Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEbay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler  (Okunma Sayısı 175138 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Haziran 05, 2016, 11:21:35 ÖÖ »

Yarın sipariş geçeyim ebaydan ne olacak :p

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Haziran 05, 2016, 21:47:53 ÖS »

Yurt dışında paypalı olan arkadaşlar, 0,42TL. küşürat kaldı hediye edebilirim, PM e-posta adresinizi atın, ilk elen alır.

İnşallah yerine gidiyordur,10$ altında kalan bakiyeler için bir LÖSEV kampanyası vardı, ben oraya gönderdim. Bence son gün kalanlar düşünebilirler...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #62 : Haziran 05, 2016, 22:55:17 ÖS »

Sanal paradan epey uzak kalmışım, 2-3 sene önce epey bir madencilikle uğraştım. O exchange senin bu exchange benim dolandım.

Bizim crypto coin'ler ne oldu diye Cryptsy'e gireyim dedim 1 ay önce aynı MtGox'un yaptığı gibi buharlaştığını gördüm.

Aman diyeyim crypto coin olayına bulaşırsanız exchange'lerde falan coin bırakmayın.

Satıcı olarak güven veriyorsanız bitcoin de güzel bir alternatif. Alıcı için o kadar da güvenli değil.

İşlem şöyle gerçekleşiyor,
Alıcıya bitcoin adresinizi veriyorsunuz. Alınan malın bitcoin karşılığını o bu adrese gönderiyor. Btc turk sitesinde bir hesap açıyorsunuz. Kimlik teyidi falan istiyorlar sizden.  Size ulaşan bitcoin'i buraya yatırıyorsunuz, elinizdeki bitcoin client'ı ile btc turk'ten aldığınız adrese bitcoin'leri göndererek.
Burada serbest bir alım satım piyasasında bitcoin'i TL'ye çevirip hesabınıza EFT olarak gönderiyorsunuz.

ps: Bu söylediğim en saf hali, işi kolaylaştıran aracılar vardır muhtemelen. Zira Bitcoin client'ını yüklediğinizde ledger'ı senkron etmesi ciddi bir zaman alacaktır. En son bir aralar 29GB falan imiş

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
NoStres
Deneyimli

One Love, One Heart, One Destiny

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Haziran 06, 2016, 03:45:29 ÖÖ »

@deimavi,

PP Nakit kartta da 3-5 kuruş kalmıştı onu da denedim oldu.

Teşekkürler.

http://www.cnnturk.com/yasam/paypaldan-bagis-yapabilirsiniz
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2016, 03:55:27 ÖÖ Gönderen: NoStres » Logged

ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Haziran 06, 2016, 07:56:02 ÖÖ »

Ben de 2-3 yıl önce 24 çekirdekli bir makinede BitCoin mining denemiştim. Gelgelelim onca bogomips'e rağmen ilerleme hızını çarpıp bölüp oranlayınca değmeyeceğini görüp, fan gürültüsüne değmez deyip vazgeçmiştim.
Geçen gün bu bitcoinler hakkında okurken, coindesk sitesinde bu işler için özel donanım satan firmanın, KnCminer'dı sanırım, iflasını istediğini de okumuştum.

Özetle, olağan yollarla bitcoin satın almak, bitcoin eşelemekten daha cazip görünüyor.

Bir diğer cazip noktası da bitcoin cüzdanlarının dışına çıkmadıkça o sanal paranın değer kaybetmiyor oluşu.

Yani, bir şeyler satanlar eskiden hem listeleme komisyonu hem de satış komisyonu adı altında kesintilere razı oluyordu. En azından bitcoin'de bu kesintiler, Deli Dumrulluklar yok.

Yurt dışına satışlarda "preferred payment method" olarak not düşmenin bir zararı şimdilik yok gibi. Ödeme alırken de alıcıya bitcoin cüzdanının hazırladığı QR-code'u göndermek, onun da cebiyle QR-code'u okutup ödemesini gerçekleştirmesini sağlamak pratik bir yol aslında.
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2016, 07:57:45 ÖÖ Gönderen: ilkerficicilar » Logged

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #65 : Haziran 06, 2016, 10:56:56 ÖÖ »

6 Haziran ve hesabımla sorunsuz alış yapabiliyorum

* PicsArt_06-06-10.52.35-600x1067.jpg (76.16 KB, 600x1067 - Görüntüleme: 1511 kez.)

* Screenshot_2016-06-06-10-50-21-600x1067.png (125.36 KB, 600x1067 - Görüntüleme: 1426 kez.)

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
Def Leppard
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #66 : Haziran 06, 2016, 12:54:49 ÖS »

Az önce paypal dan Amerika ya direkt ödeme gönderdim , son gün olabilir. ebayda da hemen al ile bir şey almaya kalktığımda paypal veya direkt kredi kartı ödeme ekranı çıkıyor. kredi kartını seçip ödeme yapabiliyorsunuz...

Amiga Repair Service
phantom
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Haziran 06, 2016, 13:29:31 ÖS »

Ben de biraz önce PayPal A tanımlı kredi kartımla ödeme yaptım, sorun çıkmadı
i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Haziran 06, 2016, 13:57:41 ÖS »

@ilkerficicilar : Sıradan donanımlarla Bitcoin madenciliğinden para kazanamama durumu 2-3 senelik falan bir durum. Ben ilk zamanlar Litecoin sonra Feathercoin falan derken yeni ne coin çıkarsa kazıyordum. Çin menşeli çok yüksek hash gücü olan cihazlar yaygın kullanılmaya başlanınca madencilik karlı olmaktan çıktı. MtGox'un falan batması ciddi bir şekilde güven sarstı.

Şu an bakıyorum 3-4 tane sağlam coin kalmış gözüküyor,
Bitcoin, Litecoin, Etherum, Ripple

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
several
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Haziran 06, 2016, 17:37:23 ÖS »

ben de duzenli odeme yaptigim bir firmaya standart paypal arayuzu ile odeme yapabildim.
EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Haziran 08, 2016, 00:57:42 ÖÖ »

6 sı son gündü. yazık onun sayesinde ticaret yapan bir sürü arkadaşım var burada bir kaç işletmeden süre ve çözüm beklyorlar. gelişme olursa yazarım. payu dan ise ses seda yok
ben de duzenli odeme yaptigim bir firmaya standart paypal arayuzu ile odeme yapabildim.

this is amiga speaking.
yolbulduran
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Haziran 10, 2016, 14:46:03 ÖS »

Odroid C2:
raspberrypi 3'den daha güçlü, gigabit LAN'ı var. x265 videoları gösterebiliyor, TV-BOX yapmak için ideal, Türkiye'de yok, ancak yurtdışından alamıyorum.

* odroid shopping.jpg (117.74 KB, 1481x919 - Görüntüleme: 1509 kez.)
arkas
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #72 : Haziran 10, 2016, 15:57:38 ÖS »

Odroid C2:
raspberrypi 3'den daha güçlü, gigabit LAN'ı var. x265 videoları gösterebiliyor, TV-BOX yapmak için ideal, Türkiye'de yok, ancak yurtdışından alamıyorum.
Aliexpress'e baktınız mı?
Bir de dikkatimi çekti paypal ile 40 dolar banka havalesi ile 30 dolar... resimdeki site de paypal'ı pek sevmiyor sanki

Commodore 64G
Amiga 500
PS2
yolbulduran
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Haziran 10, 2016, 16:01:36 ÖS »

Aliexpress'den MEMOBOX MX MAX vb. hazır TV-Box'lar alınabiliyor. Aynı işlemci var içinde, hazır Android kurulu. Ama Linux yükleyemem.
Ben havale işini şöyle anladım. Ürün 40 dolar. Kutu ve güç kablosu 10 dolar. Banka havalesi yaparsam ayrıca 30 dolar isteyecek.
ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #74 : Haziran 11, 2016, 12:30:40 ÖS »

Ebay, anasayfasına PayPal ve Türkiye ile ilgili açıklama koymuş:

http://sellercentre.ebay.co.uk/paypal-turkey

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: