Hepinize teşekkürler arkadaşlar

Ekmek kasalara koyu renkler çok yakışıyor, bir daha boyayacak olursam bu sefer de koyu yeşil denemek istiyorum.
@LW3D Sanırım vernik sayesinde kalıcılıkla ilgili bir sorun yaşamayacağım. Denemek için ıslak havluyla baştan aşağı sildim, parıl parıl parladı ve renkte de herhangi bir sızıntı olmadı. Tabi uzun vadede daha net göreceğiz.
@witchdoctor Aynen öyle, ne astar, ne zımpara kullanmadım bu sefer. Cadence'in su bazlı boyası yüzeye çok iyi tutunuyor ve kapatma özelliği de çok iyi. Yine de katlar arasında çok acele etmedim, toplamda 3 güne yayarak yaptım boyama işlemini

@almanco Kullandığım boya Cadence'in Premium serisi. Bauhaus'tan sanırım 5 liraya aldım ve bir tüp bitmedi bile. Yani spreye kıyasla maliyet olarak da hesaplı oluyor.

@wizofwor Ben de eskiden öyleydim ama sonra dedim ki "bunlar benim asla satmayı düşünmeyeceğim makinalar, kendim kullanacağım, benim gözümün önünde duracak. E o zaman istediğim gibi kesip biçebilir, istediğim gibi boyayabilirim". Bir de boyadıktan sonra görsel yanı iyice öne çıktığı için eşim de hastası oldu, öyle de bir avantajı var