|
yolcunet
|
 |
« : Nisan 23, 2016, 21:12:11 ÖS » |
|
mrb arkadaşlar bilindigi üzere net kafe işletiyorum ama artık bu işde artık eski popülerligini kaybetti cep telefonu tablet ev bilgisayarları artık bu işi bitirdi. konsept degişikligi yapayım diyorum ama bir yandandan da tırsıyorum oyun salonu işi yani aparatlı makinalar langırt basket makinası fantasy land tarzı bir yer yapayım diyorum dükkanı bunun içinde en az 150 bin tl gibi bir bütçeye mal oluyor iş yaparmı yapmazmı sizce ne yapmam lazım yapmalımıyım bu işi yapmamalımıyım karar veremiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
leviathank
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 23, 2016, 21:27:29 ÖS » |
|
Fantasy landı bilmem ama Joyun çok kar ettiğini sanmıyorum. Kuruyemişçi daha çok kazandırır bence, kafan da rahat olur. En fazla karışık kuruyemişe ne kadar beyaz leblebi katacağına kafa yorarsın:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yolcunet
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 23, 2016, 21:31:03 ÖS » |
|
iş yeri 200 m2 giriş 100 m2 bodrumu var
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 23, 2016, 21:33:01 ÖS Gönderen: yolcunet »
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 23, 2016, 21:44:44 ÖS » |
|
İşlek biryerde, avm yakınında veya içinde iyi iş yapar bence, yapıyor da zaten ama bunların dışındaysa mekan riskli bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 23, 2016, 21:48:26 ÖS » |
|
Geçen bir avm içindeki tırtıl operatörüyle konuştum da özellikle haftasonları cirolarını söylesem inanmazsınız, ama tabi kira vs den sonra elde ne kalıyor iyi bir bakmak lazım, benim de bu aralar Girişimci ruhum tuttu, bakıyorum öyle eldeki parayı en iyi nasıl değerlendirebilirim diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brkemreoglu
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2016, 21:50:28 ÖS » |
|
Geçen bir avm içindeki tırtıl operatörüyle konuştum da özellikle haftasonları cirolarını söylesem inanmazsınız, ama tabi kira vs den sonra elde ne kalıyor iyi bir bakmak lazım, benim de bu aralar Girişimci ruhum tuttu, bakıyorum öyle eldeki parayı en iyi nasıl değerlendirebilirim diye
gel abi mavibahçede atari salonu açalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 23, 2016, 21:50:39 ÖS » |
|
Bu gibi işlerin mutlaka BAŞINDA mı durmak lazım acaba? Benim durmam imkansız, birini koysak başına, giren parayı kontrol etmenin bir yolu var mıdır?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 23, 2016, 21:51:21 ÖS » |
|
gel abi mavibahçede atari salonu açalım  Uyar walla  tutar diyorsan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brkemreoglu
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 23, 2016, 21:52:20 ÖS » |
|
konuyu dağıtmayalım gerçide phantomun dediği doğru işlek bir yerde avm gibi mantıklı ama sokak arasında bir yerde anca keyif işi olur fazla kar amacı gütmeden olmalı bence. Ama bu ara ps, pc cafelerde 1 tane kabin koymak moda oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
brkemreoglu
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 23, 2016, 21:54:12 ÖS » |
|
gel abi mavibahçede atari salonu açalım  Uyar walla  tutar diyorsan valla aklımda retro oyun konsol satışı ve gameroom tadında bir mekan açmak var  hele mavibahçe gibi biryerde piyasa fiyatının 2katına ürün sattıkları bir yer çok uygun bir yer  avm içindeki konumuda önemli üzerinde düşülmeli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pofpor
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2016, 22:33:22 ÖS » |
|
Şimdi insanlar sanal gerçeklik (VR)işine hevesleniyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Samurai
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 23, 2016, 22:52:23 ÖS » |
|
Bence çok riskli olur eski tat tuz yok piyasalarda ancak 90 ların ruhunu yakalamanız gerekli şimdiki çocuklar ve gençler evden dışarı bile çıkmıyor hepsinde tablet telefon yada oyun konsolu var....
Retro konsol ve aksesuar dükkanı da riskli olur is yapıcağını zannetmiyorum Amerika İngiltere ve Japonya da çok yer kapattı artık eski tat yok...
Japonya daki ünlü Super Potato bile sallanıyor bakmayın bizler dışarıdan güzel görüyoruz hicde öyle değil....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mesa
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 24, 2016, 00:12:30 ÖÖ » |
|
yok ustam gırme elındekılerden de olursun yenı nesıl artık evde herseyı var para kazandıracak seylere bakmak lazım
|
|
|
|
|
|
Ps1 ps2 wii xbox 360 arcade kabin
|
|
|
|
phantom
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 24, 2016, 00:14:59 ÖÖ » |
|
retro dükkanı ancak zevk için olur, ben emeklilikte düşünüyorum mesela İzmir'de . Belki müze tarzı bir yer olabilir, ama gelip satın almak isteyene de fazlalık olanlardan satış yapmak gibi, para kazanmaktan ziyade biraz zevk işi yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakanzade
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 24, 2016, 03:42:39 ÖÖ » |
|
Bilgisayar üzerine çok dükkan gezerim tabelalarında "bilgi teknolojileri" "güvenlik sistemleri" gibi sanırsın çok büyük işler yapılıyor, içerde sattığı oyunu nasıl kraklıyacağını sümüklü çocuklara açıklayan işyeri sahibine çok denk geldim, ne yapsada çocuğun cebindeki 5 lirayı alsam diye takla atıyor, piyasa eğer böyleyse ben şahsen böyle bi işle evime ekmek götürmem. İnsanın 1 inç kalınlığındaki yemek borusundan mideye ne indireceği her zaman iş yapar ben olsam tavuk döner işine girerdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|