Yutmaktan kastın nedir? Jeton geçiyor, içerideki kasaya giriyor ama kredi yazmıyormu?
Aynen,
Kullandığın jeton mekanizması ne? Çok çeşitleri var.
Marka namına GD yazıyor, tam aynı olmasa da şu aşağıdaki ürüne benziyor.
https://tr.aliexpress.com/item/60-adet-ctn-GD-sikke-al-c-CPU-sikke-se-ici-Plastik-Elektronik-Mekanizmas-Arcade-Oyun/32842991717.htmlYutmak dediğin yukarıda bahsettiğim senaryo ise jeton mekanizmasının pulse ayarı var. Onu en uzun pulse'a ayarlarsan o sorun çözülür.
Süpersin valla

Bunu kabin açıkken denedim, ne olduğunu da anlamadım. Ayarı değiştirince komple reddediyordu. Slow'a getirince hakikaten her denemede yükledi krediyi

Denemeleri yaparken Captain commando'yu kullanıyorum, az önce denedim. Her jeton atınca "kımando" diyor avrat. Döndüm bilgisayar başına geçtim yazıyorum kabinden bir "kımando" sesi daha geldi. Hadi bakalım parazit marazit mi aldı derken, dur len belki de o kadar jeton attı oynasana hadi çağrısıdır bu son söylediği diye sistemi restart edip bu sefer kredi sayısını not ettim. Ses bu sefer gelmedi.
Al sana yeni problem. Gerçi bunu çocuğa bir şekilde eğlenceli de olacak şekilde açıklarım

Reject etme konusu ise fiziksel olarak kanalın içinde yuvarlanmasının tamamlanmayıp iade holüne gelmesi. koyduğun örnek para iyi bir örnek olmayabilir. ya da o örnek mekanizmasını iyi sıkmamışsındır, onu kontrol et. ya da mıknatıs kontrolünden geçememiştir.
bu dediklerim standart, modern, ucuz, örnek parayla ve 12V ile çalışan open collector pulse çıkışı olan jeton kanalları için geçerli.
Benim acceptor o tanıma giriyor, son durumda yüksek oranda reddetmediği sürece bu çok ta büyük bir problem değil benim için. Son yaptığım denemelerde hatta çok az reject çıktı.
Dipnot : Avrat "Kımando" diye bir daha seslendi, kredi sayısını kontrol ettim artış yok bu sefer

İkinci test kesmeyince jeton sayısını bir arttırıp 8 den büyük iken mi yapıyor acaba demiştim. Hakikaten öyleymiş. Gece gece kıllandırdı beni kitapsız Capcom