Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEbay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler  (Okunma Sayısı 175157 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Voltron
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #150 : Şubat 22, 2017, 17:06:11 ÖS »

Yukardakine ek olarak, daha önce Paypal'e tanımlanmamış bir kart kullanmanız gerekiyor sanırım...

Evet, paypal benim Garanti Kredi kartımı Kabul etmedi daha once kullandığım için, Sanal kart oluşturarak bunun üstesinden geldim.

Üstüne üstlük eBay de posta adreslerimden birisi TR. Sıkıntı çıkmadan oraya postalatabiliyorum. Hatta sanal karta Refund bile alabiliyorum bir sıkıntı yok.

Adres olarak geçerli bir yurtdışı adres + sanal kart ile kayıt olun. eBay de ödeme yaparken ikinci tanımladığınız TR adresini seçerek ödeme işlmeini bitirin hepsi bu.

Metal grupları çok bağırıyor. haklıyken haksız duruma düşüyorlar...
CloseOver
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #151 : Şubat 22, 2017, 23:38:49 ÖS »

Hocam nasıl, anlamadım..Paypal hesabı açsak Amerika adresi yedirsek, Türk kredi kartımızı kabul edecek mi?Atıyorum işbankası maximum kart falan?

Aynen Ben Öyle Alışveriş Yapıyorum Şuan.
 Konu içindeki Mesajları Okuyabilirsiniz Arkadaşlar Nasıl Yapılacagı Hakkında Bilgi Verdiler Önceki Mesajlarda

Teşekkürler.
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #152 : Şubat 23, 2017, 13:19:21 ÖS »

Ben de bu yazışmalar üzerine denemeler yaptım. Başarılı oldum
Neler yaptığımı yazayım:
1-Türkiye harici bir paypal sitesine girdim. Örnek Almanya: https://www.paypal.com/de/signup/account
2-Yeni mail adresi ile üyelik formunu doldurdum (eskisi hesabınızdaki olmayacak)
3-Adres çok önemli olmasa da (Almanya Büyükelçiliği sokak numarasını yazdım)
4-Telefon kısmında, home seçilmeli ve mantklı bir telefon olmalı (aslında sallasanız da olur) yine büyükelçilik numarasını yazdım.
5-Kredi kartı olarak sanal kartımı kayıt ettim.
6-Hemen ebay e gidip, dandirik bir kablo aldım. Ödeme onaylandı. Türkiye adresim ebay'de kayıtlı oraya ürün gelecek. Operasyon bitti.
7-Bu sistem işler mi? Muhtemelen. Sıkıntı olursa da 1$ gitti

mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : Şubat 23, 2017, 14:05:25 ÖS »

Aynı yöntemle onlarca alışveriş yaptım :-D
Dikkat edilmesi gereken bazı firmalar paypal adresini baz alıyor.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #154 : Şubat 23, 2017, 14:18:23 ÖS »

bende aynı konuya değinecektim. Ebay'da bir çok satıcı, paypal adresini referans alır... Uyarmak / dikkatli olmak gerek ...

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #155 : Şubat 23, 2017, 14:24:23 ÖS »

bende aynı konuya değinecektim. Ebay'da bir çok satıcı, paypal adresini referans alır... Uyarmak / dikkatli olmak gerek ...
PAYPAL kapanmadan önce yaklaşık 70 alış yaptım.
PAYPAL'a kayıtlı adresim ev adresimdi. EBAY üzerindeki adresim 2 tane, Almanya ve Türkiye iş adresim. Hiç birinde sorun yaşamadım. Ama yazdığınız gibi EBAY harici sitelerde sorun yaşanabilir...

hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #156 : Şubat 23, 2017, 14:36:56 ÖS »

US paypal hesabımla Yaklaşık 20 tane alım yaptım. Henüz sorun yaşamadım. Order details sayfasında, Shipping address olarak hiçbir zaman paypal adresinin yazdığını görmedim. Hatta hiçbir zaman (Paypal konfirmasyon mailleri dahil) paypal adresine rastlamadım.

Ayrıca satıcıya giden konfirmasyonda da paypal adresinin yazdığını düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2017, 14:42:09 ÖS Gönderen: hsm_ayz » Logged
mrmojorisin
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #157 : Şubat 23, 2017, 15:23:40 ÖS »

Bazı satıcılar aksi belirtilmediği sürece paypal adresine göndereceklerini yazıyorlar.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #158 : Şubat 23, 2017, 15:32:07 ÖS »

Paypala kayıtlı adresim bir şiir dizesiydi. Gelmeyen hiç bir şey olmadı

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
hasimayaz
Ziyaretçi
« Yanıtla #159 : Şubat 23, 2017, 15:59:04 ÖS »

Paypal de bununla ilgili bir makale var. Diyor ki ben shipping address' i dikkate alırım. Billing ve shipping adresleri farklı ise gönderip göndermemek satıcının sorumluluğunda. Bunun dışında özel mesaj, cart curt vs. beni ırgalamaz diyor.

Adam da haklı, gıcık kaptığınız birinin adresine vibrator siparişi verdiğinizi düşünsenize&nbsp; Kahkaha

http://www.ebay.com/gds/Sending-to-an-Alternate-Address-for-Buyers-and-Sellers-/10000000014599377/g.html

« Son Düzenleme: Şubat 23, 2017, 16:03:20 ÖS Gönderen: hsm_ayz » Logged
Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #160 : Şubat 23, 2017, 21:44:07 ÖS »

paypal'a girdim registration'dan yunanistanı seçtim siz başka ülkeleride seçebilirsiniz.
adres ve telefon bilgillerini sallamasyon yaptım ve kartı tanıttım
ebaye girdim shippingi gerçek adresi tanımladım
olay bukadar.
Cimihendriks
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #161 : Şubat 23, 2017, 23:11:01 ÖS »

Ben de her şeyi yabancı yaptım, hesapsız da denedim. Ama hiç bir kartı kabul etmedi. Hangi bankanın kartıyla kullanıyorsunuz?

Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü?
Ne kalacak senden, hiç düşündün mü?
Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
Aykiri1
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #162 : Şubat 24, 2017, 00:10:47 ÖÖ »

Finansbank kullanıyorum kredi kartı değil
Bildiğimiz bankamatik kartı
ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #163 : Şubat 24, 2017, 07:08:15 ÖÖ »

İyi fikir deyip, az önceden itibaren Washington, DC büyükelçiliğimizde ikamet etmeye başlayıp, kart olarak Garanti bankamatik kartını tanıttım. Ardından Ebay'deki eski TR paypal'imi unlink edip yenisini bağladım... Şimdiyse alınacak bir şeyler bakıyorum ama bir ihtiyaç da yok!

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
BioMenace
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #164 : Şubat 24, 2017, 08:08:05 ÖÖ »

İyi fikir deyip, az önceden itibaren Washington, DC büyükelçiliğimizde ikamet etmeye başlayıp, kart olarak Garanti bankamatik kartını tanıttım. Ardından Ebay'deki eski TR paypal'imi unlink edip yenisini bağladım... Şimdiyse alınacak bir şeyler bakıyorum ama bir ihtiyaç da yok!

Hayal gücünü zorla. Retrocunun ihtiyaçları biter mi? Kahkaha

Alınıklarım: https://goo.gl/UoWo8n
Satılıklarım: https://goo.gl/kDMfMp
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: