Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: [MOD] 6-in-1 JAMMA Switcher  (Okunma Sayısı 16996 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evreno
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Kasım 14, 2016, 22:37:52 ÖS »

Hey maşallah, yanlış anlaşılmasın allah daha çok versin:)
Orada bir Final Fight gördüm sanki:)
ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Kasım 14, 2016, 22:43:29 ÖS »

Pek güzelmiş. Ben de 2 kart var. Daha benim için erken Eline sağlık güzel model olarak olmuş.

Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Kasım 14, 2016, 22:50:10 ÖS »

Yavuz abicim ellerinize sağlık. Böylesi narin aletler için gerçekten aranan kan niteliğinde bir kolaylık olmuş. Dediğiniz gibi, pekte sık ellenmeye ve orasını burasını değiştirmeye gelmiyorlar.

Paylaşım için çok teşekkürler.. : )

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Kasım 14, 2016, 23:00:24 ÖS »

Hey maşallah, yanlış anlaşılmasın allah daha çok versin:)
Orada bir Final Fight gördüm sanki:)

Evet, yabancı forumlardan arızalı olarak almıştım zamanında çok ucuza. Tamir ettim Şimdi çalışanını almaya kalksan 200-250 USD seviyesinde

Pek güzelmiş. Ben de 2 kart var. Daha benim için erken Eline sağlık güzel model olarak olmuş.

Bunların 2 slot'lu olanları da var

Yavuz abicim ellerinize sağlık. Böylesi narin aletler için gerçekten aranan kan niteliğinde bir kolaylık olmuş. Dediğiniz gibi, pekte sık ellenmeye ve orasını burasını değiştirmeye gelmiyorlar.

Paylaşım için çok teşekkürler.. : )

Evet, tak çıkart sıkıntılı. Bunu bir kabine sabitledim ama diğer kabinlere de lazım. Kartlar rafta duracağına kabinde takılı dursunlar aslında... Problem baya büyük olması. Kargosu çok tutuyor meretin.

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Kasım 15, 2016, 06:37:32 ÖÖ »

Eline sağlık, bu mod ne zamandır benimde aklımdaydı fakat kumanda daha pratik diye yapmamıştım Kahkaha

Birde bu kartlarda jeton(veya servis), 4,5,6 buttonlar ve -5V hattı yok. Ayrıca GND hattı içinde hack gerekiyor

eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #20 : Kasım 15, 2016, 08:36:39 ÖÖ »

Eline sağlık hocam bu iş tam benlik elimdeki tekken 1-2-3-tag kartları için tek bir tekken kabin yapmayı düşünüyordum, bu sistem tam benim için 4 slot olanı varmıdır bunun.

ibeser (Ayak Takımı)
Deneyimli

Sega<Nintendo<Amiga

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Kasım 15, 2016, 09:02:38 ÖÖ »

Eline sağlık hocam bu iş tam benlik elimdeki tekken 1-2-3-tag kartları için tek bir tekken kabin yapmayı düşünüyordum, bu sistem tam benim için 4 slot olanı varmıdır bunun.
Yavuz hocanın belirtiği gibi 6 ve 2'lik var. 2'lik daha pahalı yahu
https://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20161114225953&SearchText=Jamma+extension+PCB+converter

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Kasım 15, 2016, 09:46:51 ÖÖ »

Vardı bir ara ancak sanırım fiyat/performans pek tutmadığı için artık yok. 6'lı olanı 2 slot boş olarak kullanabilirsin.

Tekken kartları ufak olduğundan direk bu kartın üzerindeki slotlara takılabilir. Başka büyük kartları da takmak isterseniz ekstra JAMMA uzatma kablosu da sipariş etmenizi tavsiye ederim...

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Kasım 15, 2016, 09:48:49 ÖÖ »

Eline sağlık, bu mod ne zamandır benimde aklımdaydı fakat kumanda daha pratik diye yapmamıştım Kahkaha

Birde bu kartlarda jeton(veya servis), 4,5,6 buttonlar ve -5V hattı yok. Ayrıca GND hattı içinde hack gerekiyor

Evet. özellikle MK için kullanılacaksa -5V mod'unu yapmak lazım.

Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Kasım 15, 2016, 12:19:58 ÖS »

Super diyorum allah artirsin yavuz ustad 4 unu bir arada bulursam yapmazsam joystikim kırilsın..
eemiroglu84
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Kasım 15, 2016, 13:18:37 ÖS »

Altılı daha mantıklo o halde teşekkürler.

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: