Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: SEGA NAOMI EMULATOR  (Okunma Sayısı 17714 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 04, 2015, 13:14:39 ÖS »

anladım segaa hocam.ekran kartı directx 11 uyumlu olmadığı için sorun yaşıyorum galiba.O zaman demul ile uğraşmayayım.MAME ekibinin emule edeceği vakte kadar bekleyeyim.Mame ekibi eski bilgisayarlara uyumlu şekilde emule ediyor.
kemalkutlu
Üye

RETRO-ROCKER

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Ekim 04, 2015, 13:15:29 ÖS »

sega emulatörle zor oluyor bende pc de denedım arkadasımızın dedıgı gıbı joyıstıkle oynanmıyor mame32 güzel ama joyıstıkle oynanıyor sega degıl ama eskı atarı oyunları kral oyunlar var kurulumuda kolay.... sega olsun comoodore 64 olsun bunlar benim sahsı fikrim kendi orjınal konsolunda guzel emolatör o tadı vermiyor hani derler ya çiçek dalında güzel onun gibi birsey:)
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Ekim 04, 2015, 13:25:12 ÖS »

Ben Demul 0582 sürümü ile dreamcast, atomiswave ve naomi oyunları hiç kasmadan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. En sevdiğim emulatörlerden biri. Gamepad ayarı da yapılıyor.Kullandığım gamepad logitech f710 modeli.

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Ekim 04, 2015, 13:33:37 ÖS »

peki son sürüm 07A yı denedin mi_07a da ses sorunu yok deniyor.5.82 de sesler cızırtılı atomisave oyunlar.demul 07a yı deneyemedim.
segaa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Ekim 04, 2015, 13:57:53 ÖS »

Son sürümü hiç kullanmadım, 0582 sürümü bende sorunsuz olduğu için onu kullanıyorum.

sait
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Ekim 04, 2015, 14:17:55 ÖS »

demul un kendi sitesinden indirebilirsin.google a demul yazınca çıkıyor.
ayrıca yeni oyunlar eklemişler.
CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ekim 05, 2015, 10:00:26 ÖÖ »

Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi demul dreamcast ve naomi konusunda bir numara ama maalesef dx11 desteğiyle tam kapasite çalışıyor, hatta kendi forumlarında bile yazmışlar geçenlerde denk geldim "önemli olan herkesin bilgisayarına uyması değil, demul bir yazılımdır ve önemli olan bunu geliştirmektir" gibi bişeyler.

Benim sistem normalde bu tür işler için gayet yeterli ama 8800gt ekran kartımda dx11 desteği olmadığından demul çalıştıramıyorum, sırf bu yüzden kartı değiştireceğim sonunda.

Bir garip COMMODORE fanatiği...
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Ekim 05, 2015, 10:04:16 ÖÖ »

Arkadaşlar daha önce de söylediğim gibi demul dreamcast ve naomi konusunda bir numara ama maalesef dx11 desteğiyle tam kapasite çalışıyor, hatta kendi forumlarında bile yazmışlar geçenlerde denk geldim "önemli olan herkesin bilgisayarına uyması değil, demul bir yazılımdır ve önemli olan bunu geliştirmektir" gibi bişeyler.

Benim sistem normalde bu tür işler için gayet yeterli ama 8800gt ekran kartımda dx11 desteği olmadığından demul çalıştıramıyorum, sırf bu yüzden kartı değiştireceğim sonunda.

@CommodoreFan, bu iş Netboot veya Compact Flash'lı "gerçek" Naomi sistemi kurmaya gidecek gibi geliyor bana

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ekim 05, 2015, 10:12:18 ÖÖ »

@CommodoreFan, bu iş Netboot veya Compact Flash'lı "gerçek" Naomi sistemi kurmaya gidecek gibi geliyor bana

Ahahaha tanıyosun beni Aslında giderdi hatta kafamda model 2 ile ilgili değişik projeler de var ama hayatımda ilk defa ciddi yer sıkıntısı çekmeye başladım Yavuz. Ev alana kadar bu tip projelere pek yüz vermeyi düşünmüyorum, mümkün olduğunca emülasyon yapıcaz. Ha "artık tamam buradan taşınma riskim yok" dediğim anda ilk iş kokteyl kabin, sonrasında retro bilardo masası ve model 2 şeklinde gider 

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Ekim 05, 2015, 15:52:26 ÖS »

Compact Flash işi için ayrı firmware atıyorduk değil mi netdimm'e ? Netboot için 4.0.2 gibi birşey yazmıştım 3.17'nin üzerine olmuştu netboot. Python ile oyunları gönderiyordum zero pic'ede gerek kalmıyor naomi.py dosyası sayesinde (zero pic'i boşa almış gibi birşey oldum ) oyunu attıktan sonra pc'yi kapasam veya ethernet kablosunu çeksem bile oyun devamlı oynuyor kesilme olmuyor bir nevi zero pic'in görevini görüyor o dosya bilmeyenlere kakalıyorlar. bknz: ben Kahkaha

Ahahaha tanıyosun beni Aslında giderdi hatta kafamda model 2 ile ilgili değişik projeler de var ama hayatımda ilk defa ciddi yer sıkıntısı çekmeye başladım Yavuz. Ev alana kadar bu tip projelere pek yüz vermeyi düşünmüyorum, mümkün olduğunca emülasyon yapıcaz. Ha "artık tamam buradan taşınma riskim yok" dediğim anda ilk iş kokteyl kabin, sonrasında retro bilardo masası ve model 2 şeklinde gider 

Onu bunu bırakta dostum gözün gibi bakıyorsundur inşallah DC ile Xbox'a. Evladiyelik konsollar kıyamıyorum bende sattım baya ama aldıklarım kalıcak artık...

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Ekim 05, 2015, 17:05:25 ÖS »

Sanal 3Dfx gibi, sanal Directx 11 olmuyor mu Kahkaha

CommodoreFan ®
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ekim 05, 2015, 17:17:47 ÖS »

Aslında bunu yapan bir program var ama denedim, yemedi. Yazılım işiyle halledemedik

Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Ekim 05, 2015, 19:04:04 ÖS »

Aslında ben şaka olsun diye söylemiştim. Onu da yapmışlar demek.

Aslında bunu yapan bir program var ama denedim, yemedi. Yazılım işiyle halledemedik

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: