmayacak mı acaba diye düşünmüştüm.Ama bitmiş halini görünce çok beğendim;tuşlar beyaz kalsa sanki daha iyi olacak,''zıt renklerin uyumu  '' eline sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gameretro
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 31, 2014, 12:56:21 ÖS » |
|
Çok şık olmuş.Aslında tuşlar takıldıktan sonraki halini görünce,sanki kasa şöyle parlak sprey vernik istiyor gibi.Tabii birde ekmek kasanın tuşları ile görmek lazım.Elinize sağlık.
Saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fatih Yıldırım
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 31, 2014, 13:23:33 ÖS » |
|
Çok hoş olmuş elinize sağlık. Belki de fotoğrafta öyle çıkmış olabilir ama sanki bir kat boya daha istiyor gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emarti
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 31, 2014, 14:38:58 ÖS » |
|
Ekmek kasanın tuşları kargoda yarın yada pazartesi @kirkoryan'ın eline geçer. Bence daha güzel görünecek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|