Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [Tamirat] Mortal Kombat 2  (Okunma Sayısı 20695 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesa
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Temmuz 21, 2015, 16:33:56 ÖS »

Evet oyle bir muhabbet var swicth bir sey adam istedigi oyuna cekip oynuyordu 4 lu birsey yapmisti valla mukemmel olur ileryen aylarda bekleriz projeolarak

Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
scorpion
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Temmuz 28, 2015, 21:18:27 ÖS »

Yavuzg hocam gene patlatmışşın
Agony
Uzman

Amiga gibi yar, Commodore gibi de yadigar olmaz.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Temmuz 29, 2015, 15:06:51 ÖS »

Sanki Bob Ross resim yapıyorda onu izliyorum. "Resim yapmak çok kolay, sizde yapabilirsiniz" der gibi. Okuyup bakarken büyük keyif aldım. Eline koluna sağlık.

AmonR
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Temmuz 30, 2015, 13:51:28 ÖS »

Sanki Bob Ross resim yapıyorda onu izliyorum. "Resim yapmak çok kolay, sizde yapabilirsiniz" der gibi. Okuyup bakarken büyük keyif aldım. Eline koluna sağlık.

Aynen ben de Yavuz üstadın "maceralarını" okurken Bob Ross'u seyrediyormuş hissine kapılıyorum.
"Şuraya iki fırça darbesiyle bir ağaç yapıyoruz, buraya da bir kayık yerleştiriveriyoruz ..." Kahkaha
Ellerine sağlık Yavuz hocam. Bu macerada da "mutlu son" olması hepimizi sevindirdi.

Sinclair: ZX Spectrum +2
Sega: Saturn, Dreamcast
Microsoft: XBOX
Sony: PS1, PSP ve sonunda PS2
Nintendo: GBA, DS Lite ve sonunda Wii
Handhelds: GP2X, Dingoo A320, Samsung Galaxy S Wi-Fi 5" mini android tablet
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Temmuz 31, 2015, 01:24:02 ÖÖ »

"... ve spatulamıza bir parça titanyum beyazı alıyoruz ... " diyip şöyle bir sürüverirdi ve nehrin kenarındaki gri alanlar bir anda kayalara dönüşüverirdi

Hey gidi, nereden hatırlattınız yav, duygulandım. Çok severdim programlarını. Resim öğretmenim hiç sevmezdi, neymiş efendim "sanat" değilmiş onun yarım saatte yaptığı resim.

Onu bunu bilmem, bence kitlelere resim yapmayı sevdirmek bence en büyük sanattır. Çok teknik öğrendim onun programlarından... Huzur içinde yatsın...

pspsexer
Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : Ocak 15, 2016, 05:19:06 ÖÖ »

Bu emekleri okuyunca yavuzg den bir oz gecmis yazisi istemek fena olmaz gibi bu elektronik bilgisine nasil ulastin arcade meraki nereden dogdu eminim bir cok kisi merak ediyordur.ayri bir konuya yazabilirsiniz  bence bir cok gence ilham olur sabir derseniz o ayri bir sey o herkeste yok
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Ocak 15, 2016, 11:09:56 ÖÖ »

Bu emekleri okuyunca yavuzg den bir oz gecmis yazisi istemek fena olmaz gibi bu elektronik bilgisine nasil ulastin arcade meraki nereden dogdu eminim bir cok kisi merak ediyordur.ayri bir konuya yazabilirsiniz  bence bir cok gence ilham olur sabir derseniz o ayri bir sey o herkeste yok

Özgeçmiş değil de elektronik merakı çocukken içini açtığım radyo ile başladı diyebilirim

Arcade merakı ise son 4-5 senedir gelişen bir durum. Önce MAME ile başlamıştım. Sonra bu forumun kurucusu @LW3D'nin hediye ettiği MVS slot ile gerçek arcade donanımlarına geçtim...

Her işte olduğu gibi sabır önemli bu hobide. Ben MAME ve arcade kabin yapım işine daha elime tornavida almadan neredeyse bir sene internette araştırma yaptıktan sonra girişmiştim.

Arcade kart tamiratı konusunda ise başarı oranı zamanla ve tecrübeyle artıyor. Ancak temelde bu işe merak duyanlar için başlangıç noktası olarak şu kitabı önerebilirim;

https://archive.org/details/atari_thebook

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Ocak 15, 2016, 12:13:58 ÖS »

.... neredeyse bir sene internette araştırma yaptıktan sonra girişmiştim.
.....temelde bu işe merak duyanlar için başlangıç noktası olarak şu kitabı önerebilirim;

abi şu anda seninle ilgili tüm teorilerim çöktü. Ben daha çok böyle bişey hayal etmiştim.

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Ocak 15, 2016, 16:05:15 ÖS »

abi şu anda seninle ilgili tüm teorilerim çöktü.

cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Ocak 15, 2016, 16:15:26 ÖS »

@yavuzg
oo lafıda çakmışsın ama şık olmuş

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Şubat 11, 2016, 13:58:38 ÖS »

yavuz abi mk2 orijinal board bende de var fakat memory kart yok aldığım kişiden o şekilde almıştım deneme fırsatımda olmadı ama satın aldığım kişi çalıştığını gösteren resim gönderdi memory kart olmadan mk2 orijinal boardlar çalışır mı?
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Şubat 11, 2016, 15:19:18 ÖS »

yavuz abi mk2 orijinal board bende de var fakat memory kart yok aldığım kişiden o şekilde almıştım deneme fırsatımda olmadı ama satın aldığım kişi çalıştığını gösteren resim gönderdi memory kart olmadan mk2 orijinal boardlar çalışır mı?

Eğer kart söylendiği gibi çalışır durumdaysa en azından açılıştaki test ekranı gelir. ROM testleri sırasında expansion kart üzerinde bulunması gereken ROM'lar "kırmızı" olarak belirtilir. Ondan sonra devam edersen ne olur bilemem...

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: