|
Simon (Özay Turay)
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 15, 2015, 15:10:12 ÖS » |
|
Tebrik ederim çok güzel olmuş. Arcade Kabin'i olanlar arasına sen de katıldın demek. Darısı başımıza. 
|
|
|
|
|
|
https://retrodergi.com - https://e-turay.com - https://karizmawow.e-turay.comRetro: Commodore 64, Amiga 500, Amiga 1200 Retromsu: Wii, XBox360, XBox, PS3 Slim, PS2 FAT, PS1, PS Vita, Nintendo 3DS, Nintendo 2DS
|
|
|
|
Texas
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 15, 2015, 15:52:50 ÖS » |
|
İnsan böyle güzel projeleri görünce çok özeniyor ve heveslenip yapmak istiyor ama........ Elektronik ve el becerisi konusunda benim gibi yetenekleri çok iyi olmayan birisi arcade kabin projesine başlarsa aşağıdaki resimdeki sonuç cikabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 15, 2015, 16:14:45 ÖS » |
|
Arkadaşlar ilginize çok teşekkürler. Gözü karartıp bir yerden başlayınca devamı geliyor  Bende Neo geo mvs king of fighters 2000 var .Bunu deneme şansımız var mı ?   Deneriz tabikii kardeşim, kabin emrine amade. ne zaman istersen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 15, 2015, 22:30:11 ÖS » |
|
Aha! Sonunda bitirdin demek? Çok güzel bir çalışma olmuş joker_, tebrik ederim. Dar alanda kullanabileceğin bir kabini piyasadan bulamazdın zaten ki bundan iyi bir tasarım olamazdı. Klavye çekmecesindeki küçük detay da çok akıllıca olmuş.  Ben ilk kabinimdeki çekmeceyi yerine oturtabilmek için 1 tam gün uğraşmıştım. marangozluğun zor zanaat olduğunu o namussuz çekmece öğretmişti bana  Tekrardan tebrikler ve geçmiş olsun, kabin yapanlar kulübüne hoş geldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 15, 2015, 22:40:00 ÖS » |
|
Aha! Sonunda bitirdin demek? Çok güzel bir çalışma olmuş joker_, tebrik ederim. Dar alanda kullanabileceğin bir kabini piyasadan bulamazdın zaten ki bundan iyi bir tasarım olamazdı. Klavye çekmecesindeki küçük detay da çok akıllıca olmuş.  Ben ilk kabinimdeki çekmeceyi yerine oturtabilmek için 1 tam gün uğraşmıştım. marangozluğun zor zanaat olduğunu o namussuz çekmece öğretmişti bana  Tekrardan tebrikler ve geçmiş olsun, kabin yapanlar kulübüne hoş geldin  Saolasin abi. Aslinda sen önceden un, şeker, su hazirlamiştin. Ben sadece helva yaptim Çekmece benide uğraştirdi biraz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wolfiem
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2015, 22:48:16 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, keyifli oyunlar dilerim 
|
|
|
|
|
|
Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan k2.bbs.tr - Çok yakında!
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2015, 22:56:06 ÖS » |
|
Hayırlı olsun, keyifli oyunlar dilerim  Çok teşekkürler kardeşim. Sonunda bende kabini olanlar kulübüne girdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AmigaMan
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 15, 2015, 23:24:20 ÖS » |
|
Süper olmuş önce yaguzg teşekkür sonrada sana on numara beş yıldız
|
|
|
|
|
|
Amiga ölmedi, efsane uyuyor
|
|
|
|
wolfiem
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 15, 2015, 23:35:02 ÖS » |
|
Çok teşekkürler kardeşim. Sonunda bende kabini olanlar kulübüne girdim  Darısı forumdaki kabinsiz arkadaşlarımızın başına  Yavuzg üstadın projelerinden sonra senin bu sessizce tamamlanan proje de yeni cesur yürekler doğuracaktır 
|
|
|
|
|
|
Commodore & Amiga & Amstrad & Retro Macintosh Fan k2.bbs.tr - Çok yakında!
|
|
|
|
commander64
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2015, 00:07:04 ÖÖ » |
|
kanka jetonları alıp yatıya geliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 16, 2015, 00:08:09 ÖÖ » |
|
Marangozluğunu vesairesini yapıp sıfırdan kabin inşa etmek başlı başına bir iş. Tebrikler  CGA->VGA çeviricinin performansı nasıl? Bu tip frame bazlı çalışan çeviricilerin aksiyonu yüksek görüntülerde çok başarılı olmadığı ile ilgili bir şeyler okumuştum. Senin deneyimin nasıl oldu? (VGA->CGA dönüştürücüler için okumuştum bunu)
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 16, 2015, 00:15:07 ÖÖ » |
|
Hayırlı olsun Kemal güle güle kullan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
joker_
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 16, 2015, 00:25:51 ÖÖ » |
|
Süper olmuş önce yaguzg teşekkür sonrada sana on numara beş yıldız
çok teşekkürler, darısı başına  kanka jetonları alıp yatıya geliyorum  kanka evi biliyorsun, teklif bekleme. Kapım her zaman açık  Sen gel ben sana sınırsız jeton veririm  Marangozluğunu vesairesini yapıp sıfırdan kabin inşa etmek başlı başına bir iş. Tebrikler  CGA->VGA çeviricinin performansı nasıl? Bu tip frame bazlı çalışan çeviricilerin aksiyonu yüksek görüntülerde çok başarılı olmadığı ile ilgili bir şeyler okumuştum. Senin deneyimin nasıl oldu? (VGA->CGA dönüştürücüler için okumuştum bunu) Marangozluk kısmında kesim işini ben yapmadım  O kadar olamadım henüz VGA -> CGA konusunda bir sıkıntı görmedim (Belkide o kadar dikkat etmedim). Gayet başarılı. Hayırlı olsun Kemal güle güle kullan  Çok saol Özgür
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2015, 00:28:56 ÖÖ » |
|
Marangozluk kısmında kesim işini ben yapmadım  O kadar olamadım henüz Olsun, yapmak kadar yaptırabilmek de bir meziyet 
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
Selim7
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 16, 2015, 01:22:23 ÖÖ » |
|
Bitmiş bile!. Tebrik ederim Kemal abi. Son çalışır halini uzaktan şöyle seyir edebilecek miyiz? Ufak tefek hazırlıklar mı var? Aylar öncesinden bunu yapıyor olduğunu konuşmuştuk. Şimdi ise kanlı canlı duruyor. Emeklerine sağlık abi. Güzel bir miras oldu.  Kapışmak için ne zaman gelelim abi, misafir ağırlayabileceğin bir zaman söylersen. : ) TWC98'i bir kabinde oynamayalı epey olmuştu. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|