Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Yeni oyuncaklarım :)  (Okunma Sayısı 72338 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eiji
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #75 : Nisan 08, 2015, 12:14:26 ÖS »

Güle güle kullan. Pillerini büyük teknoloji marketlerde rahatça bulabilirsin.

merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #76 : Nisan 08, 2015, 12:17:46 ÖS »

Sağolasın. Adam pilini bile yollamış zaten
izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #77 : Nisan 08, 2015, 12:43:17 ÖS »

Ozgur seninki Bahreyn 'e gitti
bu bendeki

http://www.ebay.co.uk/itm/TOMY-KINGMAN-TABLETOP-GAME-CONSOLE-/181663074472

vay be benim kingman nerelere gitmiş (:

merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #78 : Nisan 17, 2015, 16:58:53 ÖS »

Oyunlar da artmaya başladı

commodore500
Ziyaretçi
« Yanıtla #79 : Nisan 17, 2015, 17:18:52 ÖS »

Belgeselde izledim de , commodore'nin hesap makinelerinden bulsan müzede çok güzel durur hele bir de daktilosunu bulsan tadından yenmez..
merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #80 : Nisan 17, 2015, 17:19:54 ÖS »

Valla ben Commodore PC-10/20/30 peşindeyim şu an Kahkaha
commodore500
Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : Nisan 17, 2015, 17:26:10 ÖS »

kesinlikle katılıyorum
ayarı tutturamıyorsun
+ evlenince hanımda ya cihazlar yada ben diyor

Yaa bu olay hepimizde var demekki , 1000 liraya fotoğraf makinesi alabiliyorum , 1500 liraya bilgisayarımı değiştirebiliyorum ama 100 liraya commodore 64 alamıyorum , neymiş eski püskü şeyleri koyacak yer yokmuş , neymiş zaten zamanında hevesimi almışmışım 40 yaşından sonra oyun mu oynuycakmışım , neymiş 10 lira bile olsa bir işe yaramadığı için boşa verilen paraymış.

Evlenince , hele bir de hatun muhasebeci olunca bütçeyi idare etmesi farz olup , sormadan ciklet bile alamıyo insan .O yüzden bir retrom bile yok emülatörle idare ediyorum .

Ek bir işim olsa , arasıra para gelse yeminlen karıştırmıycam , gerçi koycak yer de yok evde...

Offfff off..

merlininkazani, aç şu müzeyi de bari özlem giderelim...
merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #82 : Nisan 17, 2015, 17:30:33 ÖS »

Valla abi tüm amacım o. Ancak tek başına çok zor oluyor. Arada yardımcı olan arkadaşlarımız da var çok sağolsunlar. Ancak önümüzdeki günlerde bir davet yapacağım bizim ofise. Hep birlikte şunlara girişip tamir vs yapalım istiyorum. Yoksa altından kalkmam çok zor Kahkaha
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #83 : Nisan 17, 2015, 17:38:24 ÖS »

kesinlikle katılıyorum
ayarı tutturamıyorsun
+ evlenince hanımda ya cihazlar yada ben diyor

Yaa bu olay hepimizde var demekki , 1000 liraya fotoğraf makinesi alabiliyorum , 1500 liraya bilgisayarımı değiştirebiliyorum ama 100 liraya commodore 64 alamıyorum , neymiş eski püskü şeyleri koyacak yer yokmuş , neymiş zaten zamanında hevesimi almışmışım 40 yaşından sonra oyun mu oynuycakmışım , neymiş 10 lira bile olsa bir işe yaramadığı için boşa verilen paraymış.

Evlenince , hele bir de hatun muhasebeci olunca bütçeyi idare etmesi farz olup , sormadan ciklet bile alamıyo insan .O yüzden bir retrom bile yok emülatörle idare ediyorum .

Ek bir işim olsa , arasıra para gelse yeminlen karıştırmıycam , gerçi koycak yer de yok evde...

Offfff off..

merlininkazani, aç şu müzeyi de bari özlem giderelim...

bu kadar katı degil ama durum benzer geliyor Kahkaha

Valla abi tüm amacım o. Ancak tek başına çok zor oluyor. Arada yardımcı olan arkadaşlarımız da var çok sağolsunlar. Ancak önümüzdeki günlerde bir davet yapacağım bizim ofise. Hep birlikte şunlara girişip tamir vs yapalım istiyorum. Yoksa altından kalkmam çok zor Kahkaha

valla tamir olayını bilmem ama bir ayıklama şart murat abi sanırım biraz hızlı girdin yada hesapta olmayan hediyelerle çeşit artmış.Bu şekilde devam ederse ne düzen kalır nede koyacak yer kalır benden demesi

merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #84 : Nisan 17, 2015, 17:53:10 ÖS »

valla tamir olayını bilmem ama bir ayıklama şart murat abi sanırım biraz hızlı girdin yada hesapta olmayan hediyelerle çeşit artmış.Bu şekilde devam ederse ne düzen kalır nede koyacak yer kalır benden demesi

Yavaştan finale yaklaşıyorum zaten Ofisin koca bir odasını bunlara ayırdım
commodore500
Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : Nisan 17, 2015, 18:08:38 ÖS »

Bilgisayarmüzesi.com ile güçlerinizi birleştirmek , kalıcı sabit bir yerde , mesela sunay akının oyuncak müzesi gibi , ortak bir müze açmak istemezmisiniz? giriş ücretli olsa masraflarınızı da karşılarsınız
merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #86 : Nisan 17, 2015, 18:26:09 ÖS »

Bilgisayarmüzesi.com ile güçlerinizi birleştirmek , kalıcı sabit bir yerde , mesela sunay akının oyuncak müzesi gibi , ortak bir müze açmak istemezmisiniz? giriş ücretli olsa masraflarınızı da karşılarsınız

Çok güzel düşünce ancak konseptleri birbirinden biraz farklı bence. Doğru da olacağından emin değilim Üstelik iki farklı müze olsa çok daha mantıklı olur Kahkaha
Retroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #87 : Nisan 20, 2015, 13:50:46 ÖS »

Türkiye'de Böyle Bir Müze Görmek İstiyorum Şahsen The Micro Museum

http://www.indieretronews.com/2015/04/the-micro-museum-possibly-best-retro.html

merlininkazani
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #88 : Nisan 20, 2015, 13:54:14 ÖS »

Kimbilir, belki daha güzel olur da ürün çıkartmıyorsunuz ortaya.
мemrah
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #89 : Nisan 20, 2015, 15:48:10 ÖS »

Türkiye'de Böyle Bir Müze Görmek İstiyorum Şahsen The Micro Museum

http://www.indieretronews.com/2015/04/the-micro-museum-possibly-best-retro.html

Tamamen micro veya retro uzerine olmadigi icin bilgisayar bolumu bu kadar kapsamli olmasa da Ankara'daki Rahmi Koc Muzesinde retro bilgisayarlara ayrilmis bir bolum var. (ya da varDI, ben en son 2008'de gittigimde. Muze hala acik mi onu bile bilmiyorum. Kahkaha )
Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7 8 9   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: