Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mini İnceleme: Pandora's Box 3  (Okunma Sayısı 57030 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Kasım 16, 2015, 23:59:27 ÖS »

benim pandora 3 de bugün geldi sonunda
güzel cihazmış bence fiyat performans gayet iyi
görüntü de jammadan kabine bağlanınca çözünürlük falan bozulmadan veriyor
upscale falan etmiyor yani
ben cihazı beğendim

aldığım link bu

http://tr.aliexpress.com/item/New-Arrival-520-in-1-multi-game-board-The-New-Upgraded-Version-Just-Another-Pandora-s/32357078136.html

buda test videosu

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Kasım 17, 2015, 00:33:45 ÖÖ »

PB4'ün PB3'den farkı eklenen oyunlar ve PB3'de CPS2 oyunların sol tarafında gözüken kırpılma durumuymuş onu düzeltmişler. Bu kırpılma (veya kayıklık, tam anlayamadım) olayını PB3'de gözlemleyen var mı aranızda?

Ha bir de uyduruk da olsa bir "free play" seçeneği gelmiş PB4'e. Deneyen oldu mu?

Bunların dışında donanım tamamen aynıymış deniyor...

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Kasım 17, 2015, 00:56:28 ÖÖ »

Free Play durumunu izlediğim videolarda görmüştüm bu iyi birşey ticari amaç gütmeyen kullanıcılar için.

Benim kartuş gelseydi PB3 - PB4 yan yana fark videosu koyacaktım. PTT yine yaptı yapacağını.

CPS2 oyunu açmıyorum. Sadece NeoGeo, CPS1 veya diğer sistemlerin oyunları çok nadirde olsa...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #48 : Kasım 17, 2015, 01:04:07 ÖÖ »

Free Play durumunu izlediğim videolarda görmüştüm bu iyi birşey ticari amaç gütmeyen kullanıcılar için.

Uydurukmuş. Oyuna girince pat pat pat diye milyon tane jeton atma sinyali gönderiyormuş o kadar PB4'ün gelince bakarsın...

Yani çinli bu konularda pek yaratıcı değil. Free play istiyorsan kabine bi buton daha ekleyip coin'e bağla yeter zaten. Ya da mevcut start butonunu paralel olarak coin'e bağlamak da bir başka çözüm

Alıntı
Benim kartuş gelseydi PB3 - PB4 yan yana fark videosu koyacaktım. PTT yine yaptı yapacağını.

CPS2 oyunu açmıyorum. Sadece NeoGeo, CPS1 veya diğer sistemlerin oyunları çok nadirde olsa...

Bi ara elin değerse bi bakabilirsen CPS2 oyunlarına şu bahsedilen kırpılma/eksilme neymiş anlayalım. Yalan/söylenti de olabilir...

varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Kasım 17, 2015, 01:11:10 ÖÖ »

@yavuzg

3A Games'deki amcayla yaptığım konuşmada 4. versiyonun 3. versiyondan teknik olarak daha ileri olduğunu söyledi ve bu bilgileri verdi ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Pandora's Box 4 Specification   
Item   Description   
Product Name Pandora's Box4   
Dimension   175mm X 130mm X 40mm   
Gross Weight   0.5Kg   
Net Weight   0.35Kg   
Color   Green/Yellow/Blue
System Config CPU   ARM Cortex-A8 1.0GHZ   
GPU   ARM Mali400   
RAM   DDR3 2GB   
Storage   MicroSD(TF)8GB   
VIDEO   31K   VGA High Difinition video output   
15K   RGBS OUTPUT TO CRT   
AUDIO   3.5mm Headphone Jack/JAMMA Speak+   
Work Environment 5°C--45°C,30%--90% Humidity   
I/O   1*VGA   
1*JAMMA FULL 6 BUTTON   
1*3.5mm Headphone Jack   
SUPPLY POWER   JAMMA INPUT 5V/2A, 12V/1A   
OSD type of languages English   

Ayrıca youtube'da 4. versiyonu inceleyen biri de görüntü yırtılmasının çok olduğunu pandora's 3 veya kingkong2 (duymadım görmedim) alınması taraftarı olduğunu belirtiyordu.
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2015, 01:15:18 ÖÖ Gönderen: varol » Logged
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Kasım 17, 2015, 01:20:19 ÖÖ »

Uydurukmuş. Oyuna girince pat pat pat diye milyon tane jeton atma sinyali gönderiyormuş o kadar PB4'ün gelince bakarsın...

Yani çinli bu konularda pek yaratıcı değil. Free play istiyorsan kabine bi buton daha ekleyip coin'e bağla yeter zaten. Ya da mevcut start butonunu paralel olarak coin'e bağlamak da bir başka çözüm

Alıntı

Bi ara elin değerse bi bakabilirsen CPS2 oyunlarına şu bahsedilen kırpılma/eksilme neymiş anlayalım. Yalan/söylenti de olabilir...

1 TL atıyorum birikenleri daha sonra harcaması güzel oluyor. Geçen günün hasılatı 20 TL'ye yakındı. Allah bereket versin kendin pişir kendin ye usulü çalışıyor cihaz.

CPS2'ye şimdi bakıyorum. Ekranı full yaptığım halde kısılma var mı dikkatli bakıcam.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Kasım 17, 2015, 01:35:07 ÖÖ »

Ekranı tam çerçeveye almadım belli olsun diye gerçi karanlıkta belli olmuyordur ama ona göre ayar çekmiştim. Kırpma var CPS2 oyunlarında videoda gördüğünüz gibi.

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Kasım 17, 2015, 08:52:20 ÖÖ »

Ekranı tam çerçeveye almadım belli olsun diye gerçi karanlıkta belli olmuyordur ama ona göre ayar çekmiştim. Kırpma var CPS2 oyunlarında videoda gördüğünüz gibi.

fazla takılmayın arkadaşlar keyfını çıkarın ürün gayet güzel perfonmasta öle ytezel pb4 gelsin aradaki farkı senden isteriz geçiş yapmaya degermı
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Kasım 17, 2015, 10:30:33 ÖÖ »

PB4'ün PB3'den farkı eklenen oyunlar ve PB3'de CPS2 oyunların sol tarafında gözüken kırpılma durumuymuş onu düzeltmişler. Bu kırpılma (veya kayıklık, tam anlayamadım) olayını PB3'de gözlemleyen var mı aranızda?

Ha bir de uyduruk da olsa bir "free play" seçeneği gelmiş PB4'e. Deneyen oldu mu?

Bunların dışında donanım tamamen aynıymış deniyor...

üstad, çözünürlükte kırpma olmazsa sorun olmaz mı?
monitöre ayar verdik diyelim cps2 ye göre diğer oyunlarda bu sefer kenar boşluk olacak yada neogeo ya göre ayarladık cp2 bu sefer ekran dışı kalacak her oyunda monitöre ayar vermek gerekmez mi o zaman

yavuz incelemeyi yaparsa farkı görmüş oluruz ama bence kırpma kalkınca sorun olur gibi geliyor

free play işi içinde bende dediğin gibi jetona paralel bağlantı düşünüyorum okbaby nin jeton dışarı vermesi için basılan kısmın arkasına buton bağlamayı düşünüyorum
« Son Düzenleme: Kasım 17, 2015, 11:20:29 ÖÖ Gönderen: evreno » Logged
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Kasım 17, 2015, 14:41:03 ÖS »

Free Play özelliği sağlıklı çalışmakta. O değilde bu sipariş tam 6 günde geldi aslında 5'di ama dün beni bulamadıkları için 6. güne sarktı teslimat. Bunada şükür. Cihaz hakikaten güzel PB3'e göre. Menü tasarımını beğendim introsuda enfes olmuş. Oyunlarda güzel özellikle yeni eklenen cowboys oyunu (buradan birinin kulakları çınlayacaktır)  Videoda abuk sabuk sesler çıkmışsa özür hastayım şifayı kapmışım boğazım pert robocop gibi sesle konuşuyorum...  Kahkaha

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Kasım 17, 2015, 14:43:09 ÖS »

özellikle yeni eklenen cowboys oyunu (buradan birinin kulakları çınlayacaktır) 

Bende "durup dururken kulaklarım niye çınlıyor" diyordum Kahkaha
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Kasım 17, 2015, 20:49:18 ÖS »

yavuz öncelikle hayırlı olsun
karşılaştırmalı video yayınlayacakmısın bilmiyorum ama arada sormak istedim

cps2 oyunlar ile neogeo oyunlar herhangi bir ayar değiştirmeden tam ekran olarak sorunsuz mu?

kenarlarda kırpma yada boşluk oluyormu?

olmuyorsa bu cihaz scale işlemi yapıyor demektir çünkü bu sistemlerin çözünürlükleri birbirinden farklı

hoş ben pb3 ün de scale işlemi yaptığından şüpheleniyorum bazı oyunların grafiklerinde hafif bir göze uyumsuzluk var gibi
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Kasım 17, 2015, 20:59:30 ÖS »

Hiçbir ayar değiştirmeden tüm CPS2 ve NeoGeo oyunları fullscreen açılıyor.

evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : Kasım 18, 2015, 00:55:00 ÖÖ »

dediğim gibi bir scale işi var o zaman kesin

bende okbaby ye pb3 taktım ekran kenarlarından boşluk vardı şaseyi kurcayım biraz dedim demez olaydım şuan ekranda yatay çizgi var sadece
daha önce de yaşamıştım vertical entegresi uçtu gene kesin
muhtemel o zaman da ayarlarla uğraşırken gitmişti
sipariş ettim gelsin bakalım birkaç da yedek aldım hem vertical hem horizontal için elimde bulunsun
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : Kasım 18, 2015, 01:13:12 ÖÖ »

Şase ile münasebeti kestim dokunmuyorum bile ancak takım işlemini bir arkadaşla yaptık. Üzerindeki parçalara ve ayarlara dokunasım yok ne demişler çalışıyorsa kurcalama. Tekrardan bi okbaby'e dijital nanao şase takıcaz onunda ayarları yapılı halde tak çalıştır olacak.

Sipariş ettiğin parça nedir şase üzerinde bir devre elemanı mı ?

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: