senin kabin zamanında ne para kazandırmış desene

İşte beni cezbeden zaten bu "yaşanmışlıklar". Ne muhabbetler dönmüştür o makinanın başında "abi burayı ben geçiim"ler, "kaptan komandoyu seç o daha pis vuruyo"lar neler neler

Zaten kabini aldığım mekanı düşününce bu muhabbetlerin üzerine ansiklopedi bile yazılabilir.
Bu arada tuhaf bir takıntımı da paylaşayım sizinle madem konu ticariden açıldı, kabini ilk kurduğumda eşimden toplu jeton satın alıyordum

O dönem deli gibi motosiklet hevesim vardı ama annem ve o zamanki kız arkadaşım (şimdiki eşim) durmadan karşı çıktıkları hatta yerine göre -strateji gereği- ağladıkları için ben de elimde para durmasın istiyordum çünkü her an vitesli bir motosiklet alacak psikolojideydim (nelerle uğraşıyoruz abi). Buna çözüm olarak sağlam ve kilitli bir kumbara alıp anahtarını ve kabin jeton haznesinin anahtarını eşime vermiştim, böylece 20 liralık jeton alıyordum, ertesi gün 30 falan derken ay sonunda değil motosiklet, maketini bile alamayacak duruma geliyordum tabi bunda oyun oynarken içilen şarap ve biraların da payı yok değil, o dönem sigara da var fosur fosur

Neyse artık bu uygulamaya son verdik ama itiraf edeyim o dönem oynadığım oyunlar daha çok keyif veriyordu çünkü jeton değerliydi, şimdi jeton pul oldu a dostlar

Bu sefer de başka bir amaç için kendime jeton satabilirim ama kasa bende olursa o iş yalan olur