Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Gameboy Advance için r4 kart  (Okunma Sayısı 6347 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 20, 2016, 19:39:01 ÖS »

Başlıktada belirttiğim gibi gameboylar için r4 kart var mı? Gameboy advance sp var oyunlarının hepsini oynamadım.Oynamak isterim ama her oyuna tek tek para veremem varsa böyle bir kart söyler misiniz?
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ağustos 20, 2016, 20:15:38 ÖS »

R4 değil de supercard olarak araman lazım. Mantık aynı.

gergozen
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ağustos 20, 2016, 22:29:53 ÖS »

@ibeser in de dediği gibi super card ve ez-flash vardı. Ama nadiren de olsa uyumsuzluk sorunları çıkarabiliyorlar.
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 21, 2016, 00:09:01 ÖÖ »

Flaş kart mevzusunun en sağlam ismi krikzz henüz gba için bir kart çıkardı, çinlilere güvenmiyorsanız gözatmanızı tavsiye ederim.

Krikzz'in kartı pahalı gelirse supercard'dan uzak durunuz ezflash tarafından devam etmenizi tavsiye ederim.

Ayrıca sıfırdan üretilmiş gba hardware klonu olan ve kendi flash kartıyla gelen revo k101 vardır ilginizi çekebilir.
(revo k101'in kartı yalnızca kendi sisteminde çalışır diğer gba'lar ile uyumlu değildir)
june8efe
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 21, 2016, 01:53:39 ÖÖ »

supercard'a oyunları kopyala yapıştır yapınca çoğu açılmıyor. ancak supercard'ın bir programı var oyunları bu program ile atınca neredeyse hepsi açılıyor oyunların.
birde oyunları aynı dizine atınca gba görmüyor. farklı klasörler açıp her klasöre 10 kadar oyun atıyorum bende.

Geliştirme kartları: Raspberry Pi2, Arduino Uno R3
El konsolları: Ngage,DS Lite,Nintendo 3DS cfw
Tv konsolları: PS1, Hdd'li fat PS2, Wii (Softmod'lu), Xbox360 slim rgh, PS4 Slim
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 23, 2016, 19:31:17 ÖS »

dediklerinizin hiçbirinin linkini bulamadım yardımcı olur musunuz?
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 23, 2016, 19:56:00 ÖS »

krikzz'in sitesini bulamamak için epey çaba sarfetmek lazım.

https://krikzz.com/store/home/42-everdrive-gba-x5.html dediğim gibi tuzlu 100 dolar kendisi.

revo k101'de ali express'e yazınca direkt çıkıyor

goo.gl/UMzCCp ama bu da başlı başına cihaz istediğiniz tam bu değil.

super card (hala bulsanız dahi tavsiye etmem) ve ez flash'da ali'de kalmamış gibi gözükmekte. Ya da yasal sebeplerden dolayı ismini değiştirip satmaya devam ediyorlar kategorilerden arama yapabilirsiniz.
OmerSenturk
Üye
**

Nintendo <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 24, 2016, 18:19:32 ÖS »

krikzz sitesine girmeyi hiç düşünmedim direk ebay ve aliexpress e supercard flashcard yazdım cıkmayınca geldim
varol
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2016, 00:26:39 ÖÖ »

ebay amazon ihtimaliniz varsa dediğim gibi supercard yerine ez flash yazsaydınız yine çıkması gereken şeyler çıkıyor

Super card kullandım ve bozuldu, bozulan çok çok fazla insan var kısa ömürlü bir arkadaş kendisi, tavsiye etmiyorum.

https://www.amazon.com/EZ-Flash-MicroSDHC-Version-Latest/dp/B01GZMNRP6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1472073890&sr=8-1&keywords=ez+flash

(fiyatına hiç bakmadım amazon'a ez flash yazınca bir sürü sonuç çıkıyor ve tavsiye ettiğim kart modeli bu daha uygunu da vardır muhtemelen amazon veya ebay üzerinde.)
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: