@dododilgo : Bazıları üslubumdan hoşlanmıyor... Üslubumdan mı? Yönetici yazmasından mı? emin değilim... Herkesin hoşlanacağı bir üsluba sahip olacağım yönünde bir iddiam hiç olmadı. Elimden geldiğince belli bir düzenin korunmasında çaba sarf ediyorum... Hatalarım muhakkak ki var...Düzeltmeye çalıştıklarım da...Ama insanım sonuçta başarılı olamadığımda oluyor...
Bizim için değerli insanlar var... Yıllardır bu topluluğa hizmet eden, paylaşan, birinin sorunu olduğunda çözmeye çalışan...Hatta birbirimizden yıllarca habersiz olduğumuz, birbirimizi uzaktan takip ettiğimiz insanlar...Bunlar sıradan üyelerden farklılar.. Kimse kusura bakmasın bizim için değerliler de... Eğer onlarla atışacağım ve yönetim bizi izleyecek diye düşünen varsa yanılıyor... (bunu yaptın demiyorum.. Eğer böyle çarpık bir adalet arzulayan varsa diye uyarıyorum sadece..)
"O zaman size kolay gelsin zira henüz Ray Carlsen'in çabaları dışında yaygın bir çözüme ulaşılmış değil. " yazmışsın... Yani yaygın bir çözüm yok, boşuna konuşuyorsunuz gibilerden algıladım. Tamam bunu ben yanlış algıladım kabul...
bir şey diyende çıkmadı zaten... Sonra bir başka mesajında...
"Olmayacak bir şeyle vakit harcamaktansa ...." dediğin yaklaşım, birden çok kişiyi rahatsız edince, ters giden birşeyler olduğunu düşündüm. ya sadece benim değil, bir den çok kişinin muayyen günü, ya da mesajlarında kışkırtıcı birşeyler vardı...
O mesajı görünce, inan bu işten biraz anlasam, oturup ben yapacağım. O kadar kışkırttın. İlker'de haliyle yıllar önce PC Adaptörüyle bazılarına göre olmayacak bir iş yapıp C64 çalıştırdığından ve dünya üzerinde bir çokları onun o çalışmasını referans gösterdiğinden haklı olarak alınmış..."Gaza gelmiş"...Hemen yaptı birşeyler...
"Bu buluşu hemen paylaşalım dünyanın geri kalanı ile o zaman"

diyerek, beğenini! belirtince, ben de forumda yaklaşık 10 yıldır takılan biri olarak, daha fazla dayanamadım. senin bir yöneticiye yakışmayacak dediğin mesajı attım.. Bakıyorum mesajıma...Kasma lafı yanlış anlaşılabilir ama, anafikir olarak düşüncem aynı...Dünyaya duyurmak gibi bir hissiyatımızda yok. Forumda ilgi duyanlar faydalansın, birbirimize köstek değil, destek olalım yeter... Bu çarpık adalet sistemimizi!, düzenimizi beğenmeyen varsa da kusura bakmayın yapacak pek bir şeyimiz yok... Hepimiz yeşiliz, ama bazılarımız açık yeşil.